Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

Magas minőségű és stílusos zuhanyzók, fürdőkádak, illetve jakuzzik várják, hogy megmutathassák magukat az érdeklődőknek a MÉTA Hungary Kft. budapesti bemutatótermében. A 100%-ban magyar tulajdonú cég a piacon meghatározó szerepet betöltő három brand, a Radaway zuhanyzók, az M-Acryl fürdőkádak és a Vitalspa jakuzzik hazai forgalmazójaként minden szakmai segítséget megad az ide ellátogató érdeklődőknek, hogy a beépítés, üzembe helyezés után ne érhesse őket olyan kellemetlen meglepetés, ami elkerülhető lett volna a szükséges szakértői támogatással.

Részlet nem marad rejtve: Ön kérdez, a szakértők válaszolnak

530 négyzetméteren 100-nál is több termék – két sokatmondó szám, melyből már következtethetünk arra, hogy milyen élmény vár ránk, ha ellátogatunk a Központi bemutatóterembe, ahol testközelből találkozhatunk a Radaway zuhanyzókkal, az M-Acryl fürdőkádakkal, illetve a Vitalspa jakuzzikkal. Aki eljön ide, az a legapróbb részletekig felteheti az összes kérdését.

M-Acryl fürdőkádak
M-Acryl fürdőkádak

A szakértők azonban nemcsak abban segítenek, hogy a felmerülő kérdéseket megválaszolják, hanem a kiválasztandó termék optimális használata érdekében olyan körülményekre is felhívják a figyelmet, melyekre a vásárlók sokszor nem is gondolnának. Márpedig, akár építkezünk, akár felújítunk, hosszú távon gondolkodunk, ami kiváltképpen igaz a fürdőszobára. Ha a zuhanykabin és/vagy fürdőkád paraméterei, beépítésének módja és helye nincsen minden részletre tekintettel körüljárva, az később akár komoly bosszúságot is okozhat.

A bemutatóterem elnevezésben jelentősége van a „bemutató” szónak, hiszen a forgalmazó célja ezen az exkluzív kialakítású helyen a termékek lehető legteljesebb körű megismertetése az ügyfelekkel, nem pedig a közvetlen értékesítés. Miután megszületett a döntés, az érdeklődőből vásárlóvá váló ügyfél egy összefoglaló adatlapot kap az általa kiválasztott termékről, mellyel felkeresheti a Radaway és az M-Acryl több, mint 600 viszonteladójának egyikét, ahol a kiegészítőkkel együtt meg tudja vásárolni a zuhanyzót, kádat.

A vásárlók szakszerű segítséget kapnak a megfelelő termék kiválasztásához
A vásárlók szakszerű segítséget kapnak a megfelelő termék kiválasztásához

Ha zuhanyzót szeretnél, menj oda, ahol minden is van

A Központi bemutatóteremben nem kevesebb, mint 20 zuhanyzócsalád – „képviselteti” magát, így testközelből láthatjuk, élhetjük át a formákat, méreteket, színeket, dizájnokat, funkciókat, ami segít abban, hogy a kiválasszuk a számunkra tökéletes zuhanyzót.

„Ha zuhanykabint akarsz vásárolni, menj el a Radaway bemutatótermébe, mert ott minden is van. Ha esetleg mégsem, akkor egyedileg legyártják neked, amit szeretnél” – ez nem egy reklám szövege, hanem egy létező ember valóban elhangzott javaslata arra, hogy aki zuhanyzóvásárlás előtt van, hogyan találhatja meg a számára legjobb megoldást.

Ha zuhanykabin, akkor Radaway!
Ha zuhanykabin, akkor Radaway!

A Radaway zuhanyzók rendkívül széles kínálatával, a gyártó által képviselt minőséggel, megjelenéssel és filozófiával találkozhatunk a bemutatóteremben, köztük megismerhetjük az idei év újdonságait is.

ZUHANYKABIN PRÓBA

Fürdőkádak testközelben

Az M-Acryl fürdőkádakból minden típus (35 féle) – de nem minden méretben – képviselteti magát a bemutatóteremben. A kiállított kádakba bele is lehet ülni, s a Radawayhoz hasonlóan az M-Acryl szakértői is megadnak minden támogatást a tökéletes választáshoz.

Az M-Acryl fürdőkádak ki is próbálhatók
Az M-Acryl fürdőkádak ki is próbálhatók

Így a beépítés körülményeit, a pontos helyét megismerve javaslatot tesznek az adott kádhoz tartozó kiegészítők, például a kádparavánok, csaptelepek kiválasztásához és beszereléséhez, hogy amikor az ügyfél majd használni kezdi a kádat, semmilyen hiányérzete ne maradjon a vásárlással kapcsolatban, hanem azt érezze: éppen ezt szerettem volna, nagyon megérte!

PRÓBÁLJA KI A KÁDAT!

Az ország legnagyobb Vitalspa bemutatóterme

Az otthoni wellness prémium megoldását képviselik a Vitalspa jakuzzik. A szakértők segítségére itt is számíthatunk, és a választásunkat tovább segítheti, hogy előzetes bejelentkezés után lehetőség van próbafürdésre is. Mivel jellemzően jakuzzit sem néhány évre vásárol az ember, a teljes körültekintés itt is szükséges, ennek megfelelően a szakértők mindenben segítséget nyújtanak.

FOGLALJON IDŐPONTOT PRÓBAFÜRDŐZÉSRE!

A bemutatóteremben a Vitalspa jakuzzik teljes kínálata fellelhető
A bemutatóteremben a Vitalspa jakuzzik teljes kínálata fellelhető
Ez is érdekelhet

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Ezeket érdemes mérlegelni, ha napelem telepítésén gondolkozunk

Terrán Tetőkalkulátor - Ingyenes és azonnali kalkuláció tetőépítéshez

Medence kompromisszumok nélkül

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

A kényelmes zuhanykabin 4+1 titka

Zsaluzia – modern és esztétikus árnyékolás

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Így válasszunk jakuzzit: a kiválasztás szempontjai az ideális mérettől a próbafürdőzésig

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Még szebbek, még jobbak: megújult zuhanykabinok a Radawaytől – Eos & Torrenta 2021

Alacsony belépő magasság, magas minőség: ECO fürdőkádak az M-Acryltól

Okos tárolással tágasabb lesz a fürdőszoba – Mit kínál ehhez a Geberit?

Kád vagy zuhany – a fürdőszoba legnagyobb kérdése. Vagy nem is?

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Fürdőkádak neked: extra széles kínálat a választás szabadságáért

Jakuzzi szezon egész évben

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

Különleges csaptelepek, melyek feldobják a fürdőt, konyhát

Valami régi, valami új – Waldorf stílus a fürdőszobában

Vásárlási listák
További vásárlási listák