Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Díjat kapott az AREZZO design Kft. a MagyarBrands Gálán

A MagyarBrands Gálán a kiváló üzleti, illetve a kiváló fogyasztói márkákat díjazták. Az AREZZO design Kft. ezek közül két díj büszke tulajdonosa.

Az üzleti márkák díj átadásában Kamasz Melinda, a növekedés.hu gazdasági portál főszerkesztője és a MagyarBrands Szakmai bizottságának tagja segédkezett. A díjat átvevő „Kiváló üzleti márkák” kiválóságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy az idei évben átlagos megbízhatósági ratingjük 90% felett volt. Ez a pénzügyi mutató azt értékeli, hogy egy vállalat mennyire stabil pénzügyileg. 70% felett már kifejezetten stabil, megbízható vállalatról beszélhetünk.

AREZZO design Kft. a MagyarBrands Gálán

A 2022-ben MagyarBrands díjat elnyert fogyasztói márkák átlagos ismertsége magasabb volt, mint 70%, kedveltségük pedig 85% feletti volt. Az adat alátámasztja azt a piaci jelenséget is, hogy a hazai fogyasztók mintegy kétharmada szerint a termék magyar származása jobban befolyásolja vásárlási döntéseiket, mint a csomagolás vagy az ár.

Dr. Serényi Jánosnak, a MagyarBrands zsűribizottság elnökének közbenjárásával kerültek átadásra a fogyasztói márka díjak.

Népszerűek a témában

A lapostető mint lehetőség - Austrotherm Tervezői Konferencia

A tetőcserép és a térkő találkozása - Együttműködésre lépett a Terrán és az SW Térkő

Tarts velünk virtuális sétánkon és nézz körül a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításon!