Hirdetés

Zuhanyzó máshogy: stílusos megjelenés, egészséges környezet a Radawaytől

Az, hogy valami jól néz ki, egy dolog. Azonban az összkép, hogy egy terméknek mennyire tudjuk élvezni az előnyeit, ennél több tényezőből áll össze. Így van ez a fürdőszobában is, hiszen például a zuhanyzóknál lényeges, hogy a trend megjelenítése mellett tartósak is legyenek, egészséges környezetet biztosítsanak, valamint a tisztántartásuk se ütközzön nehézségekbe. Minden ilyen szempontnak megfelelnek a Radaway által kínált, kerámiafestékkel stílusosra varázsolt Factory és Frame üvegek.

Radaway Modo New II Black Factory

Válaszd a legjobb megoldást!

A dizájnos megjelenésű négyzethálót több módon is fel lehet vinni a zuhanyzóüvegre. Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, márpedig néha éppen ez a legalkalmasabb a különbségek kidomborítására, akkor van a rossz, és van a nagyon jó megoldás. A rossz megoldásra jó példa, amikor ezt a négyzetháló hatást úgy érik el, hogy fizikailag illesztenek kívülre (például ragasztással) léceket az üveghez. Ilyenkor a sarkokban, az üveg és a lécek találkozásánál megáll a kosz, a por, lecsapódik a pára, megül a kifröccsenő tusfürdő, a sampon stb.

Az így folyamatosan lerakodó szennyeződéseket nemhogy nehéz, hanem egyenesen lehetetlen tisztán, esztétikusan tartani megfelelő minőségben. Vagyis, mint a bevezetőben is utaltunk rá, bár jól nézhet ki, de egyúttal biztosíthatunk magunknak egy állandóan megújuló lerakódást, egy baktériumtenyészetet is, s vele együtt akár tartósan egészségtelen körülményeket.

Keretes zuhanyüveg

Így készül a RADAWAY Black Factory
A méretre vágott felületre hatalmas szitanyomóval felviszik a rácshatást biztosító fekete festéket, majd a 660 fokra hevített kemencében megedzik az üveget, az UV-álló kerámiafesték pedig ráég az üvegfelületre kívülről.

Elegáns és innovatív

Ezzel szemben a nagyon jó, a fenti problémák szempontjából gyakorlatilag tökéletes megoldást kínálja a Radaway azzal, hogy UV-álló kerámiafestéket visz fel az üvegre kívülről, Easy Clean vízlepergető bevonatot pedig belülről, ezzel megteremtve a Black Factory eleganciáját és praktikumát, válasszuk akár a Frame, akár a Factory üveget. Nagy előnye az eljárásnak, hogy ez „csak” egy optikai megjelenítés, amit legfeljebb az ujjbegyünkkel érezhetünk, ha végighúzzuk a kezünket a felületen.

Radaway zuhanyüveg

Ennek az elegáns és innovatív technológiának a jóvoltából, a Factory üvegmintával megkapjuk azt a trendet a zuhanyzóba, amire vágyunk, miközben a takarítása miatt egyáltalán nem kell aggódni, hiszen pontosan annyi plusz munkát jelent a tisztítása, tisztántartása, mint egy minta nélküli zuhanyüvegnek.

Radaway Nes Black KDD I
Radaway Nes Black KDD I Factory

2021-ben további méretekkel bővült a Factory és Frame repertoár és immár nem csak átlátszó, hanem grafit, barna és tükörüvegekre is kérhető ez a különleges megoldás.

Radaway Factory barna üveggel

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A RADAWAY SZAKÉRTŐIVEL

 | 
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Fürdőkádak neked: extra széles kínálat a választás szabadságáért

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

Geberit megoldás az otthoni kikapcsolódáshoz

Esztétikus és biztonságos zuhanytálcák a Radawaytől

Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

Termosztátos és Dual Control zuhanyrendszerek – Kényelem és energiatakarékosság a fürdőszobában

5 tipp ahhoz, hogy látványos és kényelmes fürdőszobánk legyen

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Még szebbek, még jobbak: megújult zuhanykabinok a Radawaytől – Eos & Torrenta 2021

Alacsony belépő magasság, magas minőség: ECO fürdőkádak az M-Acryltól

A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Süllyesztett csaptelep MULTI-BOX rendszerrel – könnyen szerelhető, helytakarékos és biztonságos megoldás a modern fürdőszobákba

Vásárlási listák
További vásárlási listák