Hirdetés

Még szebbek, még jobbak: megújult zuhanykabinok a Radawaytől – Eos & Torrenta 2021

A Radaway zuhanyzók két népszerű termékcsaládja számára is a megújulás évét jelentette 2021: a felhasználói elvárásokra is reagálva minden korábbi jó tulajdonságát megtartva lettek még vonzóbbak az Eos, illetve a Torrenta zuhanykabinok.

Ha lehet, most még népszerűbb lesz az Eos

Radaway Eos & Torrenta
Radaway Eos & Torrenta

Az Eos zuhanykabinok az elmúlt években egyre kifinomultabbak, választékosabbak, ezáltal egyre népszerűbbek lettek, ennek megfelelően ma már több ezer fürdőszobában igazolják a tézist, miszerint napi rutint jelentő tisztálkodás mellett a zuhanyzás élményt is jelenthet.

A Radaway azonban nem ült a babérjain, így a folyamatos és bátor fejlesztések útján járva az ár-érték arányban szinte verhetetlen Eos zuhanyzók még kecsesebbek, elegánsabbak, és nem utolsó sorban tartósabbak is lettek, hogy a megújulás után még legalább 10 évig méltón viselhessék magukon a Radaway logót.

Változás történt abban is, hogy az Eos I és Eos II termékcsaládok összevonásra kerültek, azonban a védjegynek számító, közel 180 fokos mozgásterű kifelé és befelé nyíló ajtók a helyükön maradtak, így a tusolás és a zuhanyzóba lépés továbbra is teljesen szabad.

Eos Walk-in zuhanyfal
Eos Walk-in zuhanyfal

Tetten érhető funkcionalitás

A megújult Eos zuhanyzókban a funkcionalitásnak olyan ismérveit lehet tetten érni, mint

  • a króm fogantyúk nemcsak kézre állnak, hanem a fali burkolatra is vigyáznak a rajtuk lévő gumiütközővel,
  • az ízléses és megújult vízáramlást gátló króm küszöbök több ezer zuhanyzáson át garantálják az akadálymentes ki- és belépést,
  • a letisztult szilikonprofil, a mágnescsíkok még légiesebbek lettek, precízebb és csendesebb záródást adnak.

A fali profil kecsesebb kialakítása tökéletesen „korrigálja” a fali egyenetlenségeket akár 15 mm-es eltéréseket is elbír ez a megoldás.

Tökéletes kidolgozottság a részleteknél is
Tökéletes kidolgozottság a részleteknél is

Az újítások mellett az Eos megtartotta az olyan, népszerű jegyeit, mint hogy

  • az esztétikus tartórudak erősen tartják a fix üvegelemeket (a zuhanyzó még akkor is stabil és nagyon biztonságos, ha valaki elcsúszva nekiesne az üvegfalnak)
  • az Easy Clean bevonat hatékonyan gátolja a vízkőlerakódást, jelentősen egyszerűsítve ezzel a takarítást
Easy Clean bevonat
Easy Clean bevonat
  • a 6 mm-es edzett biztonsági üveg fokozottan véd a mechanikai hatásoktól, ütésektől, hogy a zuhanykabin szép és tartós legyen (emberi erővel szinte lehetetlen betörni: a garancia gyakorlatilag formalitás, mert az üveg nagyjából mindent kibír).

MEGNÉZEM AZ EOS ZUHANYKABINOKAT

Hosszú távra tervezve
Minden egyes Radaway zuhanyzót speciális minőség biztosító rendszeren át készítenek el, mielőtt megérkezik a magyarországi központi raktárba. A 250 ezer forintnál drágább termékekre 3 éves, 250 ezer forintig terjedő értékű modellekre 2 éves garanciát kapnak a vásárlók. Mindezeken felül garanciát vállal a forgalmazó arra, hogy ha kifut egy modell, akkor utána még 10 évig biztosan lesz hozzá alkatrész.

