Tubadzin

A lengyel Tubądzin-csoport a vezető kerámialap-gyártók egyike, élenjáró az innovációban. 1983-as megalapítása óta következetesen fejleszti kínálatát, hogy az mindinkább igazodjon a piac elvárásaihoz. Kerámialapjaik nem csupán az elismerten legmagasabb színvonalú dizájnt követik, de a minőségi feltételek betartásáról is igen szigorú ellenőrzés gondoskodik.

A Tubądzin-csoport gazdag választékába több almárka tartozik: a Tubądzin, a Monolith illetve olyan nemzetközileg elismert, neves tervezők kollekciói, mint: Maciej Zien vagy Dorota Koziara. Közismertek és népszerűek az Arte és a Domino márkába tartozó családok is.

Különösen büszkék prémium termékeik közül a Prestige Line márkára, mely kerámialapokat 30x90 illetve 30x75 méretben gyártják, valamint a nagy méretű Monolith lapokra, amelyek - a 4 éve felavatott új gyártóközpontban - 120x240 cm méretben is készülnek.

A Tubądzin kerámialapjai már Európán kívül is ismertek és kedveltek. Magyarországon több mint 15 éve forgalmazzák nagykereskedők.

Hidegburkolatok: színek, formák és felületek változatossága, különleges méretek – Mit találunk a kínálatban?

Melyik hidegburkolat a leginkább trend követő? Mi a divat? Túlzás nélkül állíhatjuk, hogy szinte minden. Ebből a “mindenből” emelünk ki most néhány típust, melyek mérete és a lerakás módja mégis figyelmet érdemel.