Hirdetés

2021 zuhanyújdonsága már önnél kopogtat

Színes egyéniség, praktikus használat, a stílusos megjelenés ötvözése az innovatív megoldásokkal – így összegezhető a prémium minőségű zuhanyzóiról ismert Radaway legújabb, 2021-ben debütáló termékcsaládja, a FURO. Ezek a zuhanyzók minden elemükben magukban hordozzák a Radaway szakembereinek mottóját, akiket a tervezésnél az a szempont inspirál, hogy megoldásaikkal megteremtsék „a modern ember modern fürdőszobáját”.

A tisztálkodáson túl – az értünk „dolgozó” fürdőszobák ideje

Az elmúlt évtizedekben a fürdőszoba folyamatosan vívott ki magának egyre nagyobb jelentőséget a családok otthonaiban. A fejlődő technika, illetve a finomodó külső jegyek jóvoltából ez a helyiség a tisztálkodástól színterétől elmozdult az otthoni pihenés, kikapcsolódás irányába. A Radaway szakembereit ez is motiválja abban, hogy a vásárlók minél teljesebb körű megelégedésére biztosítsák a választás szabadságát, hogy különböző kompromisszumok megkötését mellőzve olyan zuhanyzó-megoldásokkal rukkoljanak elő, melyeket használva az ember azt mondhatja: „Ez az, pontosan ilyet szerettem volna!”

Radaway FURO zuhanykabin

A modern ember modern fürdőszobája

Ennek a szempontrendszernek (is) megfelelve a Radaway „A modern ember modern fürdőszobájába” elv mezsgyéjén haladva alkotta meg legújabb zuhanyzócsaládját, a FURO-t, amely legfontosabb újításként olyan otthonosságot kölcsönöz a fürdőszobájának, amit korábban talán elképzelni is nehéz lett volna.

Ennek részeként mindjárt ott van a zuhanyajtó olyan habkönnyed gördülése, hogy működése közben az ember arra gondol, hogy az ajtó szinte a levegőben „úszva” záródik és nyitódik. Ez annak a változtatásnak az eredménye, hogy a FURO a felső görgőket alsó görgősorra cserélte:

  • közvetlenül a padlóra kerül egy rozsdamentes sín, amin a kerék minden ajtóhúzáskor lágyan suhan;
  • egy ütköző és lökéscsillapító elnyeli az energiát;
  • biztonságossá és tartósabbá téve így az ajtószerkezet,
  • ráadásul a felső görgősáv eltűnésével a zuhanyfal elegánsabb, légiesebb és magasabb hatást kelt, és tisztításkor, szereléskor könnyebben hozzáférhető a szerkezet, ami ezzel is fokozza kényelmet.
Radaway FURO zuhanykabin

Igazán színes egyéniség

A FURO zuhanyzók 3 színben érkeztek meg a Radaway-család egyébként is széles és színes választékába. Dönthetünk a szinte minden fürdőszobastílushoz illeszkedő króm, a merész és kifejező, a zuhanyzót a helyiség központi elemévé varázsoló fekete, továbbá az arany szín mellett is, amivel megteremthetjük fürdőszobánk állandó ragyogását.

Radaway FURO zuhanykabin
Radaway FURO zuhanykabin
Radaway FURO zuhanykabin

Mert működik: egy megoldás két funkcióra

További újdonságként számolhatunk a FURO zuhanycsaládnál a fogantyúval, melyet a gyártó szakemberei úgy alakítottak ki, hogy egyben tökéletes és kényelmes törölközőtartóként is használhassuk.

Radaway FURO zuhanykabin

Ha a fürdőszoba stílusához jobban illik más dizájn (esetleg bőven el vagyunk látva törölközőtartóval a fürdőszobában), akkor választhatunk designfogantyút, vagy kis méretnél körfogantyút is.

Radaway FURO zuhanykabin

Stílus + forma teljes választékban

Akit meggyőztek a Radaway újításai, akinek éppen ez az új stílus adja meg azt, amire a tökéletes fürdőszobához szüksége van, annak semmilyen kompromisszumot nem kell megkötnie, hiszen FURO a kínálatban megtalálható teljes zuhanyforma-választékban elérhető.

Radaway FURO zuhanykabin
Radaway FURO zuhanykabin

IRÁNY A KÖZPONTI BEMUTATÓTEREM!

Szaktanácsadó munkatársak segítik döntését, hogy a fürdőszobájába a legtökéletesebb megoldást választhassa.

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A SZAKÉRTŐKKEL

 | 
Kapcsolódó cikkek

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Fürdőkádak neked: extra széles kínálat a választás szabadságáért

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

Geberit megoldás az otthoni kikapcsolódáshoz

Esztétikus és biztonságos zuhanytálcák a Radawaytől

Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

5 tipp ahhoz, hogy látványos és kényelmes fürdőszobánk legyen

Pénzvisszafizetési akcióval várja vásárlóit a Geberit!

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Még szebbek, még jobbak: megújult zuhanykabinok a Radawaytől – Eos & Torrenta 2021

Alacsony belépő magasság, magas minőség: ECO fürdőkádak az M-Acryltól

A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Süllyesztett csaptelep MULTI-BOX rendszerrel – könnyen szerelhető, helytakarékos és biztonságos megoldás a modern fürdőszobákba

Vásárlási listák
További vásárlási listák