Hirdetés

Szép, tartós és különleges padlóburkolat

Felújításra és új építésre is ajánlott a különleges PVC-burkolat, az Expona. A jó minőségű, környezetbarát padlóburkolat egyedi tapintású és csöndes járást biztosít. A lakások mellett nagyobb igénybevételű helyekre is ajánlott, így ipari változata boltok, vendéglátóhelyek, üzletek padlójának burkolására is javasolt.

Meglátjuk, majd újra megnézzük, azután még egyszer. Szemünk azt mondja: milyen ismerős. Mert ezt látjuk mindenhol: otthon, útközben, a munkahelyünkön, az irodában vagy amikor vásárolunk. Mindent látunk, hallunk, tudunk, ami körülvesz bennünket, mert állandóan figyelünk. Kíváncsiak vagyunk, de biztosak lehetünk benne, hogy hihetünk csak a szemünknek?
Nem!
Amikor rálépünk, már tudjuk. Nincs hang, nincs kopogás, nincs az a tipikus parkettanyekergés és a többi idegesítő hang. Ez valami más, valami, sokkal jobb, ez az Expona padlóburkolat.

Expona padlóburkolatok

Formák és terek

A színek és stílusok kimeríthetetlen változatával, olyan különleges formákat és tereket leszünk képesek létrehozni, amelynek összhangban vannak egymással. Az összhangra figyelve alkották meg a 80 féle Expona LVT különleges és egyedi tervezésű padlóburkolatot, amelyek hű másai fának, fémnek és kőnek. A cél, úgy formálni az adott tér hangulatát, hogy az a lehető legkellemesebb élményt és életérzést biztosítsa nap, mint nap.

Expona Design – szakértelem

  • 20 éves tapasztalat és a kimagasló sikerek az LVT design padlóburkolatok terén
  • megfelel a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi előírásoknak
  • saját fejlesztésű padlóburkolat – kizárólagos és védett
  • több mint 30 millió négyzetméter eladott Expona LVT padló

Expona padlóburkolatok

Környezet

A fejlesztés és gyártás során kiemelt figyelmet fordít a gyártó a környezet védelmére, így a gyártás során ftalátmentes és bioalapú lágyítókat használ.

Felületkezelés

Az Expona padlóburkolatok tisztítása és a felület ápolása nagyon könnyű a poliuretán (PUR) felületkezelésnek köszönhetően. Lerakás után már nincs szükség külön kezelésre a felület tartósságának érdekében.

Nemzetközi tanúsítvány a beltéri alkalmazáshoz

Beltérben csak olyan padlóburkolatot szabad használni, amely semmiféle káros anyagot nem bocsát ki. Az Expona LVT padlóburkolatok az Eurofins Scientific „Indoor Air Comfort Gold” minősítésével rendelkeznek. Ez annyit tesz, hogy a világ vezető nemzetközi laboratóriumi hálózatának elemzési alapján az Expona padlóburkolatok Európában megfelelnek valamennyi kibocsátási követelménynek, előírásnak, semmiféle káros anyagot nem bocsátanak ki.

Expona padlóburkolatok

Fenntarthatóság

Minden Expona LVT padló 100 százalékban újrahasznosítható.

Expona padlóburkolatokKörnyezetvédelmi terméknyilatkozat

Az Expona LVT padló megfelel a nemzetközi Environmental Product Declaration (EPD, környezetvédelmi terméknyilatkozat) programnak. Az EPD (Környezetbarát Termék) tanúsítványt az Építési és Környezetvédelmi Intézet (Institut Bauen und Umwelt, IBU) adta ki, amely az épületek környezeti hatásvizsgálatával foglalkozik.

Rákóczy Zoltán, Collection-Stúdió Kft.

Forrás: Expona

Kapcsolódó írás
Különleges padlóburkolatok
Képgaléria

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Tetőcsere, tetőfelújítás, napelem – Ezekre ad pénzt az állam

Az otthonuk korszerűsítését tervezők kívánságlistájának egyik első helyén a tető felújítása áll, és többen tervezik saját napelemes rendszer telepítését is. A Terrán szakértőjének segítségével bemutatjuk a rendelkezésre álló lehetőségeket.

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

„Ha tavasz, akkor irány a kert!” - Ahogy közeledik a jó idő minden kertes házban élő fejében megfordul ez a gondolat. Legyen szó egy teljesen új kert beépítéséről, esetleg néhány kisebb udvari felújítás megvalósításáról, vagy csak a téli hideg okozta károk javításáról, a kertépítés mindenképp a tavaszi időszak egyik fő feladata. Elsőre egyszerű beruházásnak tűnik? Ha ellátogat a Leier Kaiserstein bemutatóterembe, akár tényleg az is lehet!

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Lakásfelújításnál még a leggondosabban tervezőket is érhetik kellemetlen és - szerencsére - kellemes meglepetések, hogy mire elég az a pénz, amit az anyagokra és a munkákra szántak. Sorra vettük, hogy mit tudunk kihozni 200 ezer, 1,5 millió és 5 millió forintból.

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.

5 ok, miért a Természetes Kő a legjobb választás otthonunk díszítéséhez

Manapság egyre gyakrabban beszélünk egészséges, praktikus és könnyen fenntartható otthonokról. Ugyanakkor a piac számtalan lehetőséget kínál, így nehéz eldönteni mit is válasszunk. A természetes kő mindig tökéletes választás, mivel eleganciája és bája miatt, nehéz neki ellenállni.

Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Kevesebb, mint egy hónap múlva többet fog érni a pénze annak, aki az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez szükséges termékeket a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival vásárolja meg. Az akció iránt már most nagy az érdeklődés, a Homeinfo meg is kérdezte olvasóit, hogy leginkább mire használnák fel a több, mint 200 kedvezményre jogosító kupont.

Enteriőr átalakítás modern, organikus stílusjegyekkel – Mihálydeák Krisztina és Csomor László munkája

Gondoltunk már arra, hogy egy üzletbe belépve a belső tér látványa, hangulata mennyire motiváló, vagy éppen a vásárlási kedvünket szegő tényező lehet? Bizony, a miliő meghatározó ebből a szempontból. A lakberendező felelőssége pedig – érthető módon – nem elhanyagolható, hiszen kulcs szerepet játszik az enteriőr kialakításában.