Beköszönő – Az építő közösség, Bodnár György blogja

A neves építőipari szakember, az Építem a házam könyvek szerzője és Az építő közösség alapítója ezentúl a HOMEINFO.hu olvasóit is segíti a felújításban és építkezésben. Most 750 ezer forint értékben felújítást is nyerhetnek olvasóink.

Kedves Olvasóm!

Bodnár György vagyok, és az a nagy öröm és megtiszteltetés ért, hogy meghívtak az általam nagyra tartott homeinfo.hu-ra blogolni.

Bár nem látok bele vendéglátóim fejébe, de gondolom, a meghívás annak szól, hogy egy olyan „projekt” felépítésén munkálkodom, amelynek céljai sok hasonlóságot mutatnak a Homeinfóéval.
Bő két évvel ezelőtt Az építő közösség azért jött létre, hogy valódi, hiteles segítséget nyújtson a házépítésre, házfelújításra készülőknek terveik megvalósításában. Abban szeretne segíteni, hogy igazán felkészülten vághassanak bele életük egyik nagy beruházásába. (Húsz év tapasztalata mondatja velem: ez sajnos Magyarországon egyáltalán nem jellemző…)

Az építő közösség, Bodnár György blogja

Az építő közösség szervezése, fejlesztése természetesen rengeteg tapasztalattal jár – ezekből a tapasztalatokból szeretnék hetente valamennyit megosztani Önökkel – hátha az oldalon olvasható sok hasznos írás mellett ezekkel is segíthetek.

Ebben a beköszönőben mindjárt egy játékot is hoztam, amely nem kisebb nyereménnyel kecsegtet, mint egy 750 ezer forintos házfelújítással!

November 1-jéig lehet játszani három egyszerű kérdés megválaszolásával – ki tudja, hátha éppen Önök közül kerül ki az, aki jelentős segítséget kap családi háza felújításához! (Nem kell sietni, a nyeremény két évig beváltható.)

Játszani ide kattintva lehet!

Legközelebb arról szeretnék írni, mire számíthatnak azok, akik állami támogatásban bíznak házterveik megvalósításához. Remélem, találkozunk!

Az építő közösség, Bodnár György blogja

Kapcsolódó cikkek

Családi ház felújítása 3. rész – A fűtésrendszer korszerűsítése

„Aki olyan mértékű felújításra szánja el magát, mint mi, legjobb, ha a fűtésrendszert egy alapos újragondolásnak veti alá.” Személyes tapasztalatok egy - többé-kevésbé - saját kezűleg végzett felújításról.

Modern kis lakás rengeteg tárolóval – A lakberendező tanácsai egy átalakítás kapcsán

Hogyan lehet megvalósítani a minimál stílus irányelveit 33 négyzetméteren? Rengeteg tárolóval! Tanácsok a lakberendezőtől.

Régi borospincéből építész műterem Budajenőn

Felújtani, átalakítani, az eredeti funkciókat elhagyni és újragondolni, komoly munka, de látva az eredményt, kimondhatjuk: megéri fáradozni.

Minőségi építőanyagok környezettudatos szemlélettel

Az építőanyagokkal szemben támasztott egyik legfontosabb elvárás a magas minőség, mely mellett egyre inkább megkerülhetetlenné válik a környezettudatosság és az energiatakarékosság iránti igény. Azonban kérdés, hogy találunk-e a piacon ilyen termékeket? Ezzel kapcsolatban jó híreink vannak!

Gyors és minőségi falak, lépcsők építése előregyártott betonelemekkel

A kivitelezésben manapság a hatékonyság, a gyors és minőségi munka szinte mindig az elsődleges szempontok között szerepelnek. Szerencsére már elérhető az a modern technológiai háttér, melynek segítségével például a falazás, vagy a lépcsőépítés kifogástalanul elvégezhető. Az előregyártott betonelemek a legjobban alkalmazható anyagok közé tartoznak.

Családi ház felújítása 2. rész - Falazás és nyílászáró beépítés, előkészítési munkák

Korábbi cikkünkben egy családi ház felújítási munkáinak személyes tapasztalatait mutattuk be. A cikksorozat nem a szakembereknek szánt műszaki megoldásokkal teletűzdelt írás, hanem azoknak szól, akik felújításra szánják el magukat és képesek azt végigvinni, akár saját kezűleg is.

Magán- és középületek, üzemek, raktárak könnyűszerkezetes technológiával

Legyen szó műhelyről, kerti tárolóról, garázsról vagy épp egy kisvállalkozás számára épített üzemről, raktárról, boltról, ha gyorsan szeretnénk tartós és szép házat, akkor a könnyűszerkezetes épület jelentheti a megoldást.

Újragondolt terek – Egy társasházi lakás újjászületése

Mintha új lakásba költöztünk volna – így érezhetik magukat, akik egy mindent felforgató, szakszerűen levezényelt, alapos felújítás mellett döntenek. Íme, egy látványos átalakítás, mely igazolja, hogy megéri a munkát profi lakberendezőre bízni.

Hézagok és repedések megszüntetése - tartós ragasztás és tömítés a legszélsőségesebb körülmények között is

A ablakok és a falazat találkozásánál, vagy a különféle burkolatok érintkező pontjain megjelenő hézagok, a mozgásból adódó repedések a legbosszantóbb problémák közé tartoznak. Ezek megszüntetése mindenképpen ajánlott, hiszen idővel még több baj okozói lehetnek.

Önnek ajánljuk