Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?

Esztétikus és praktikus – használatban a bútorredőnyök

Ha kicsi a hely és egy nyíló szekrényajtó is túl sokat foglalna belőle, vagy egyszerűen csak egy formabontó megoldásra vágyunk, akkor itt az ideje megismerkednünk a bútorredőnyök különleges világával.

A REHAU RAUVOLET megoldásai széles körben alkalmazhatók számos anyaggal, mechanikával, valamint felülettel, színnel és dekorral a konyhában, a fürdőszobában, az irodában vagy a lakóhelyiségekben. Mindenhol magukra vonzzák a figyelmet.

REHAU RAUVOLET

Ami a felület kialakítását illeti, a portfólió a polimer kivitelű változatoktól a valódi üvegből készült redőnyrendszereken át, egészen az irodai hangelnyelő megoldásokig terjed. A REHAU moduláris felépítési elvének köszönhetően a RAUVOLET redőnymegoldásaival az alkotói kreativitásnak semmi sem szab határt: a vezetősínek, a redőnyprofilok és a kívánt tartozékok egészen egyszerűen kombinálhatók egymással.

Különleges felület, egyedi design

A RAUVOLET crystal-line-nal a REHAU a RAUVISIO crystal felületanyaghoz illeszkedő redőnyrendszert is kínál ügyfeleinek. Az ajtók, a fiókok és a redőnyök egységes kialakításával a RAUVISIO crystal varázsa kombinálható a könnyű beépíthetőséggel és a RAUVOLET redőnyrendszerek tökéletes működésével. A tetszetős alumíniumkilincs és a szűkített vezetősín divatos, letisztult megjelenésről gondoskodik.

REHAU RAUVOLET

A már sikeresnek bizonyult REHAU kazettás rendszer révén a RAUVOLET crystal-line könnyen és kényelmesen beépíthető, illetve még egy meggyőző előnnyel rendelkezik: a lamellák bármikor kicserélhetők.

Harmóniában a bútorokkal

A RAUVOLET brilliant-line redőnyrendszer színben illeszkedik az ismert RAUVISIO brilliant felületeihez. Így a bútorgyártás és a konyhabeli felhasználás során a redőnyös szekrények teljesen megegyező árnyalatban kombinálhatók. A négy színnek és a négy méretnek köszönhetően az új termékcsoport minden klasszikus szekrényméretet lefed. A csévélő mechanikával ellátott kazettás rendszernek köszönhetően a redőny egy mozdulattal a bútortestbe szerelhető.

REHAU RAUVOLET

Egyedi megjelenés üveg redőnyrendszerrel

Az üveg elbűvölő megjelenése könnyű beépíthetőséggel és mozgathatósággal kombinálva: ez az innovatív RAUVOLET vetro-line üveg redőnyrendszer. Ezzel az üveg vonzerejét a legkülönfélébb helyiségekbe hozza el, mint például a konyhába, a fürdőszobába vagy akár a belső helyiségekbe. A biztonsági üveg, melyből a redőnyrendszer megfordítható lamellái állnak, különösen karcálló, könnyen tisztítható. A keskeny vezetősínnek és a színben összehangolt üvegfogantyúnak köszönhetően elegáns, harmonikus és modern megoldás. A lapos előlapok fényvisszaverődése további dizájnélményt teremt. Mint a REHAU minden bútorredőny-rendszere, a RAUVOLET vetro-line is kitűnő mozgathatósággal rendelkezik, egyszerűen és kényelmesen beépíthető, valamint különböző színekben kapható.

REHAU RAUVOLET

Átfogó szolgáltatások a RAUVOLET raktári programmal

A REHAU átfogó redőnykínálattal rendelkezik. Legyenek akár egy konyhában, irodában, nappaliban vagy üzlethelyiségekben, a redőnyös szekrények igényes formatervezésükkel és egyszerű kezelésükkel tűnnek ki. Ötféle design-irányvonal, hétféle mechanika a függőleges alkalmazáshoz, kilencféle profilgeometria, valamint számos szín és dekor – az alkotói kreativitásnak semmi sem szabhat határt. A különleges REHAU modulrendszernek köszönhetően a redőnyprofilok, vezetősínek és a kívánt tartozékok nagyon egyszerűen kombinálhatók egymással.

REHAU RAUVOLET

ÉRDELŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

Népszerűek a témában

Trendkalauz fürdőszobákhoz

Ez is érdekelhet

Tervezd meg tetődet egyszerűen, 6 lépésben!

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Ezeket érdemes mérlegelni, ha napelem telepítésén gondolkozunk

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

Ne mondjon le a fürdés élményéről, válasszon inkább akadálymentes kádat

A napellenző kiválasztása teraszra, erkélyre

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Okos tárolással tágasabb lesz a fürdőszoba – Mit kínál ehhez a Geberit?

REHAU RAUVISIO noir: a szépség érintése

A matt újradefiniálása a bútorfelületeken - REHAU nemes matt kollekció

Gyönyörű bútorfelületek fényes és matt kivitelben

Tudatos tervezéssel a tökéletes fürdőszobáért

Így alakul végül otthonná az épülő belső tér – lakberendezés a gyakorlatban

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Kölcsönhatásban: amikor a fekete és a bronz festés dominál

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

Izgalmas részletek egy étterem belső átalakításakor – Mihálydeák Krisztina lakberendező munkája

Ilyen a számodra tökéletes kerti bútor!

Újraszervezett terek és különleges részletek - 55 négyzetméteres lakás felújítása

Konyhatervezés előtt állsz? Ezt a cikket feltétlen olvasd el!