Hirdetés

Fürdőszoba trendek a RAVAK-tól

A látványos zuhanykabinok, a kényeztető hidromasszázs zuhanypanelek, valamint a formatervezett szaniterek és kiegészítők az idei év sláger termékei. Ebből mutatunk most egy válogatást.

Brilliant zuhanykabin

Három részes luxus zuhanykabin, széles kényelmes belépővel

A legmagasabb szintű műszaki paraméterekkel, felső kategóriás design kivitelezéssel készülnek ezek a hagyományos értékeket is megtestesítő zuhanykabinok olyanoknak, akiknél a feltűnő forma és a letisztult megjelenés magas elvárásokat teljesít. Szinte kiragyog a hasonlóan igényes luxus megoldások közül is.

íves zuhanykabin

Brilliant – fénylő kincs a fürdőszobában

Az íves ajtók kifelé nyílnak a krómozott fém dupla‑furatos süllyesztett zsanérokon. Hosszú kísérletezés vezetett oda, hogy a belső tartóelemek rögzítései tökéletes szerkezeti biztonságot adjanak, az ajtók rendszeres nyitogatása mellett.
- Az enyhén lekerekített formával operáló Brilliant kabinok végül elérték az ideális barátságos minimalizmust, ami dominál a kortárs dizájnban – nyilatkozta a tervező Kryštof Nosál, a Nosal design stúdió vezetője. A tökéletes minőségű, időtálló krómozással ellátott tartópántok és az ajtó vasalatok szinte integrálódnak az üvegbe, azzal egy síkot képeznek, kiemelkedések nélkül, a legmagasabb tervezési színvonalban a forma és funkció egységét képviselve, az élettartamuk legalább 30 év. Az ajtó lekerekített formáját, a vasalatok, a fogantyúk és kapcsolóelemek tisztán lekerekített sarkai tükrözik tovább, egységesítve az amúgy is magas technikai és formai minőséget.


A keret nélküli nagy üvegfelületeken (a fix részek 8 mm vastagok, az ajtó üvege pedig 6 mm) akadálytalanul folyik le a víz, köszönhetően a síkba besüllyesztett fém rögzítő kapcsoknak és az ANTICALC® vízkő és egyéb szennyeződés lerakódást gátló rendszernek is. Az automata ajtóemelő- és zárómechanizmusnak köszönhetően, az ajtó alsó széle záráskor és nyitáskor átsiklik a krómozott fém küszöb felett. A kabin teljes vízállóságát az átlátszó, rugalmas műanyagból készült, függőleges, oldalsó profilok és mágnescsíkok, valamint a vízszintes alsó vízvető biztosítják. Az alacsony, 18 mm-es küszöb megakadályozza, hogy a fröccsenő víz kijusson a zuhanyzóból.

Hidromasszázs panelek

Jet Inox hidromasszázs panel

Luxust és stílusoktól független formai időtlenséget tükröznek a hibátlan minőséget mutató Jet Inox rozsdamentes acél hidromasszázs panelek, melyeken három, kör alakú zónában elhelyezett fúvókák állíthatók a megfelelő masszázs hatás létrehozására. Hab a tortán az integrált esőztető zuhanyfej mely az egzotikus „vízesés” és még sok más funkcióra is beállítható kényeztetésünkre. A panelhez flexibilis kézi-zuhany is csatlakozik, a megfelelő állandó vízhőmérsékletet egy termosztátos keverő biztosítja, mindez könnyen kezelhető ötfunkciós kapcsolóval irányítható. Ez beindítja a fej- vagy kézi zuhanyt, a vízesést, az elülső fúvókákat, vagy kikapcsolja az egész panelt. Gyermek biztonsági zárral is felszereltek, ami mindig véd az esetleges égési sérülésektől.

hidromasszázs zuhanypanel

Termosztátos hidromasszázs paneleknél javasolt, hogy a meleg víz hőfoka minimum 50 °C legyen, a maximális dinamikus víznyomás 5 bar, a minimális 2 bar legyen, az ajánlott pedig 3 bar.

Jet Glass hidromasszázs panel

A tejfehér üvegfelület elegáns és légies megjelenése, tiszta, higiénikus érzést nyújt a fürdőszobában. A Jet Glass a víz erejét használva a nyolc forgatható fúvókán keresztül fejti ki tisztító és masszírozó hatását, melyek pontosan a kényeztetni kívánt testrészekre irányíthatók. A panelba csatlakozó 20 cm átmérőjű zuhanyfej, mely a frissítő eső érzését nyújtja, és a panelen oldalt található praktikus kézi zuhany, a fúvókákkal együtt a négyállású kapcsolóval könnyen szabályozható, illetve kikapcsolja az egész panelt. A rendszer korszerű termosztátos csapteleppel és gyermek biztonsági zárral felszerelt, ami véd az égési sérülésektől, és biztosítja a meleg és hideg víznek a beállított hőmérsékleten való egyenletes keveredését. Termosztátos hidromasszázs paneleknél javasolt, hogy a meleg víz hőfoka minimum 50 °C legyen, a maximális dinamikus víznyomás 5 bar, a minimális 2 bar legyen, az ajánlott pedig 3 bar.

