Hirdetés

Alacsony belépő magasság, magas minőség: ECO fürdőkádak az M-Acryltól

Fürdőkád vagy zuhanyzó? Ez a dilemma a fürdőszoba egyik legnagyobb kérdése a háztartásokban. Van, aki a frissítő zuhanyt részesíti előnyben, más jobban szeret inkább egy kád forró vízben ellazulni. Ez a választás azonban még alaposabb mérlegelést igényel idősebb korban, amikor óhatatlanul számolni kell vele, hogy a fürdőkádba való belépés már nem egy észrevétlen rutinmozdulat, hanem elővigyázatosságot igénylő, rosszabb esetben akár veszélyekkel is járó „művelet”. Az M-Acryl tudja a megoldást!

A fürdés élménye, biztonságos használat mellett

Az idősebb fürdőkádpártiak számára jó hír, hogy az M-Acryl jóvoltából továbbra sem kell lemondaniuk az évtizedek alatt megszokott fürdési élményről, hiszen a prémium minőséget képviselő gyártó ECO típusú fürdőkádjai a saját előlapjukkal szerelve nem kevesebb, mint 6 cm-rel alacsonyabbak a standard méretű kádaknál, számszerűsítve: 60 cm helyett csak 54 cm magasak.

M-Acryl ECO kád

Ez a méret a vásárlói visszajelzések alapján is mindenképpen érdemi könnyítést jelent a be-, illetve kiszálláshoz az idősebb korosztály számára. Sőt, előlap nélkül, lapos szifonnal szerelve további 3 cm csíphető le a magasságból, tovább szélesítve ezzel azoknak a körét, akik úgy érzik, a biztonságuk szempontjából gondot jelenthet egy szokványos magasságú fürdőkád használata.

M-Acryl ECO kád

Egészséges & víztakarékos

Érdemes megjegyezni, hogy az M-Acryl ECO fürdőkádaknak ez a fejlesztése nemcsak az idősebbek, hanem a kisgyermekes családok számára is optimális megoldást jelentenek, s a könnyű használata mellett ez arra is vonatkozik, hogy a 150 literes kivitelben is elérhető típus rendkívüli víztakarékosságot biztosít – nem véletlen, hogy az ECO a szállodák körében is nagy népszerűségnek örvend.

Az M-Acryl kádak – így az ECO-é is – további előnye, hogy anyaga, az akril rendkívül hatékonyan gátolja a gombák, baktériumok megtapadását, így az egészség megóvása is szavatolt a termék strapabírósága mellett, amit a forgalmazó által biztosított 10 év garancia is alátámaszt.

M-Acryl ECO kád

Nem elég látni, ki is kell próbálni!

A MÉTA Hungary Kft. 530 m2-es központi bemutatótermében az ECO mellett a többi M-Acryl fürdőkádtípus is képviselteti magát. A tökéletes döntés meghozatalát segíti, hogy a kiállított kádakat nemcsak szemmel, tapintással mérhetjük fel, hanem azokba bele is lehet ülni, s az M-Acryl szakértői minden támogatást megadnak a tökéletes választáshoz.

KIPRÓBÁLOM A KÁDAT

M-Acryl ECO kád
 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Az Elevenház Panzió Projekt

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Még szebbek, még jobbak: megújult zuhanykabinok a Radawaytől – Eos & Torrenta 2021

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Még több hely a fürdőszobában – tárolás okosan. Helytakarékos megoldások a Geberittől

Kád vagy zuhany – a fürdőszoba legnagyobb kérdése. Vagy nem is?

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Fürdőkádak neked: extra széles kínálat a választás szabadságáért

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

SZÁLLODAI MEGOLDÁSOK KONFERENCIA: Fürdőszobák és wellness terek fejlesztése, korszerűsítése

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Rendhagyó burkolatok: különlegességek és újdonságok a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Milyen lesz a fürdőszobánk 2022-ben? Bemutatjuk a legfrissebb burkolat trendeket

Vásárlási listák
További vásárlási listák