Hirdetés

Szép, tartós és különleges padlóburkolat

Felújításra és új építésre is ajánlott a különleges PVC-burkolat, az Expona. A jó minőségű, környezetbarát padlóburkolat egyedi tapintású és csöndes járást biztosít. A lakások mellett nagyobb igénybevételű helyekre is ajánlott, így ipari változata boltok, vendéglátóhelyek, üzletek padlójának burkolására is javasolt.

Meglátjuk, majd újra megnézzük, azután még egyszer. Szemünk azt mondja: milyen ismerős. Mert ezt látjuk mindenhol: otthon, útközben, a munkahelyünkön, az irodában vagy amikor vásárolunk. Mindent látunk, hallunk, tudunk, ami körülvesz bennünket, mert állandóan figyelünk. Kíváncsiak vagyunk, de biztosak lehetünk benne, hogy hihetünk csak a szemünknek?
Nem!
Amikor rálépünk, már tudjuk. Nincs hang, nincs kopogás, nincs az a tipikus parkettanyekergés és a többi idegesítő hang. Ez valami más, valami, sokkal jobb, ez az Expona padlóburkolat.

Expona padlóburkolatok

Formák és terek

A színek és stílusok kimeríthetetlen változatával, olyan különleges formákat és tereket leszünk képesek létrehozni, amelynek összhangban vannak egymással. Az összhangra figyelve alkották meg a 80 féle Expona LVT különleges és egyedi tervezésű padlóburkolatot, amelyek hű másai fának, fémnek és kőnek. A cél, úgy formálni az adott tér hangulatát, hogy az a lehető legkellemesebb élményt és életérzést biztosítsa nap, mint nap.

Expona Design – szakértelem

  • 20 éves tapasztalat és a kimagasló sikerek az LVT design padlóburkolatok terén
  • megfelel a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi előírásoknak
  • saját fejlesztésű padlóburkolat – kizárólagos és védett
  • több mint 30 millió négyzetméter eladott Expona LVT padló

Expona padlóburkolatok

Környezet

A fejlesztés és gyártás során kiemelt figyelmet fordít a gyártó a környezet védelmére, így a gyártás során ftalátmentes és bioalapú lágyítókat használ.

Felületkezelés

Az Expona padlóburkolatok tisztítása és a felület ápolása nagyon könnyű a poliuretán (PUR) felületkezelésnek köszönhetően. Lerakás után már nincs szükség külön kezelésre a felület tartósságának érdekében.

Nemzetközi tanúsítvány a beltéri alkalmazáshoz

Beltérben csak olyan padlóburkolatot szabad használni, amely semmiféle káros anyagot nem bocsát ki. Az Expona LVT padlóburkolatok az Eurofins Scientific „Indoor Air Comfort Gold” minősítésével rendelkeznek. Ez annyit tesz, hogy a világ vezető nemzetközi laboratóriumi hálózatának elemzési alapján az Expona padlóburkolatok Európában megfelelnek valamennyi kibocsátási követelménynek, előírásnak, semmiféle káros anyagot nem bocsátanak ki.

Expona padlóburkolatok

Fenntarthatóság

Minden Expona LVT padló 100 százalékban újrahasznosítható.

Expona padlóburkolatokKörnyezetvédelmi terméknyilatkozat

Az Expona LVT padló megfelel a nemzetközi Environmental Product Declaration (EPD, környezetvédelmi terméknyilatkozat) programnak. Az EPD (Környezetbarát Termék) tanúsítványt az Építési és Környezetvédelmi Intézet (Institut Bauen und Umwelt, IBU) adta ki, amely az épületek környezeti hatásvizsgálatával foglalkozik.

Rákóczy Zoltán, Collection-Stúdió Kft.

Forrás: Expona

Kapcsolódó írás
Különleges padlóburkolatok
Képgaléria

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Így válasszunk nyílászárót! – 3 fontos szempont a csalódások helyett

Egy nyílászáró legfeljebb annyira lehet jó, mint amilyen a leggyengébb alkatrésze. Nem szabad megspórolni azt, ami műszakilag, illetve minőségben indokolt, és akkor hosszú távon szavatolható a működés és a működtetés.

Okosotthon 46 négyzetméteren

Az Év fürdőszobája pályázat győztes lakberendező párosa, Pongó Kriszta és Magyar Tibor egyik legfrisebb munkája, a tetőtérben kialakított modern, sok szempontból rendhagyó kis lakás tervezése.

82 év alatt újulhat meg a teljes családi ház állomány Magyarországon. Unokáink már látni fogják?

Magyarországon 2,7 millió családi ház van. Energetikailag korszerűnek 5-10%-uk mondható, melyek energetikai korszerűsítést nem igényelnek, hiszen ezeket eleve a kor követelményeinek megfelelően építették, vagy már energiahatékonysági szempontból teljes körűen felújították azokat.

Otthonunk egészséges lakóklímája a jó minőségű hőszigeteléssel kezdődik

Az elavult hőszigetelés nagyban befolyásolhatja a beltéri klímát, amiben élünk, ezért kiemelten fontos, hogy az ősz közeledtével, milyen felújításon esnek át a kevéssé korszerű épületek.

Mit tehetünk a belső terek higiéniájáért? – Káros mikroorganizmusoknak ellenálló fal- és felületfestékek, burkolatok, steril felüleletek

Az időnk jelentős részét épületekben – otthonunkban, zárt térben lévő munkahelyen, iskolában, üzletekben, hivatalokban – töltjük. A belső terek levegőjének jó minősége, általános higiéniája nemcsak jó közérzetünkhöz, hanem egészségünk érdekében is fontos. A jelenlegi járvány helyzet pedig rámutat arra, hogy a jövőben ezen tényezők még inkább felértékelődnek.

Új burkolat, új terasz – tippek teraszfelújításhoz

Ha teraszunk felújításán, bővítésén, esetleg terasz építésén gondolkodunk, a legnagyobb figyelmet a burkolat kiválasztásának érdemes szentelnünk.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Mezítláb a Párisi udvarban - KROKI stúdió

Virtuális túra a felújított Párisi udvarban kialakított, ötcsillagos hotel fürdőszobáiban

Díszítő elemek használata a burkolatoknál

A burkolt felület látványát, esztétikus megjelenését nem csupán a hibátlan kivitelezés befolyásolja, hanem a különböző kiegészítők, díszítőelemek alkalmazása is. Hogyan válasszuk ki a díszítőelemeket? Melyik burkolathoz, mi illik legjobban? Erre keressük a válaszokat.

Lakásátalakítás csúcsrajáratva: hogyan lehet egy nagyból öt kicsit kihozni?

Adott egy szokatlanul tágas, belvárosi lakás, melynek tulajdonosa úgy döntött, hogy a nagyból több kis apartmant szeretne kialakítani. Az elsőre szinte lehetetlennek tűnő küldetést Fogarasi Dianna enteriőrtervező ötletei nyomán sikerült kivitelezni. Mutatjuk, hogyan.