Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Trendi időmérő


A minden részletre odafigyelő, igényes emberek biztosan időtálló tárggyal gazdagodnak, ha design faliórát választanak otthonukba.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Nem is gondolnánk, mi minden ihletheti meg az alkotót? A nap, egy pókháló vagy  fogaskerekek…bármi is legyen a tervezés kiindulópontja, a végeredmény számos csodás, kreatív egyedi falióra.

Ardeola fali ora

Ardeola fali ora

Sokféle szín és stílus közül válogathatunk, annak megfelelően milyen az otthonunk légköre. Az időmérők között megtalálható a minimál és a modern változat egyaránt. A természet ihlette szalmabála fantázianevű óra, nap-sárga és aranyló sárga színekben ragyogja be a helyiséget, ahová szánjuk. A naturális küllem kedvelői választhatnak a Whirl, Flower vagy Octopus névre keresztelt órák közül.

Ardeola fali ora

Ardeola fali ora

Mindegyik termék ötletes és egyedi. Az extrémebb stílust bevállaló design-falók biztosan boldogok lesznek az Eternity knot vagy a Radium fali órákkal, melyek a lakás szinte bármely helyiségében elhelyezhetők a konyhától a dolgozószobáig.

Ardeola fali ora

Ha szert tettünk egy ilyenre, már csak arra kell vigyázni, hogy el ne késsünk amiatt, hogy túl hosszasan merengtünk falióránk szépségén.

Itt megvárásolhatod a terméket