Zuhanyzó máshogy: stílusos megjelenés, egészséges környezet a Radawaytől

Az, hogy valami jól néz ki, egy dolog. Azonban az összkép, hogy egy terméknek mennyire tudjuk élvezni az előnyeit, ennél több tényezőből áll össze. Így van ez a fürdőszobában is, hiszen például a zuhanyzóknál lényeges, hogy a trend megjelenítése mellett tartósak is legyenek, egészséges környezetet biztosítsanak, valamint a tisztántartásuk se ütközzön nehézségekbe. Minden ilyen szempontnak megfelelnek a Radaway által kínált, kerámiafestékkel stílusosra varázsolt Factory és Frame üvegek.

Radaway Modo New II Black Factory

Válaszd a legjobb megoldást!

A dizájnos megjelenésű négyzethálót több módon is fel lehet vinni a zuhanyzóüvegre. Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, márpedig néha éppen ez a legalkalmasabb a különbségek kidomborítására, akkor van a rossz, és van a nagyon jó megoldás. A rossz megoldásra jó példa, amikor ezt a négyzetháló hatást úgy érik el, hogy fizikailag illesztenek kívülre (például ragasztással) léceket az üveghez. Ilyenkor a sarkokban, az üveg és a lécek találkozásánál megáll a kosz, a por, lecsapódik a pára, megül a kifröccsenő tusfürdő, a sampon stb.

Az így folyamatosan lerakodó szennyeződéseket nemhogy nehéz, hanem egyenesen lehetetlen tisztán, esztétikusan tartani megfelelő minőségben. Vagyis, mint a bevezetőben is utaltunk rá, bár jól nézhet ki, de egyúttal biztosíthatunk magunknak egy állandóan megújuló lerakódást, egy baktériumtenyészetet is, s vele együtt akár tartósan egészségtelen körülményeket.

Keretes zuhanyüveg

Így készül a RADAWAY Black Factory
A méretre vágott felületre hatalmas szitanyomóval felviszik a rácshatást biztosító fekete festéket, majd a 660 fokra hevített kemencében megedzik az üveget, az UV-álló kerámiafesték pedig ráég az üvegfelületre kívülről.

Elegáns és innovatív

Ezzel szemben a nagyon jó, a fenti problémák szempontjából gyakorlatilag tökéletes megoldást kínálja a Radaway azzal, hogy UV-álló kerámiafestéket visz fel az üvegre kívülről, Easy Clean vízlepergető bevonatot pedig belülről, ezzel megteremtve a Black Factory eleganciáját és praktikumát, válasszuk akár a Frame, akár a Factory üveget. Nagy előnye az eljárásnak, hogy ez „csak” egy optikai megjelenítés, amit legfeljebb az ujjbegyünkkel érezhetünk, ha végighúzzuk a kezünket a felületen.

Radaway zuhanyüveg

Ennek az elegáns és innovatív technológiának a jóvoltából, a Factory üvegmintával megkapjuk azt a trendet a zuhanyzóba, amire vágyunk, miközben a takarítása miatt egyáltalán nem kell aggódni, hiszen pontosan annyi plusz munkát jelent a tisztítása, tisztántartása, mint egy minta nélküli zuhanyüvegnek.

Radaway Nes Black KDD I
Radaway Nes Black KDD I Factory

2021-ben további méretekkel bővült a Factory és Frame repertoár és immár nem csak átlátszó, hanem grafit, barna és tükörüvegekre is kérhető ez a különleges megoldás.

Radaway Factory barna üveggel

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A RADAWAY SZAKÉRTŐIVEL

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

Zuhany vagy kádfürdő? Megosztó felvetés, melyről ha most készítenénk egy gyors közvéleménykutatást, tippjeink szerint fele-fele arányban érkeznének a mellette-ellene válaszok és olyan is lenne, aki mindkettő mellett leteszi a voksát.

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.

KLUDI SMART LUXURY, kulcs a kifinomult fürdőszobához

A kortárs fürdőszobai dizájn a stílusokról, trendekről és az exkluzivitásról szól, különösen akkor, ha álmaink fürdőszobáját saját egyéniségünkhöz alakítanánk. A manapság oly népszerű stílusok mindegyikéhez, mint a kortárs, purista, avantgard és modern klasszikus, a KLUDI a megfelelő termékcsaládot kínálja.

Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Kevesebb, mint egy hónap múlva többet fog érni a pénze annak, aki az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez szükséges termékeket a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival vásárolja meg. Az akció iránt már most nagy az érdeklődés, a Homeinfo meg is kérdezte olvasóit, hogy leginkább mire használnák fel a több, mint 200 kedvezményre jogosító kupont.

Tiszta kutya, rendes ház - Tippek és trükkök a háziállat otthoni megfürdetéséhez

A Geberit tippjei otthoni kutyafürdetéshez.

Mennyit spórolhatunk a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival? Íme, egy példa arra, hogy elég sokat!

Hamarosan élhetünk a kedvezményekkel és jelentős összeget, akár 50 százalékot is megtakaríthatunk az építkezéshez, felújításhoz szükséges termékek árából. Most egy fürdőszoba felújítását véve alapul bemutatjuk, hogyan működik majd ez a gyakorlatban.

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

“Mi kerül ezen ennyibe?” Ez a szállóigévé vált mondat lehet az első gondolatunk, amikor felvont szemöldökkel méregetjük a – szerintünk - rendesen túlárazott terméket. Vajon valóban túlárazott-e a termék, jelen esetben a bútor, a szaniter vagy a burkolat? Tudjuk-e, hogy a minőségnek miért annyi az ára? És laikusként miről ismerjük fel, hogy egy bútor valóban minőségi-e? Az eligazodásban segít a Momento design marketing vezetője, Bányász András.