Szép, tartós és különleges padlóburkolat

Felújításra és új építésre is ajánlott a különleges PVC-burkolat, az Expona. A jó minőségű, környezetbarát padlóburkolat egyedi tapintású és csöndes járást biztosít. A lakások mellett nagyobb igénybevételű helyekre is ajánlott, így ipari változata boltok, vendéglátóhelyek, üzletek padlójának burkolására is javasolt.

Meglátjuk, majd újra megnézzük, azután még egyszer. Szemünk azt mondja: milyen ismerős. Mert ezt látjuk mindenhol: otthon, útközben, a munkahelyünkön, az irodában vagy amikor vásárolunk. Mindent látunk, hallunk, tudunk, ami körülvesz bennünket, mert állandóan figyelünk. Kíváncsiak vagyunk, de biztosak lehetünk benne, hogy hihetünk csak a szemünknek?
Nem!
Amikor rálépünk, már tudjuk. Nincs hang, nincs kopogás, nincs az a tipikus parkettanyekergés és a többi idegesítő hang. Ez valami más, valami, sokkal jobb, ez az Expona padlóburkolat.

Expona padlóburkolatok

Formák és terek

A színek és stílusok kimeríthetetlen változatával, olyan különleges formákat és tereket leszünk képesek létrehozni, amelynek összhangban vannak egymással. Az összhangra figyelve alkották meg a 80 féle Expona LVT különleges és egyedi tervezésű padlóburkolatot, amelyek hű másai fának, fémnek és kőnek. A cél, úgy formálni az adott tér hangulatát, hogy az a lehető legkellemesebb élményt és életérzést biztosítsa nap, mint nap.

Expona Design – szakértelem

  • 20 éves tapasztalat és a kimagasló sikerek az LVT design padlóburkolatok terén
  • megfelel a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi előírásoknak
  • saját fejlesztésű padlóburkolat – kizárólagos és védett
  • több mint 30 millió négyzetméter eladott Expona LVT padló

Expona padlóburkolatok

Környezet

A fejlesztés és gyártás során kiemelt figyelmet fordít a gyártó a környezet védelmére, így a gyártás során ftalátmentes és bioalapú lágyítókat használ.

Felületkezelés

Az Expona padlóburkolatok tisztítása és a felület ápolása nagyon könnyű a poliuretán (PUR) felületkezelésnek köszönhetően. Lerakás után már nincs szükség külön kezelésre a felület tartósságának érdekében.

Nemzetközi tanúsítvány a beltéri alkalmazáshoz

Beltérben csak olyan padlóburkolatot szabad használni, amely semmiféle káros anyagot nem bocsát ki. Az Expona LVT padlóburkolatok az Eurofins Scientific „Indoor Air Comfort Gold” minősítésével rendelkeznek. Ez annyit tesz, hogy a világ vezető nemzetközi laboratóriumi hálózatának elemzési alapján az Expona padlóburkolatok Európában megfelelnek valamennyi kibocsátási követelménynek, előírásnak, semmiféle káros anyagot nem bocsátanak ki.

Expona padlóburkolatok

Fenntarthatóság

Minden Expona LVT padló 100 százalékban újrahasznosítható.

Expona padlóburkolatokKörnyezetvédelmi terméknyilatkozat

Az Expona LVT padló megfelel a nemzetközi Environmental Product Declaration (EPD, környezetvédelmi terméknyilatkozat) programnak. Az EPD (Környezetbarát Termék) tanúsítványt az Építési és Környezetvédelmi Intézet (Institut Bauen und Umwelt, IBU) adta ki, amely az épületek környezeti hatásvizsgálatával foglalkozik.

Rákóczy Zoltán, Collection-Stúdió Kft.

Forrás: Expona

Kapcsolódó írás
Különleges padlóburkolatok
Képgaléria

Kapcsolódó cikkek

Díszítő elemek használata a burkolatoknál

A burkolt felület látványát, esztétikus megjelenését nem csupán a hibátlan kivitelezés befolyásolja, hanem a különböző kiegészítők, díszítőelemek alkalmazása is. Hogyan válasszuk ki a díszítőelemeket? Melyik burkolathoz, mi illik legjobban? Erre keressük a válaszokat.

Lakásátalakítás csúcsrajáratva: hogyan lehet egy nagyból öt kicsit kihozni?

Adott egy szokatlanul tágas, belvárosi lakás, melynek tulajdonosa úgy döntött, hogy a nagyból több kis apartmant szeretne kialakítani. Az elsőre szinte lehetetlennek tűnő küldetést Fogarasi Dianna enteriőrtervező ötletei nyomán sikerült kivitelezni. Mutatjuk, hogyan.

Wallplex falburkoló konyhapanel – Látványos és praktikus megoldás

Gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen anyaggal burkoljuk a konyhai munkapult és a felső tárolók közötti, valamint a tűzhely mögötti falfelületet. Többféle megoldás létezik, de most egy új és népszerű megoldást mutatunk, a Wallplex falburkoló konyhapanelt, mely minden szempontból állja a versenyt más burkolatokkal.

Valódi fa! - Miért válasszunk trópusi fa előlapot fürdőkádunkhoz?

A természetes anyagok alkalmazásával kiemelhetjük fürdőszobánk eleganciáját. Az M-Acryl trópusi fa kádelőlapjainak köszönhetően fahatású burkolat helyett már igazi fát is választhatunk. A végeredmény pedig időtálló, vízálló felület és az egyedülálló látvány.

9 kérdés és válasz a burkolatokról – A legfontosabb tudnivalók kiválasztástól a kivitelezésig

Gyakran azt is nehéz eldönteni, hogy hideg- vagy melegburkolatot válasszunk-e, hiszen már az sem kőbevésett szabály, hogy hova, mi való. És akkor még nem beszéltünk a színekről, felületekről, méretekről, formákról, a fektetés módjáról, a felületek előkészítéséről. Aki burkolat választás előtt, vagy éppen a munka kellős közepén áll, ritkán biztos a dolgában. Íme, néhány szakértő tanács a Terrakotta Csempecentrum jóvoltából magabiztosoknak, eltökélteknek és bizonytalanoknak.

Akadálymentes fürdőszobák – fontos szempontok, tippek, szabványok

Meglepő, de az akadálymentes terek kialakítása nemcsak a tartós fogyatékossággal élők és az időszakosan megváltozott képességű személyek vagy az idősek számára fontos kérdés.

Családi ház felújítása 3. rész – A fűtésrendszer korszerűsítése

„Aki olyan mértékű felújításra szánja el magát, mint mi, legjobb, ha a fűtésrendszert egy alapos újragondolásnak veti alá.” Személyes tapasztalatok egy - többé-kevésbé - saját kezűleg végzett felújításról.

Modern kis lakás rengeteg tárolóval – A lakberendező tanácsai egy átalakítás kapcsán

Hogyan lehet megvalósítani a minimál stílus irányelveit 33 négyzetméteren? Rengeteg tárolóval! Tanácsok a lakberendezőtől.

Terasz burkolás a Sikával

Akár felújításról beszélünk, akár egy új erkélyben, teraszban gondolkodunk, komplett vízszigetelési, ragasztási rendszert kell kialakítanunk. Sika terasz készítése 6 lépésben.