Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Okos vízmelegítő

Az okos vízmelegítő megtanulja a család szokásait, és mindig annyi vizet melegít fel, amennyire várhatóan szükség lesz, sok energiát takarítva meg ezzel.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Okostelefon, okostévé, okosóra, okosház és íme, itt van már az okos vízmelegítő is. Bár a jó pap is holtig tanul, az okos vízmelegítőnek elég néhány nap, egy hét, és megtanulja, mikor, mennyi meleg vizet használ a család. A tanulás után az okos vízmelegítő mindig csak annyi vizet melegít fel, amennyire várhatóan szükség lesz.

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

A köztes időben is lesz meleg víz, mert a víz mindig elér egy adott minimális hőfokot, 45 Celsius-fokot, így akkor sem történik baj, eltérünk a szokástól. A tanulékony vízmelegítő akár 20 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint hagyományos társai, ezzel pénzt takarítva meg a családnak.

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

Okos vízmelegítő: Ariston Velis PlusNemcsak pénzt, időt is megtakaríthat

Az okos vízmelegítő két víztartállyal rendelkezik, amelyeket külön lehet szabályozni. Ennek köszönhetően optimális a teljesítménye, amikor a meleg és a hideg vizet összekeveri. Ha például háló vendégeink jönnek, ezért eltérünk a betanított programtól, hamarabb lesz meleg vizünk, csökken a várakozási idő.

Nem csak okos, szép is

Sőt helytakarékos is: – a két víztartálynak köszönhető – 27 centiméteres mélységével akár a konyhaszekrénybe is elhelyezhetjük, de elfér szűk fürdőszobákban is. Egyedivé teszi az okos vízmelegítőt, hogy az oldalára fektetve is fölszerelhető, ha már csak az ajtó vagy a tükör fölött maradt hely a fürdőszobában.

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

Forrás: Ariston Velis Plus

Népszerűek a témában

Csökkentsük a vízömlés okozta károkat rádiós vízérzékelővel!