Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Rendhagyó burkolatok: különlegességek és újdonságok a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Egyre többen gondolják azt, hogy ideje megtörni a szokásos csempeburkolatok egyeduralmát. A közelmúlt fejlesztéseinek hála, olyan anyagok is megjelentek és népszerűvé váltak, melyeknek a fürdőszobában korábban nem volt létjogosultságuk. A közelgő kiállítás nagyszerű alkalom arra, hogy ezekkel megismerkedjünk.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás 2022.

Ha a fürdőszoba burkolata kerül szóba, szinte biztos, hogy lelki szemeink előtt különféle méretű, színű és mintázatú csempék, esetleg beton- vagy márványburkolatok elevenednek meg. Tény, hogy a felületek, a minták és a formák még mindig tartogatnak meglepetéseket és első látásra beleszeretünk egyik-másik csempébe, de érdemes nyitott szemmel járni és új felfedezéseket tenni a burkolatok világában. Ha rendhagyó burkolatokról beszélünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül azon kiegészítők, díszítő elemek, szegőlécek, glettek és egyéb kellékek sorát, melyek nélkül mit sem ér a burkolat. Ezek pedig ugyancsak rendhagyók!

Az ásványkompozit SPC melegburkolat padló- és falburkolatként egyaránt alkalmazható, sokoldalú, környezetbarát és könnyen lerakható Tökéletesen vízálló, így jó választás vizes helyiségekbe is. Padlóra, falra, sőt, még a beépített zuhanyzóba is használhatjuk. Nyugodtan burkolhatunk vele a régi csempére is, nem szükséges fugázni. A lapok mintázatukban és struktúrájukban is megszólalásig hasonlítanak a fára vagy a kőre. Könnyen és gyorsan tisztántarthatók.

Ceramin burkolat

Tapétát a fürdőszobába? Miért ne?! A legújabb technológiával készülő tapéták jellemzője a modern és különleges grafika: ismétlődő minták helyett egy képet jelenítenek meg, ehhez darabolják a illusztrációt könnyen applikálható, számozott tekercsekké. A különféle grafikához a stílusban leginkább megfelelő hordozót javasolják, ezért a tapéta válogatott alapanyagokból készül. A kiválasztott képet a gyár grafikusai a megadott méretre igazítják, így bárhol felhasználható.

Technografika tapéta

Az innovatív faldekorációs elemek nagy méretű (150x300 cm), vékony panelekből állnak, így könnyen applikálhatók. Hajlítható polikarbonát és üveg kivitelben rendelhetők. A csúcstechnológiás nyomtatási módszernek köszönhető, hogy a végeredmény még a gyakorlott szem számára is lenyűgöző vizuális élmény: élethűen adnak vissza különböző festészeti módszereket, felületeket, textúrákat, beleértve a textilt, akvarellt, fémességet, ásvány- vagy márványhatást.

Technografica dekorpanel

„Az elegancia nem feltűnő, hanem emlékezetes” – Giorgio Armani filozófiája határozza meg az elegáns, olasz burkolatok stílusát. A kollekcióban korszerű, modern, részletgazdag és luxus design kerámia burkolatokat találunk. A fenséges minták és stílus mellett a változatos kivitelezés, a széles méret- és dekorválaszték teszi népszerűvé ezeket a burkolat különlegességeket. Az új burkolatkollekciók változatos stílusokban készültek, így minden típusú lakó- és közösségi térben látványos elemei az enteriőrnek.

Vallelunga & Co burkolat

A hagyományos méretek legalább olyan népszerűek, mint a nagytáblás vékonyított burkolatok, a neves olasz gyártók választékában mindenki talál az ízlésének és pénztárcájának megfelelő modellt. A gyors és precíz logisztikai háttér pedig még a kiszámíthatatlan körülmények között is garantálja a vevők elégedettségét.

Érdekel a kiállítás Jegyvásárlás

Italgraniti burkolat

A fa és a kő minden bonyolult részletét megragadják magas minőségi szinten – ezek a legmodernebb melegburkolatok, melyek már a fürdőszobában is használhatók.

