PROTECO motoros kapunyitás a tökéletes kényelemért

A Proteco által, lakossági használatra gyártott kapumozgatók a leggyakrabban előforduló szárnyas- és tolókapuk mozgatására szolgálnak.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

A kapumozgatóknak köszönhetően még véletlenül sem marad nyitva a kapu; nem szökik ki házi kedvencünk és télen vagy zuhogó esőben csupán a kapu kinyitásáért nem kell kiszállnunk az autóból. Használatával kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetjük mindennapjainkat.

A szárnyaskapukat mozgató ASTER és LEADER motorok kiválasztásának két legfontosabb szempontja a kapuszárnyak hossza, illetve azok tömege.
Ezek a modellek mintegy 200-300 kg tömegű, 3 méter hosszúságú kapuszárnyak biztonságos mozgatására alkalmasak.

szarnyaskapu 11 

szarnyaskapu 04

szarnyaskapu 13

szarnyaskapu 17

Zárt helyzetben biztosítják a kapu rögzített helyzetét, így kiegészítő zár nélkül alkalmazhatók.

A tolókapuk automatizálásánál használatos MOVER vagy MEKO mozgatók esetén ugyancsak a kapu tömege a kiválasztás a legfontosabb szempontja. Ezen eszközök között is találhatunk többféle mozgató kapacitással rendelkező motort.
Ezek 500, 800 és 1500 kg súlyú kapuk automatizálására alkalmasak.

tolokapu 06

tolokapu 02

tolokapu 04

tolokapu 10

A motorok mind sínen gördülő, mind úszókapuk automatizálására használhatók.

Az automatizált kapuk működtetésére számos lehetőség áll rendelkezésre. Ezen eszközöket alapvetően rádiófrekvenciás távvezérlőkkel működtethetjük, de akár telefonhívással is, vagy manapság már az okostelefon képernyőjére helyezett ikon megérintésével is.

 

PROTECO

PROTECO
motoros kapunyitás a tökéletes kényelemért

Kapcsolódó cikkek

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Lépjen bele bátran! Itt az alacsony fürdőkád!

Sokak számára, akik egészségi állapotuk vagy életkoruk miatt nehezebben mozognak, a fürdőkádba lépés valóságos kihívásnak tűnhet. Az M-Acryl új Eco modell belépőmagassága rendkívül alacsony, így azok is bátran használhatják, akik tartanak a hagyományos magas és mély kádaktól.

Kényelem, praktikum, szükségszerűség - kapunyitás gombnyomásra

Megérkezünk haza, az autóval ráfordulunk a kapura. Éppen eleredt az eső. Alaposan rákezdett. Mivel mindig én vezetek, a feleségem szokta kinyitni a kaput. De hát most jött a fodrásztól, csak nem hagyom, hogy megázzon, és odalegyen a vadonatúj frizura. Akkor majd megázok én, más választás nincs. Ebben az adott pillanatban nincs. Mert egyébként van. Nem is egy. Mutatjuk!

Fűtésszabályozás egyszerűen

Több ízben foglalkoztunk már a fűtés költséghatékonnyá és kényelmesebbé tételével. Jelen cikkünk egy egyszerű megoldást ismertet a feladat ellátására. Elolvasásával megtudhatja, hogyan szabályozza fűtését egyszerűen!

Kicsi a „málna”, de erős!

Felmerült már Önben a kérdés, hogyan tudná más gyártók eszközeit az iNELS rendszer felügyelete alá vonni? Amint elolvassa cikkünket, megkapja a választ!