Torrenta KDD szögletes zuhanykabin
Torrenta KDD szögletes zuhanykabin

13 év után újult meg a Torrenta

A formavilágát tekintve klasszikus típusnak tekinthető Torrenta úgy újult meg 13 év sikerszéria után, hogy közben megtartotta minden olyan tulajdonságát, ami annyira népszerűvé tette az elmúlt, közel másfél évtizedben.

Az alábbi változások minden új Torrenta zuhanyzóra érvényesek

  • 10 cm-es magasítás minden modellnél. Egyrészt a belsőépítészeti igények, másrészt a vevők szeme is azt kívánta, hogy magasabb és kecsesebb zuhanyzóvá váljanak a Torrenta modellek: a 10 cm-rel magasabb kivitel miatt úgy lett kecsesebb és elegánsabb mindegyik kivitel, hogy az alapdizájnhoz nem kellett hozzányúlnia a tervezőknek.
10 cm-rel magasabb kivitel
10 cm-rel magasabb kivitel
  • Krómszínű fém fogantyú. Elegánsabban néz ki és tartósabb – két előny egy újítással! (Korábban krómszínű műanyag volt.)
  • Kecsesebb fali rögzítők és tömítőprofilok. A modern zuhanyzók légiességét, „lebegését” az adja, hogy a zuhanyzó egyre nagyobb százaléka áll a gyönyörű biztonsági üvegből – és csak az a leheletnyi rögzítés, aprócska zsanér, minimális tömítés van a szerkezetben, ami fizikailag elengedhetetlen.
Esztétikus és pratkitus részletek
Esztétikus és pratkitus részletek

MEGNÉZEM A TORRENTA ZUHANYCSALÁDOT

Egyedi méretekben is elkészíthető

A teljes szériát a jó ár-érték arány és a letisztult, klasszikus forma jellemzi, a vásárlónak „csak” azt kell mérlegelnie, hogy mit szeretne, és mit tud beépíteni a fürdőszobájába. Előbbi az ízléséhez igazítható a széles választékból, utóbbi viszont a fürdőhelyiség felépítésétől, elrendezésétől függ. A gyártó a Torrenta dizájnját egyedi méretekben is el tudja készíteni, viszont ha épített fallal kialakított zuhanyzótér nem áll rendelkezésre, akkor értelemszerűen nem lehet hozzá zuhanyajtót venni, kabint viszont igen.

MEGNÉZEM AZ EGYEDI ZUHANYKABIN KONFIGURÁTORT

Zuhanyzók testközelből

A vásárlók döntő többsége legalább egy évtizedes távlatban gondolkodik, amikor zuhanykabint választ, ezért a hazai forgalmazó, a Méta Hungary Kft. munkatársai azt javasolják, hogy a végső döntés előtt éljenek a lehetőséggel, és akár a budapesti központi bemutatóteremben, akár valamelyik közeli viszonteladónál testközelből vegyék szemügyre a katalógusból, vagy online kiválasztott modelleket: nézzék meg élőben, milyen kényelmes a tusolótér, tetszik-e a fogantyú, stb.

TOVÁBB A PARTNER KERESŐRE

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Az Elevenház Panzió Projekt

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Fürdőkádak neked: extra széles kínálat a választás szabadságáért

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

Esztétikus és biztonságos zuhanytálcák a Radawaytől

Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

Termosztátos és Dual Control zuhanyrendszerek – Kényelem és energiatakarékosság a fürdőszobában

5 tipp ahhoz, hogy látványos és kényelmes fürdőszobánk legyen

Kompromisszum nélkül a maximális komfortért: megbízhatóság, funkcionalitás, design és higiénia a Geberittől

Mitől lesz különleges a fürdőszoba? Designer termékek egyedi igényekre

Walk-in zuhanyzók a Radawaytől: maximum szabadság, változatos stílusok

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Monolith szaniter szerelőmodulok a Geberittől: funkcionalitás és design kompromisszumok nélkül

Antibakteriális zuhanyrendszerek - tiszta víz az elejétől a végéig

Így válasszunk jakuzzit: a kiválasztás szempontjai az ideális mérettől a próbafürdőzésig

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Vásárlási listák
További vásárlási listák