Designflooring burkolat

A só az élet egyik legalapvetőbb eleme, melyből testünk is felépül. Köztudott, hogy a só segíti az asztmás, allergiás és autoimmun megbetegedések gyógykezelését. A sóglett, egy törtfehér színű porkeverék, mely vízzel keverve magas konyhasó tartalmú, beltéri, rusztikus hatású felületképző anyagot képez. Beltéren mész-, vagy cementkötésű ásványi vakolatokon alkalmazható. Tetszőleges színek is kialakíthatók a lúgálló porpigmentek keverékével.

Sóglett

A tükör nélkülözhetetlen kellék a fürdőszobában, szerelése azonban nem egyszerű. Erre kínál megoldást az integrált tükör. A 100%-os tükörfelület forma és pozíció tekintetében egyedien alakítható. Nincs több megfúrt burkolat, nincsenek tükör és csempe közötti illesztési hézagok!

Tükör

Az innovatív szegőlécek már egy új vágási és lerakási technológiát képviselnek, használatukkal gyorsan és precízen fejezhető be bármilyen padlóburkolat. A belső és külső sarkok kiegészítő termékek használata nélkül is tökéletesen kialakíthatók. A végeredmény hézagmentes és folytonos, így szakadásmentes szegőzés végezhető vele. Az anyaguk ellenálló a külső behatásokkal, hőmérséklet ingadozással és a nedvességgel szemben, továbbá rugalmasak, így például egy 2,5 méteres egybefüggő szál, kis ívben hajlítható, akár egy íves falra, vagy egy nagyobb oszlop köré is felhelyezhető.

Szegőléc

A lefolyókból is találunk különlegességeket, melyek az elegancia és a funkcionalitás kombinációi a modern fürdőszobákban. A lineáris lefolyók kínálatából, különféle termékcsoportokból és méretekből érdemes válogatni. A legújabb modellek 2 az 1-ben megoldást nyújtanak: rendkívül alacsony, öntisztító S központi szifonnal rendelkeznek. Sőt, 360°-ban forgathatók. A 2 az 1-ben rendszer lehetőséget kínál a “két dizájn egy termékben” megoldáshoz, azaz a rozsdamentes acél/üveg és a rozsdamentes acél/kerámia csempe kombinációjához.

Szegőléc

Érdekel a kiállítás Jegyvásárlás

Népszerűek a témában

SOLIDSoft zuhanytálca: mintha párnán járnánk

Természetes elegancia a fürdőszobánkban: STONELINE kőhatású, elektromos radiátor

WC-választó kisokos – Milyen szempontok alapján érdemes új vécét választani építkezéskor vagy felújításkor?

Ez is érdekelhet

Szabad mozgás a fürdőben, avagy minden, amit tudnia kell az akadálymentesített fürdőszobákról

SOLIDSoft zuhanytálca: mintha párnán járnánk

Szárazépítés vizes helyiségekben Austrotherm UNIPLATTE® építőlemezekkel

Magnifico! Mágnesen alapuló technológia a tolóajtók szolgálatában

Hörmann garázskapu és bejárati ajtó konfigurátor

Így lehet energetikailag hatékony a tető

Gyors, díjmentes, nagyságrendi számítás a Terrán TetőKalkulátorával!

Paradox – Bemutatkozik az új BlueEye applikáció

Erre figyelj oda, ha pliszé szúnyoghálót veszel! – válaszol a szakértő

Outdoor-otthonok modern árnyékoló és pergola megoldásai - kültéri életterek tervezése az Archishade szakértőivel

Lakóépületek építése, avagy az előírások és a lehetőségek találkozása

Virtuális túrán újra átélhetjük a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás élményeit

Legyen olyan a fürdőszobád, amilyet megálmodtál!

3+1 ok, amiért érdemes térkövet választani

A fa látványa tartóssággal kombinálva

Térformálás design elemekkel

Burkolás kültéren – Milyen előnyökkel jár a legjobb minőségű anyagok használata?

Mutat és megtakarít: pala, kerámia, fém – homlokzaton és tetőn

Checklist - Mire gondoljunk a konyha tervezéskor, felújításkor?

Padlófűtés melegburkolattal? Igen, lehetséges!

Virtuálisan is bejárható a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Tökéletes burkolatot szeretnénk? Így kerüljük el a leggyakoribb hibákat!

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

A tetőcserép és a térkő találkozása - Együttműködésre lépett a Terrán és az SW Térkő