Hirdetés

Okos vízmelegítő

Az okos vízmelegítő megtanulja a család szokásait, és mindig annyi vizet melegít fel, amennyire várhatóan szükség lesz, sok energiát takarítva meg ezzel.

Okostelefon, okostévé, okosóra, okosház és íme, itt van már az okos vízmelegítő is. Bár a jó pap is holtig tanul, az okos vízmelegítőnek elég néhány nap, egy hét, és megtanulja, mikor, mennyi meleg vizet használ a család. A tanulás után az okos vízmelegítő mindig csak annyi vizet melegít fel, amennyire várhatóan szükség lesz.

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

A köztes időben is lesz meleg víz, mert a víz mindig elér egy adott minimális hőfokot, 45 Celsius-fokot, így akkor sem történik baj, eltérünk a szokástól. A tanulékony vízmelegítő akár 20 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint hagyományos társai, ezzel pénzt takarítva meg a családnak.

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

Okos vízmelegítő: Ariston Velis PlusNemcsak pénzt, időt is megtakaríthat

Az okos vízmelegítő két víztartállyal rendelkezik, amelyeket külön lehet szabályozni. Ennek köszönhetően optimális a teljesítménye, amikor a meleg és a hideg vizet összekeveri. Ha például háló vendégeink jönnek, ezért eltérünk a betanított programtól, hamarabb lesz meleg vizünk, csökken a várakozási idő.

Nem csak okos, szép is

Sőt helytakarékos is: – a két víztartálynak köszönhető – 27 centiméteres mélységével akár a konyhaszekrénybe is elhelyezhetjük, de elfér szűk fürdőszobákban is. Egyedivé teszi az okos vízmelegítőt, hogy az oldalára fektetve is fölszerelhető, ha már csak az ajtó vagy a tükör fölött maradt hely a fürdőszobában.

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

Forrás: Ariston Velis Plus

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák