Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Formabontó, egyedi megjelenés, prémium minőség. Ilyen is lehet egy villanykapcsoló

Egy villanykapcsolóval szemben nincsenek extra elvárásaink, megelégszünk azzal, ha teszi a dolgát. Pedig egy kapcsoló a funkcióján túlmutatva is jelen lehet az enteriőrben, ha a látványa, anyaghasználata ezt megengedi. A Berker kapcsolói még ennél is többet nyújtanak.

Kapcsolók minden stílushoz

A minőség és az időtállóság nagy érték abban a korban, amelyben a tömegtermelés káros hatásaként az élet számos területén tapasztaljuk, hogy a használati eszközöket sokkal gyakrabban kell javíttatnunk, cserélnünk, mint ahogyan azt a megvásárláskor elképzeltük. Aki ezt a helyzetet, a pénzkidobás óhatatlanul jelentkező érzését szeretné elkerülni, az a világhírű Berkert választva arra talál megoldást, hogy amikor kapcsolót, dugaljat vásárol, az legyen:

  • hibátlan működésű,
  • tartós,
  • igényes kidolgozású és
  • dizájnos.

Utóbbi tulajdonsága több, mint szubjektív megállapítás, hiszen kapcsolóival a cég olyan rangos dizájn-díjakat hódított el, mint a Red Dot, a Good Design, a German Design Award vagy az iF DESIGN AWARD.

Berker kapcsoló

A Berker kapcsolóinál nincsenek stílusbeli akadályok, bárhova jól beilleszthetők. A választék gazdag, a manufaktúrában akár egyedi igényeket is kiszolgálnak. Klasszikus és minimál stílusú belső terek egyaránt felszerelhetők a Berker kapcsolókkal. A különbség pedig az egyszerűbb kidolgozású, ismerős kapcsolókhoz képest kézzel fogható, hiszen a Berkernél az anyaghasználatra is rendkívüli figyelmet fordítanak.

Anyag & megjelenés = minőség fúziója
A Berker 1930-as sorozatában ott találjuk azt a múltidéző, egyszerre elegáns és letisztult megjelenésű forgócsapos kapcsolót, amely a Berker formavilágának, illetve a maga területén szintén világhírű Rosenthal porcelánnak a tökéletes ötvözete. Ezek a különleges kapcsolók fényes hófehér, illetve fekete színben érhetők el.

BERKER.HU FACEBOOK OLDAL

Bármilyen hihetetlen, de igen, létezik kapcsoló kávébabból, betonból

A Berker olyan, elsőre talán meglepőnek tűnő egyedi anyagokat is felhasznál kapcsolóihoz, mint:

  • pala,
  • bőr,
  • fa,
  • üveg,
  • látszóbeton
  • porcelán,
  • Swarowsky kristály,
  • de arra is volt példa, hogy farmerből, gyapjúból, szénából, vagy egy kávézó megrendelésére kávébabból gyártották le a kapcsolók kereteit.
Berker kapcsoló
Berker kapcsoló

SZERETNÉK MÉG TÖBBET MEGTUDNI A BERKER KAPCSOLÓKRÓL

Német precizitás, hosszútávú megoldás

A kapcsolók teljes szerelvényének minden eleme Németországban készül. A patinás gyártó így esélyt sem ad rá, hogy 17(!) kapcsolócsaládjából kikerülő termékeinek kiemelkedő minősége akár csak egyetlen alkatrésze miatt is csorbát szenvedjen, vagyis a precíz kivitel évtizedekre szóló megoldást biztosít azok számára, akik a Berker kapcsolók mellett döntenek.

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A BERKER MAGYARORSZÁGI KÉPVISELŐJÉVEL

Népszerűek a témában

Fókuszban a világítástechnikai eszközök