Hirdetés

Okos vízmelegítő

Az okos vízmelegítő megtanulja a család szokásait, és mindig annyi vizet melegít fel, amennyire várhatóan szükség lesz, sok energiát takarítva meg ezzel.

Okostelefon, okostévé, okosóra, okosház és íme, itt van már az okos vízmelegítő is. Bár a jó pap is holtig tanul, az okos vízmelegítőnek elég néhány nap, egy hét, és megtanulja, mikor, mennyi meleg vizet használ a család. A tanulás után az okos vízmelegítő mindig csak annyi vizet melegít fel, amennyire várhatóan szükség lesz.

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

A köztes időben is lesz meleg víz, mert a víz mindig elér egy adott minimális hőfokot, 45 Celsius-fokot, így akkor sem történik baj, eltérünk a szokástól. A tanulékony vízmelegítő akár 20 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint hagyományos társai, ezzel pénzt takarítva meg a családnak.

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

Okos vízmelegítő: Ariston Velis PlusNemcsak pénzt, időt is megtakaríthat

Az okos vízmelegítő két víztartállyal rendelkezik, amelyeket külön lehet szabályozni. Ennek köszönhetően optimális a teljesítménye, amikor a meleg és a hideg vizet összekeveri. Ha például háló vendégeink jönnek, ezért eltérünk a betanított programtól, hamarabb lesz meleg vizünk, csökken a várakozási idő.

Nem csak okos, szép is

Sőt helytakarékos is: – a két víztartálynak köszönhető – 27 centiméteres mélységével akár a konyhaszekrénybe is elhelyezhetjük, de elfér szűk fürdőszobákban is. Egyedivé teszi az okos vízmelegítőt, hogy az oldalára fektetve is fölszerelhető, ha már csak az ajtó vagy a tükör fölött maradt hely a fürdőszobában.

Okos vízmelegítő: Ariston Velis Plus

Forrás: Ariston Velis Plus

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Közel nulla

2021 január 1-től már minden épületre a közel nulla szabályozás vonatkozik. A tavalyi év végén elrendelt türelmi idővel azonban 2021. július 1-ig elhalasztották az új követelmények számonkérését. Változott a rendelkezés azon pontja is, mely a megújuló energia minimális részarányát írta elő. Bővebben a videóban.

Több, mint fűtés: Ariston hőszivattyúk a megújuló energia erejével

Ha három ismérvet kellene felsorakoztatni, hogy miért érdemes beruházni az Ariston által gyártott Nimbus NET hőszivattyú-család valamelyik tagjára, akkor ezek lennének azok: hatékony, megtérülő és környezettudatos.

Intelligens fűtőberendezések - Beszéljünk a kényelemért!

Manapság az, hogy otthonunkban az ideális hőfokot élvezzük, csupán egyetlen szavunkba kerül. És ez nem átvitt értelemben, hanem szó szerint így van, hiszen a legmodernebb fűtőberendezések már hangvezérléssel is működtethetők.

Lydos, a minőség szinonímája

Magas minőség, stílusos megjelenés, kényelem - ezt nyújtja a Lydos, az elektromos vízmelegítők új generációja.

Az első hybridtechnológiájú "A" energiaosztályú elektromos vízmelegítő

Energiatakarékosság és mindennapi kényelem az első hibridtechnológiájú vízmelegítővel.