Szép, tartós és különleges padlóburkolat

Felújításra és új építésre is ajánlott a különleges PVC-burkolat, az Expona. A jó minőségű, környezetbarát padlóburkolat egyedi tapintású és csöndes járást biztosít. A lakások mellett nagyobb igénybevételű helyekre is ajánlott, így ipari változata boltok, vendéglátóhelyek, üzletek padlójának burkolására is javasolt.

Meglátjuk, majd újra megnézzük, azután még egyszer. Szemünk azt mondja: milyen ismerős. Mert ezt látjuk mindenhol: otthon, útközben, a munkahelyünkön, az irodában vagy amikor vásárolunk. Mindent látunk, hallunk, tudunk, ami körülvesz bennünket, mert állandóan figyelünk. Kíváncsiak vagyunk, de biztosak lehetünk benne, hogy hihetünk csak a szemünknek?
Nem!
Amikor rálépünk, már tudjuk. Nincs hang, nincs kopogás, nincs az a tipikus parkettanyekergés és a többi idegesítő hang. Ez valami más, valami, sokkal jobb, ez az Expona padlóburkolat.

Expona padlóburkolatok

Formák és terek

A színek és stílusok kimeríthetetlen változatával, olyan különleges formákat és tereket leszünk képesek létrehozni, amelynek összhangban vannak egymással. Az összhangra figyelve alkották meg a 80 féle Expona LVT különleges és egyedi tervezésű padlóburkolatot, amelyek hű másai fának, fémnek és kőnek. A cél, úgy formálni az adott tér hangulatát, hogy az a lehető legkellemesebb élményt és életérzést biztosítsa nap, mint nap.

Expona Design – szakértelem

  • 20 éves tapasztalat és a kimagasló sikerek az LVT design padlóburkolatok terén
  • megfelel a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi előírásoknak
  • saját fejlesztésű padlóburkolat – kizárólagos és védett
  • több mint 30 millió négyzetméter eladott Expona LVT padló

Expona padlóburkolatok

Környezet

A fejlesztés és gyártás során kiemelt figyelmet fordít a gyártó a környezet védelmére, így a gyártás során ftalátmentes és bioalapú lágyítókat használ.

Felületkezelés

Az Expona padlóburkolatok tisztítása és a felület ápolása nagyon könnyű a poliuretán (PUR) felületkezelésnek köszönhetően. Lerakás után már nincs szükség külön kezelésre a felület tartósságának érdekében.

Nemzetközi tanúsítvány a beltéri alkalmazáshoz

Beltérben csak olyan padlóburkolatot szabad használni, amely semmiféle káros anyagot nem bocsát ki. Az Expona LVT padlóburkolatok az Eurofins Scientific „Indoor Air Comfort Gold” minősítésével rendelkeznek. Ez annyit tesz, hogy a világ vezető nemzetközi laboratóriumi hálózatának elemzési alapján az Expona padlóburkolatok Európában megfelelnek valamennyi kibocsátási követelménynek, előírásnak, semmiféle káros anyagot nem bocsátanak ki.

Expona padlóburkolatok

Fenntarthatóság

Minden Expona LVT padló 100 százalékban újrahasznosítható.

Expona padlóburkolatokKörnyezetvédelmi terméknyilatkozat

Az Expona LVT padló megfelel a nemzetközi Environmental Product Declaration (EPD, környezetvédelmi terméknyilatkozat) programnak. Az EPD (Környezetbarát Termék) tanúsítványt az Építési és Környezetvédelmi Intézet (Institut Bauen und Umwelt, IBU) adta ki, amely az épületek környezeti hatásvizsgálatával foglalkozik.

Rákóczy Zoltán, Collection-Stúdió Kft.

Forrás: Expona

Kapcsolódó írás
Különleges padlóburkolatok
Képgaléria

Kapcsolódó cikkek

Akadálymentes fürdőszobák – fontos szempontok, tippek, szabványok

Meglepő, de az akadálymentes terek kialakítása nemcsak a tartós fogyatékossággal élők és az időszakosan megváltozott képességű személyek vagy az idősek számára fontos kérdés.

Családi ház felújítása 3. rész – A fűtésrendszer korszerűsítése

„Aki olyan mértékű felújításra szánja el magát, mint mi, legjobb, ha a fűtésrendszert egy alapos újragondolásnak veti alá.” Személyes tapasztalatok egy - többé-kevésbé - saját kezűleg végzett felújításról.

Modern kis lakás rengeteg tárolóval – A lakberendező tanácsai egy átalakítás kapcsán

Hogyan lehet megvalósítani a minimál stílus irányelveit 33 négyzetméteren? Rengeteg tárolóval! Tanácsok a lakberendezőtől.

Terasz burkolás a Sikával

Akár felújításról beszélünk, akár egy új erkélyben, teraszban gondolkodunk, komplett vízszigetelési, ragasztási rendszert kell kialakítanunk. Sika terasz készítése 6 lépésben.

A stílusos és időtálló készparketta

Ha melegburkolatról van szó, a parketta az elegancia és az otthonosság szinonimája. A környezetbarát technológiával készülő modern készparketták számos előnyös tulajdonságuk mellett a fa természetes látványát hozzák a belső terekbe.

Garázs, vagy iroda a garázsban? Műhelytitkok a Sika epoxigyanta padlóbevonat rendszerről

Tapasztalataink alapján legtöbben a gyors, akár házilag kivitelezhető, univerzális padlóburkolatot keresik garázsukhoz, mert ami ma garázsként szolgál, lehet, hogy néhány év múlva a megélhetés forrását adó műhely, próbaterem a gyereknek, fodrászat a feleségnek, iroda, vagy egyszerűen csak egy hobbi elfoglaltság helye.

Üzlettervezés mesterfokon: hangulatos és egyedi butik enteriőr

A belső tér praktikus kialakítása, a megfelelő hangulat megteremtése, mely számos egyéb szempont mellett a vásárlást is ösztönzi, az egyik legfontosabb momentuma egy új üzlet megnyitásának. A részletekbe avat be Vermes Dóri, tervező.

Időtálló és stílusos burkolatok kültérre

Amikor a külső terek rendezésére, átalakítására sor kerül, bárkit meglepetésként érhet, hogy milyen sokféle típusú és megjelenésű burkolatra lesz majd szükség. Éppen ezért a gondos tervezés és a kínálat alapos áttekintése elengedhetetlen a megfelelő termékek kiválasztásához.

Régi borospincéből építész műterem Budajenőn

Felújtani, átalakítani, az eredeti funkciókat elhagyni és újragondolni, komoly munka, de látva az eredményt, kimondhatjuk: megéri fáradozni.