Hirdetés

Mitől lesz különleges a fürdőszoba? Designer termékek egyedi igényekre

A fürdőszobának szinte minden elemét összeválogathatjuk látványos, tervezői kollekciókból, ám a kád és a zuhanytálca mindenképpen előnyt élveznek. Előbbi azért, mert kiválasztásánál a kényelem és a látványos megjelenés fontos szempontok lehetnek, utóbbit pedig be kell építtetnünk, tehát eleve a tartós használat és az esztétikus kivitel kerül majd a figyelem fókuszába.

Kifinomult és sokoldalú - PRO zuhanytálcák

A LAUFEN új PRO zuhanytálcáit filigrán vonalvezetés és finoman texturált, kellemes, meleg tapintású felületek jellemzik. A neves designer, Peter Wirz tervezőasztalán formába öntött zuhanytálca a természetet hozza közelebb a fürdőszobánkba. A PRO Marbond termékek gazdag méretválasztéka önmagáért beszél: több mint 30 alap méretben elérhetők, így szinte nincs olyan fürdőszoba, ahova ne találnák megfelelő darabot. Ami pedig egyedülálló, hogy a LAUFEN vágni is tud a termékekből, így arra is lesz lehetőségünk, hogy egyedi méretben készíttessük el saját zuhanytálcánkat, mely tetszés szerint matt fehér, világos szürke és antracit színekben is elérhető. Higiénikusak, takarításuk könnyű, csúszásgátlós a felületük (DIN 51097, C osztály) a legmagasabb.

LAUFEN PRO zuhanytálca antracit színben és beépítve. Gazdag méretválaszték és akár egyedi méretezés is lehetséges
LAUFEN PRO zuhanytálca antracit színben és beépítve. Gazdag méretválaszték és akár egyedi méretezés is lehetséges

A finom felületnek köszönhetően, a PRO Marbonddal a talpunk alatt a zuhanyzás igazi, otthoni wellness élménnyé válhat.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Elegancia és szabadság - PRO kádak

Ugyancsak Peter Wirz alkotása a designer termékek szinte minden jegyét magán viselő PRO fürdőkád, melyen első pillantásra a rendkívül vékony falak tűnnek majd fel. Ezt pedig azonnal jelentős előnyként könyvelhetjük el, amint elhelyezzük fürdőszobánkban, hiszen így még tágasabb hellyel járul hozzá a fürdés élményéhez.

LAUFEN PRO szabadon álló design kád ellenálló MARBOND felülettel
LAUFEN PRO szabadon álló design kád ellenálló MARBOND felülettel
  • A szabadon álló változat két méretben elérhető, alkalmazkodva a fürdőszobánkban rendelkezésre álló térhez.
  • Beültethető változatban ugyancsak elérhető, három méretben.
  • A 150 cm-es szabadonálló modellben van elég hely a szifonnak a kád alja és a padló között, így nem kell a besüllyesztéssel bajlódni.
  • A vékony 15 mm-es kádperem a beültethető változatnál szembetűnően kecses.
  • Az ergonomikusan formázott háttámasznak köszönhetően kényelmesen hátradőlhetünk, akár fekvő pozíciót is felvehetünk.
  • A beépített túlfolyó és a klikk-klakk lefolyó tartozéka a szabadonálló kádnak.

MARBOND a tartós, ellenálló felületekért

A LAUFEN fejlesztése a Marbond, mely egy speciális, két rétegből álló, egymáshoz szorosan kötödő anyag. A kád belső felületét az ásványi öntvény alapra felvitt finom műgyanta réteg alkotja. Az anyag összetételnek köszönhető, hogy a LAUFEN Marbond termék szilárd, stabil, kémiai és hőhatásoknak ellenálló, megfelel a DIN EN 14527 szabványnak.

Kapcsolódó cikkek

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Alacsony vízfogyasztás, látványos formák – Mit tud a csaptelepek legújabb generációja?

Az energiatakarékos, vízfogyasztást kímélő üzemmód, valamint a különleges megjelenés még mindig csak kettő a számos remek tulajdonság közül, melyek vonzóvá teszik a legmodernebb csaptelepeket.

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Lakásfelújításnál még a leggondosabban tervezőket is érhetik kellemetlen és - szerencsére - kellemes meglepetések, hogy mire elég az a pénz, amit az anyagokra és a munkákra szántak. Sorra vettük, hogy mit tudunk kihozni 200 ezer, 1,5 millió és 5 millió forintból.

Stílus tippek és trükkök különleges fürdőszobákhoz – Szabadon álló kádak és látványos radiátorok

Számos lehetőséggel élhetünk, ha fürdőszobánkat szeretnénk egyedivé és modernné varázsolni. Most a szabadon álló kádakban és fürdőszobai radiátorokban rejlő lehetőségeket vettük górcső alá.

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

Zuhany vagy kádfürdő? Megosztó felvetés, melyről ha most készítenénk egy gyors közvéleménykutatást, tippjeink szerint fele-fele arányban érkeznének a mellette-ellene válaszok és olyan is lenne, aki mindkettő mellett leteszi a voksát.

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.

KLUDI SMART LUXURY, kulcs a kifinomult fürdőszobához

A kortárs fürdőszobai dizájn a stílusokról, trendekről és az exkluzivitásról szól, különösen akkor, ha álmaink fürdőszobáját saját egyéniségünkhöz alakítanánk. A manapság oly népszerű stílusok mindegyikéhez, mint a kortárs, purista, avantgard és modern klasszikus, a KLUDI a megfelelő termékcsaládot kínálja.

Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Kevesebb, mint egy hónap múlva többet fog érni a pénze annak, aki az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez szükséges termékeket a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival vásárolja meg. Az akció iránt már most nagy az érdeklődés, a Homeinfo meg is kérdezte olvasóit, hogy leginkább mire használnák fel a több, mint 200 kedvezményre jogosító kupont.