Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

„Ízletes” őszi kikapcsolódás: grillezzünk a kertben! – Különleges kerti grillek

Ha Ön is a grillezés szerelmese, akkor biztosan tudja, hogy a kellemes kora őszi estéknél nincs jobb alkalom a kinti sütögetéshez. Ilyenkor már nem tombol a nyári hőség, de még egész nap a szabadban tartózkodhatunk, kertészkedhetünk, miközben a grillen készülnek a legfinomabb fogások. Ez az az évszak, mely olyan harmonikus ízeket és illatokat tartogat számunkra, mint a grillezett zöldbab vagy a füge. Jobban esnek ilyenkor a könnyű, csirkéből készült fogások is, melyek az év többi szakában nem kapnak akkora figyelmet.

Az ilyen őszi napok egyik leghűségesebb társa lehet egy Napoleon gázgrill, amely a tengerentúlon és Nyugat-Európában már hosszú évek óta fogalom a rendszeresen grillezők között. A kanadai gyártó már közel 40 éve készít minőségi kidolgozású, innovatív gourmet grilleket, melyek nem véletlenül nyerték el a felhasználók tetszését. Ezek a sütők egyaránt alkalmasak magas hőmérsékletű grillezésre, lassú és alacsony hőmérsékletű sütésre, mindemellett füstölésre is. Egy igazán jó grilltől jogos elvárás a könnyű használhatóság, ebben pedig nagy segítséget nyújtanak a tartós, rozsdamentes acélból készült alkatrészek, a gumírozott felületű kezelőgombok, vagy éppen az olyan kiegészítők, mint az integrált vágódeszka vagy a beépített jégtartó.

Napoleon gázgrill

Egy jó minőségű grill rácsain sütve egy csapásra egyszerűvé válik olyan menüsort varázsolni a család vagy a barátok asztalára, mely kicsik és nagyok, vegetáriánusok és húsimádók számára is ínycsiklandó és emlékezetes lesz, de természetesen egy egyszerű grillcsirke vagy a grillezett zöldségek is máshogy esnek a tűzön elkészítve.

A kiváló minőségű, kanadai acélból készült Napoleon grillsütők és a különböző grillkiegészítők hosszú éveken, akár évtizedeken át megbízható társai lesznek mind a hobbi grillszakácsoknak, mind pedig a profi séfeknek a kültéri gasztronómiai felfedezések során.

Napoleon gázgrill

A Dunántúlon elsőként a veszprémi Aura Wellness Stúdió bemutatótermében érhetők el a Napoleon termékek, ahol tapasztalt grillszakértők segítenek az ügyfeleknek megtalálni a legmegfelelőbb füstölőt és grillsütőt, hogy kellemesebben teljenek az otthon töltött mindennapok. Ráadásul a sütők és egyéb kiegészítők mellett kiváló minőségű grillfűszerek is elérhetők a kínálatban, ezzel téve teljessé a grill ételek elkészítésének élményét.

Napoleon gázgrill

Vágjon bele a kalandba kedvenc Napoleon grilljével, és tartsa Ön a legemlékezetesebb grillpartikat!

ÉRDEKLŐDÖM A NAPOLEON GÁZGRILLEK IRÁNT

Népszerűek a témában

Élet a zöldben – Otthon a kertben

Majd ha fagy? Dolgozzon helyettünk az elektromos jégkaparó!

Terasz- és kerttervezés - Ha ezekre figyelsz, biztosan jó lesz!