A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

A bútorredőnyök a térformálás új szimbólumai. A szekrények egy okos helyiségkoncepció alapjai, beleértve a lehetőséget az individualizálásra vagy a céglogóval történő megjelölésre. Olyan funkcionális előnyöket kombinálnak új dizájnszempontokkal, mint a mozgásszabadság és a könnyű használat.

A REHAU RAUVOLET megoldásai széles körben alkalmazhatók számos anyaggal, mechanikával, valamint felülettel, színnel és dekorral a konyhában, a fürdőszobában, az irodában vagy a lakóhelyiségekben. Mindenhol magukra vonzzák a figyelmet.

REHAU RAUVOLET

Ami a felület kialakítását illeti, a portfólió a polimer kivitelű változatoktól a valódi üvegből készült redőnyrendszereken át, egészen az irodai hangelnyelő megoldásokig terjed. A REHAU moduláris felépítési elvének köszönhetően a RAUVOLET redőnymegoldásaival az alkotói kreativitásnak semmi sem szab határt: a vezetősínek, a redőnyprofilok és a kívánt tartozékok egészen egyszerűen kombinálhatók egymással.

Új: 100% dizájnharmónia a RAUVISIO crystallal

A RAUVOLET crystal-line-nal a REHAU a RAUVISIO crystal felületanyaghoz illeszkedő redőnyrendszert is kínál ügyfeleinek. Az ajtók, a fiókok és a redőnyök egységes kialakításával a RAUVISIO crystal varázsa kombinálható a könnyű beépíthetőséggel és a RAUVOLET redőnyrendszerek tökéletes működésével. A tetszetős alumíniumkilincs és a szűkített vezetősín divatos, letisztult megjelenésről gondoskodik.

REHAU RAUVOLET

A már sikeresnek bizonyult REHAU kazettás rendszer révén a RAUVOLET crystal-line könnyen és kényelmesen beépíthető, illetve még egy meggyőző előnnyel rendelkezik: a lamellák bármikor kicserélhetők.

Új: 100%-os dizájnharmónia a RAUVISIO brillianttal

A RAUVOLET brilliant-line redőnyrendszer színben illeszkedik az ismert RAUVISIO brilliant felületeihez. Így a bútorgyártás és a konyhabeli felhasználás során a redőnyös szekrények teljesen megegyező árnyalatban kombinálhatók. A négy színnek és a négy méretnek köszönhetően az új termékcsoport minden klasszikus szekrényméretet lefed. A csévélő mechanikával ellátott kazettás rendszernek köszönhetően a redőny egy mozdulattal a bútortestbe szerelhető.

REHAU RAUVOLET

Letisztult dizájn minden helyiségbe: RAUVOLET vetro-line

Az üveg elbűvölő megjelenése könnyű beépíthetőséggel és mozgathatósággal kombinálva: ez az innovatív RAUVOLET vetro-line üveg redőnyrendszer. Ezzel az üveg vonzerejét a legkülönfélébb helyiségekbe hozza el, mint például a konyhába, a fürdőszobába vagy akár a belső helyiségekbe. A biztonsági üveg, melyből a redőnyrendszer megfordítható lamellái állnak, különösen karcálló, könnyen tisztítható. A keskeny vezetősínnek és a színben összehangolt üvegfogantyúnak köszönhetően elegáns, harmonikus és modern megoldás. A lapos előlapok fényvisszaverődése további dizájnélményt teremt. Mint a REHAU minden bútorredőny-rendszere, a RAUVOLET vetro-line is kitűnő mozgathatósággal rendelkezik, egyszerűen és kényelmesen beépíthető, valamint különböző színekben kapható.

REHAU RAUVOLET

Átfogó szolgáltatások a RAUVOLET raktári programmal

A REHAU átfogó redőnykínálattal rendelkezik. Legyenek akár egy konyhában, irodában, nappaliban vagy üzlethelyiségekben, a redőnyös szekrények igényes formatervezésükkel és egyszerű kezelésükkel tűnnek ki. Ötféle design-irányvonal, hétféle mechanika a függőleges alkalmazáshoz, kilencféle profilgeometria, valamint számos szín és dekor – az alkotói kreativitásnak semmi sem szabhat határt. A különleges REHAU modulrendszernek köszönhetően a redőnyprofilok, vezetősínek és a kívánt tartozékok nagyon egyszerűen kombinálhatók egymással.

REHAU RAUVOLET

ÉRDELŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Az Elevenház Panzió Projekt

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Gyönyörű bútorfelületek fényes és matt kivitelben

5 tipp ahhoz, hogy látványos és kényelmes fürdőszobánk legyen

Belsőépítészeti tervezés és teljeskörű kivitelezés az Attraktív Design Stúdió csapatával

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Kölcsönhatásban: amikor a fekete és a bronz festés dominál

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

Izgalmas részletek egy étterem belső átalakításakor – Mihálydeák Krisztina lakberendező munkája

Miért válasszunk alumínium redőnyt? Válaszol a Rollstar szakértője

Modern és ergonómikus konyhabútorok – a tervezés során felmerülő kérdések egy tervező szemével

L’azour Home, ha a szépség nem elég

Erre figyeljünk oda, ha redőnyt vásárolunk! – válaszol a szakértő

REHAU FLIPDOOR, a tárolás művészete

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Vásárlási listák
További vásárlási listák