Hirdetés

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

Az M-Acryl fürdőkádak SLIM változata jó példa arra, amikor a kevesebb néha több. Azaz: ha a kád peremének vastagsága centiméterben kevesebb (a normál 4 cm helyett 1,8 cm), akkor az látványban többet nyújthat. Ha az olvasóban felmerül a kérdés, hogy oké, tényleg szép, valóban jól mutat, de egyébként miért jó ez, akkor erre a válasz pontosan az, hogy azért jó, mert jól néz ki.

Dizájnos és strapabíró

A letisztult megjelenésre, vékony, vagy eltűnő keretre más használati eszközöknél is (pl. televíziók, okostelefonok) törekednek a gyártók s ez a trend kétségtelenül utolérte a fürdőkádakat is. Ennek előnyét láthatják azok a felhasználók, akiknek fontos szempont, hogy a fürdőkádjuk kecses, elegáns, dizájnos legyen. A vékony kádperem egyébként nem egészen újdonság, hiszen néhány éve már jelen vannak a piacon, azonban mégsem terjedtek el, mert a kellő merevítés hiányában a perem könnyen visszahajlott. Az M-Acryl kádak természetesen nem ilyenek, ugyanis egy speciális erősítéssel, illetve a nyeklés-nyaklást kiküszöbölő, integrált merevítéssel ezt kizárták.

Antibakteriális felület

A gyártó így a maximális funkcionalitás mellett tudta biztosítani a látványosan tetszetős megjelenést, melyhez nem mellékesen 10 év garancia is jár. Az M-Acryl többi termékékez hasonlóan a SLIM fürdőkádak is olyan, speciális anyagból készültek, melyek gátolják a felületen a baktériumok megtelepedését.

M-Acryl SLIM kád

Válaszd ki, építsd be!

M-Acryl Sabina kád

Az M-Acrylt forgalmazó MÉTA Hungary Kft. tájékoztatása szerint 10 eladott fürdőkádjukból 7-8-at beépítenek, ami a Sandra, illetve a Sabina típusoknál elérhető SLIM változatok szempontjából azért lényeges információ, mert ezek a kecses és vékony peremű változatok csak beépíthető változatban, előlap nélkül vásárolhatók meg.

M-Acryl Sandra kád
M-Acryl Sabina kád

Az M-Acryl fürdőkádakból minden típus, így az elegáns SLIM kádak is képviseltetik magukat a MÉTA központi bemutatótermében. A kiállított kádakba bele is lehet ülni, s az M-Acryl szakértői is megadnak minden támogatást a tökéletes választáshoz.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák