Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Fogalmaink a komplex tűzvédelemről 6666++


Szeretnénk hinni abban, hogy a tűzvédelem mindannyiunk számára fontos kérdés. Amennyiben szeretné segíteni a tűzvédelem területén dolgozó szakemberek munkáját kérjük, töltse ki rövid kérdőívünket.

Most következő kérdések, a tűzvédelmi rendszerek és a hétköznapi ember kapcsolatával foglalkoznak. Annak járunk utána, hogy mennyire gondoljuk az egyes tűzvédelmi rendszereket fontosnak. Mit gondolunk összességében a tűzvédelem eszközeiről, segíti-e mindennapjainkat vagy sem.

Fogalmaink a komplex tűzvédelemről 6666Nem tévedés azt állítani, hogy napi szinten találkozunk a tűzvédelem egyes (és a biztonságtechnika más) eszközeivel, amelyek többnyire észrevétlenül védik az életünket és értékeinket. Pontosan az észrevétlenség okán gondolhatják nem is kevesen, hogy ezek az eszközök esetleg feleslegesek. Ezért is érdekes megtudni, mit tudnak és gondolnak az emberek a tűzvédelem eszközeiről.
A remélt válaszok talán a szakmának is fontos információkkal szolgálhatnak. Elképzelhető, hogy az ipari létesítmények, irodaházak, társasházak üzemeltetői körében felértékelődik a munkavállalók, lakók periodikus felvilágosításának (oktatásának?) igénye, szükségessége.  
A teszt célja tehát végső soron, a tűzvédelemről való közgondolkodás fejlesztése.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését és tapasztalataival szeretné segíteni a szakemberek munkáját, kattintson a következő képre, amely elkalauzolja Önt az anonim módon kitölthető kérdőívünkhöz.


Fogalmaink a komplex tűzvédelemről 6666++

Népszerűek a témában

Ezek most a világ legelképesztőbb téglaépületei

38 százalékkal jár jobban, aki téglaházat vesz vagy épít - Új falazási technológia hódít az építtetők körében

Virtuális túrán újra átélhetjük a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás élményeit