Hirdetés

Zuhanyzó máshogy: stílusos megjelenés, egészséges környezet a Radawaytől

Az, hogy valami jól néz ki, egy dolog. Azonban az összkép, hogy egy terméknek mennyire tudjuk élvezni az előnyeit, ennél több tényezőből áll össze. Így van ez a fürdőszobában is, hiszen például a zuhanyzóknál lényeges, hogy a trend megjelenítése mellett tartósak is legyenek, egészséges környezetet biztosítsanak, valamint a tisztántartásuk se ütközzön nehézségekbe. Minden ilyen szempontnak megfelelnek a Radaway által kínált, kerámiafestékkel stílusosra varázsolt Factory és Frame üvegek.

Radaway Modo New II Black Factory

Válaszd a legjobb megoldást!

A dizájnos megjelenésű négyzethálót több módon is fel lehet vinni a zuhanyzóüvegre. Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, márpedig néha éppen ez a legalkalmasabb a különbségek kidomborítására, akkor van a rossz, és van a nagyon jó megoldás. A rossz megoldásra jó példa, amikor ezt a négyzetháló hatást úgy érik el, hogy fizikailag illesztenek kívülre (például ragasztással) léceket az üveghez. Ilyenkor a sarkokban, az üveg és a lécek találkozásánál megáll a kosz, a por, lecsapódik a pára, megül a kifröccsenő tusfürdő, a sampon stb.

Az így folyamatosan lerakodó szennyeződéseket nemhogy nehéz, hanem egyenesen lehetetlen tisztán, esztétikusan tartani megfelelő minőségben. Vagyis, mint a bevezetőben is utaltunk rá, bár jól nézhet ki, de egyúttal biztosíthatunk magunknak egy állandóan megújuló lerakódást, egy baktériumtenyészetet is, s vele együtt akár tartósan egészségtelen körülményeket.

Keretes zuhanyüveg

Így készül a RADAWAY Black Factory
A méretre vágott felületre hatalmas szitanyomóval felviszik a rácshatást biztosító fekete festéket, majd a 660 fokra hevített kemencében megedzik az üveget, az UV-álló kerámiafesték pedig ráég az üvegfelületre kívülről.

Elegáns és innovatív

Ezzel szemben a nagyon jó, a fenti problémák szempontjából gyakorlatilag tökéletes megoldást kínálja a Radaway azzal, hogy UV-álló kerámiafestéket visz fel az üvegre kívülről, Easy Clean vízlepergető bevonatot pedig belülről, ezzel megteremtve a Black Factory eleganciáját és praktikumát, válasszuk akár a Frame, akár a Factory üveget. Nagy előnye az eljárásnak, hogy ez „csak” egy optikai megjelenítés, amit legfeljebb az ujjbegyünkkel érezhetünk, ha végighúzzuk a kezünket a felületen.

Radaway zuhanyüveg

Ennek az elegáns és innovatív technológiának a jóvoltából, a Factory üvegmintával megkapjuk azt a trendet a zuhanyzóba, amire vágyunk, miközben a takarítása miatt egyáltalán nem kell aggódni, hiszen pontosan annyi plusz munkát jelent a tisztítása, tisztántartása, mint egy minta nélküli zuhanyüvegnek.

Radaway Nes Black KDD I
Radaway Nes Black KDD I Factory

2021-ben további méretekkel bővült a Factory és Frame repertoár és immár nem csak átlátszó, hanem grafit, barna és tükörüvegekre is kérhető ez a különleges megoldás.

Radaway Factory barna üveggel

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A RADAWAY SZAKÉRTŐIVEL

 | 
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Otthonfelújítási támogatástól az építőanyag vásárlásig – Ezentúl mindezt egy helyen intézhetjük!

Üzem, raktár, üzlet, vállalati telephely – modern acélvázas csarnokokban

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

5 tipp ahhoz, hogy látványos és kényelmes fürdőszobánk legyen

Pénzvisszafizetési akcióval várja vásárlóit a Geberit!

Mitől lesz különleges a fürdőszoba? Designer termékek egyedi igényekre

Walk-in zuhanyzók a Radawaytől: maximum szabadság, változatos stílusok

Fürdőszobai trendek 2021-ben

2021 zuhanyújdonsága már önnél kopogtat

RADAWAY 2021: zuhanykabin-megoldások az újdonságok erejével

Alacsony vízfogyasztás, látványos formák – Mit tud a csaptelepek legújabb generációja?

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Terasz- és járdaburkolás, avagy a 20 mm-es greslapok térhódítása

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Fürdőkádak neked: extra széles kínálat a választás szabadságáért

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Vásárlási listák
További vásárlási listák