Hirdetés

Ajtócsengők a 21. század stílusában

Ha alaposan belegondolunk, biztos, hogy hosszasan tudnánk sorolni, milyen lenne az ideális ajtócsengő. Nem túl halk, nem túl hangos, kellemes tónusú, esetleg dallamos. Ne csak a belső terekben, hanem a kertben vagy a garázsban is érjen utol minket, lehetne jelzőfénye és feltétlenül legyen tartós.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

ajtocsengok2

ajtocsengok3

A felsorolás persze nem teljeskörű, abban azonban sokan egyetértünk, hogy a változó életformának, életstílusnak a hagyományos megoldások egyre kevésbé felelnek meg. A Honeywell új generációs ajtócsengői tökéletesen illenek a modern elvárásokhoz.

ajtocsengok4

ajtocsengok5

A hordozható ajtócsengőkkel a lakás bármely pontján, akár a kertben is elérhetők vagyunk. A Plug-in, azaz dugaljba helyezhető változatok mindig üzemkészek és éjszakai fényként is működnek. A legnagyobb előnyük, hogy ezek a csengők jól variálhatók az intelligens tartozékokkal, mint az ajtó- és ablaknyitás érzékelő, vagy a mozgásérzékelő.

ajtocsengok6

ajtocsengok7

ajtocsengok21

A 3-as sorozat egyszerűségben és hatékonyságban felülmúlhatatlan, sokoldalúan használható csengő, mely könnyen telepíthető. Hordozható elemes, valamint dugaljba dugható változatok között választhatunk, melyek közül mindegyik vezeték nélküli, nyomógombos kivitelben kapható. Ez a típus 4, illetve 6 kiváló minőségű csengődallammal működik, 80-84 decibel maximális hangerővel, ami akár 60-80 méterre is hallható. Vezeték nélküli hatótávolsága akár 150 méter is lehet nyílt térben. Az erős LED fényjelzés csendes vagy zajos környezetben jelzi, ha vendég érkezett.

ajtocsengok8

ajtocsengok9

ajtocsengok10

Elegáns, kompakt méretű, vezeték nélküli kapucsengő, lenyűgöző funkciókkal és fantasztikus hangminőséggel – ez az 5-ös sorozat, mely hordozható vagy dugaljba dugható kivitelben is elérhető. A nyílt térben 150 méter vezeték nélküli hatótávolság, a 6 féle csengődallam és a legalább 80 méterre hallható, 84 decibel maximális hangerő kényelmes használatot tesznek lehetővé. Ehhez járul a digitális erősítő és a hangszóró, melyek a tiszta hangzásról gondoskodnak. Az alvó és néma üzemmód, a választható színű, diszkrét Halo keretfény, valamint a LED fényjelzések a zajos vagy csendes környezetben praktikusak.

ajtocsengok11

ajtocsengok12

Egyetlen vendégünket vagy látogatónkat sem fogjuk többé elmulasztani a 9-es sorozat kapucsengőivel, mely a Honeywell Activ Link vezeték nélküli technológiájának köszönhetően a tökéletes nyugalmat kínálja. Nyílt térben 200 méter vezeték nélküli hatótávolsággal is kifogástalanul működik, 8 dallama pedig akár 100 méterről is hallható, Diszkrét Halo keretfénnyel és erős LED fényjelzéssel, valamint alvó és néma üzemmóddal gondoskodik a zavartalan pihenésről. Különlegessége, hogy átjátszóként is üzemel, azaz egy második csengő hozzáadásával a hatótávolság megnövelhető, nyílt terepen akár 400 méter is lehet.

ajtocsengok14

ajtocsengok15

A Honeywell ActivLink technológia lehetővé teszi, hogy egy csengőhöz több nyomógombot is rendeljünk, így nem csupán a bejáratnál, hanem a hátsó kapunál is használható. Mivel a csengő hordozható, ha éppen a garázsban vagy a műhelyben tartózkodunk, akkor is azonnal értesülünk látogatóink érkezéséről. A rendszer az intelligens kiegészítők segítségével, mint az ajtó- és ablaknyitás érzékelő, figyelmeztet, ha kinyitnak egy nyílászárót. Ez abban az esetben is praktikus, ha gyermekünk éppen kiszaladt a teraszra. A mozgásérzékelő már megérkezésük előtt felhívja figyelmünket vendégeinkre.

ajtocsengok17

ajtocsengok18

ajtocsengok19

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák