Okos vízmelegítő

Az okos vízmelegítő megtanulja a család szokásait, és mindig annyi vizet melegít fel, amennyire várhatóan szükség lesz, sok energiát takarítva meg ezzel.

Okostelefon, okostévé, okosóra, okosház és íme, itt van már az okos vízmelegítő is. Bár a jó pap is holtig tanul, az okos vízmelegítőnek elég néhány nap, egy hét, és megtanulja, mikor, mennyi meleg vizet használ a család. A tanulás után az okos vízmelegítő mindig csak annyi vizet melegít fel, amennyire várhatóan szükség lesz.

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

A köztes időben is lesz meleg víz, mert a víz mindig elér egy adott minimális hőfokot, 45 Celsius-fokot, így akkor sem történik baj, eltérünk a szokástól. A tanulékony vízmelegítő akár 20 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint hagyományos társai, ezzel pénzt takarítva meg a családnak.

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

Okos vízmelegítő: Ariston Velis PlusNemcsak pénzt, időt is megtakaríthat

Az okos vízmelegítő két víztartállyal rendelkezik, amelyeket külön lehet szabályozni. Ennek köszönhetően optimális a teljesítménye, amikor a meleg és a hideg vizet összekeveri. Ha például háló vendégeink jönnek, ezért eltérünk a betanított programtól, hamarabb lesz meleg vizünk, csökken a várakozási idő.

 

Nem csak okos, szép is

Sőt helytakarékos is: – a két víztartálynak köszönhető – 27 centiméteres mélységével akár a konyhaszekrénybe is elhelyezhetjük, de elfér szűk fürdőszobákban is. Egyedivé teszi az okos vízmelegítőt, hogy az oldalára fektetve is fölszerelhető, ha már csak az ajtó vagy a tükör fölött maradt hely a fürdőszobában.

 

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus


Forrás: Ariston Velis Plus

 

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Higiénikus használati meleg víz készítés - A megújult ML Complete 2.0 hőszivattyú HGL technikával

Az IDM levegős hőszivattyúi közül az egyik leg elterjedtebb az    ML Complete HGL 11-18 kW, ez a hőszivattyú 2017-ben megújult szabályozással és külsővel kerül forgalomba. A hőszivattyú megkapta a NAVIGATOR 2.0 szabályzást az érintőképernyős kijelzővel és természetesen egyben a NAVIGATOR Pro helységhőmérséklet szabályzás központját is tartalmazza.

Intelligens fűtőberendezések - Beszéljünk a kényelemért!

Manapság az, hogy otthonunkban az ideális hőfokot élvezzük, csupán egyetlen szavunkba kerül. És ez nem átvitt értelemben, hanem szó szerint így van, hiszen a legmodernebb fűtőberendezések már hangvezérléssel is működtethetők.

Lydos, a minőség szinonímája

Magas minőség, stílusos megjelenés, kényelem - ezt nyújtja a Lydos, az elektromos vízmelegítők új generációja.

Az első hybridtechnológiájú "A" energiaosztályú elektromos vízmelegítő

Energiatakarékosság és mindennapi kényelem az első hibridtechnológiájú vízmelegítővel.

Újgenerációs vízmelegítők: a hőszivattyús bojler

Már azt hihetnénk, hogy nincs mit tovább ragozni egy villanybojleren, tartály, fűtőszál és víz, ezzel kész. A fejlesztők azonban gondoltak egy nagyot és a legújabb rendkívül energiatakarékos hőszivattyú elvét belecsempészték egy ilyen villanybojlerbe, teljes sikerrel.

Mire figyeljünk az őszi kazán és konvektor cserénél?

Az ősz beköszöntével a gázszerelők munkája is megszaporodik. A legtöbb háztartásban már bevett szokás, hogy szakembert hívnak és ellenőriztetik a lakásban található gázkészülékeket. Ennek oka, hogy minél előbb derül ki a probléma annál előbb lehet orvosolni és a telet meleg lakásban átvészelni.

Új szintre lépett kondenzációs kazánok - A szünetmentes kényelem

Nem áll meg a fejlesztés a kondenzációs kazánok iparában sem, ismét három jeles termék került a hazai piacra is melyek a fenntartható és intelligens kényelem meghatározó elemei lettek. Ezek az új kazánok nem nélkülözik a magas minőséget és az olasz design legjavát, javítva a mindennapi felhasználói életminőségét.

Ariston távfelügyelet - Zsebemben a fűtésem

Otthonunk és nyaralónk a legértékesebb vagyontárgyaink közé tartoznak, ezért minden olyan lehetőséget meg kell ragadnunk, amellyel értéküket növelhetjük. A modern épületgépészeti megoldások pont ebbe a csoportba tartoznak. A körülöttünk lévő eszközök, tárgyak már majdnem mind okosak vagy felokosíthatóak. Miért pont a fűtéstechnika maradna ki a sorból?

Búcsú a vízkő okozta károktól

Természetes számunkra, hogy a csapot megnyitva kényünk-kedvünk szerint hideg vagy meleg víz folyik, éppen mire van szükség. Csakhogy a kemény víz következményeként megjelenő vízkő súlyos károkat okozhat otthoni készülékeinkben és fűtési rendszerünkben.