Chrome öntött műmárvány mosdó rejtett túlfolyóval

Látható túlfolyó nélküli változat gyártása indult meg ennek a típusnak az elmúlt évben. Ennek köszönhetően esztétikailag semmi nem töri meg a belső felületet a túlfolyó vizet rejtetten vezeti el. Ez az új verzió a Chrome öntött műmárvány mosdók összes méretéből rendelhető, kivéve a kisméretű (40x22 cm) Chrome kézmosót.

 műmárvány mosdó

CVSK1 kádparaván

Az aszimmetrikus Rosa kádakhoz, melyek a magyar piacon a RAVAK kádak között a legnépszerűbbek, új kádparavánok készültek. Ezek egy forgó oszlopból és egy darab hajlított, felül lekerekített biztonsági üvegből állnak, mely tökéletesen követi a Rosa kádak (Rosa I, Rosa II, Rosa 95) ívét. Kényelmes zuhanyozásra ad lehetőséget a kádban, melynek így még egy fontos funkciója van a fürdési lehetőség mellett.
A Rosa kádak alja feltűnően széles és lapos, az oldalfalak pedig majdnem fügőlegesek, így a zuhanyozáshoz tágas és biztonságos hely áll rendelkezésre. Az új kádparaván magassága 1500 mm és kétféle szélességben készül. Az egyik típus illeszkedik a Rosa kád 140-es és 150-es változataihoz, a másik pedig a 160-ashoz és a 170-eshez. A paraván felső sarka ívelt, melyből balos és jobbos változat is létezik. Háromféle, fehér, fényes alumínium, és matt szatén forgó oszlop közül is választhatunk, ahol az üveg kádparavánok már a gyártáskor ANTICALC® bevonattal vannak ellátva, mely véd a vízkő és egyéb lerakódástól. 3 havonta szükséges megújítani ezt a bevonatot.

Padlón álló kád csaptelep

Az új fürdőszoba trendekben ismét uralkodóvá váltak a kissé nosztalgikus hangulatú szabadon álló, de új design vonalvezetésű térbe állítható szabadon álló kádak.
A jelenleg gyártott RAVAK Freedom kádhoz stílusban is illő és technikailag is megfelelő csaptelepeket kellet kifejleszteni, mint, az új RAVAK FM 080,00 csaptelep. A többi RAVAK csaptelephez hasonlóan, meghosszabbított 5 év garancia érvényes a csaptelep kerámia betétjére. A minőség és a tartósság garantált azáltal, hogy a betét vastag króm bevonat által védett rézötvözetbe van ágyazva.

Zuhanyoszlop termosztátos csapteleppel

Ha valaki összességében elégedett a meglévő fürdőszobájával, de valamit mégis szeretne korszerűsíteni, pláne szeretne egy esőztető fejzuhanyt is a szokott kézi‑zuhany mellé, továbbá szeretné élvezni a termosztátos csaptelepek vitathatatlan előnyeit és jótéteményeit, akkor válassza a RAVAK zuhanyoszlopos termosztátos csaptelepét. A fejzuhany rúdja állítható magasságú, könnyedén fel-le csúsztatható, 91-131 cm-es tartományban a termosztátos csaptelep felett. Az átkapcsolóval egyszerűen válthatunk a fejzuhany és a kézi‑zuhany használata között, az utóbbi rögzítőjének magassága csúsztatással állítható. A termosztátos csaptelep gyermek biztonsági zárral ellátott, ami véd az esetleges égési sérülésektől.

harmonikus fürdőszoba

Minden 2014-es RAVAK újdonság megtalálható a www.ravak.hu oldalon.

RAVAK bemutatkozó film:

 | 
Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Fürdőkádak neked: extra széles kínálat a választás szabadságáért

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

Kiválasztás, beillesztés – Mit tud a Plug & Play kád?

Geberit megoldás az otthoni kikapcsolódáshoz

Esztétikus és biztonságos zuhanytálcák a Radawaytől

Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

5 tipp ahhoz, hogy látványos és kényelmes fürdőszobánk legyen

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Még szebbek, még jobbak: megújult zuhanykabinok a Radawaytől – Eos & Torrenta 2021

Alacsony belépő magasság, magas minőség: ECO fürdőkádak az M-Acryltól

A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Süllyesztett csaptelep MULTI-BOX rendszerrel – könnyen szerelhető, helytakarékos és biztonságos megoldás a modern fürdőszobákba

Vásárlási listák
További vásárlási listák