2021 zuhanyújdonsága már önnél kopogtat

Színes egyéniség, praktikus használat, a stílusos megjelenés ötvözése az innovatív megoldásokkal – így összegezhető a prémium minőségű zuhanyzóiról ismert Radaway legújabb, 2021-ben debütáló termékcsaládja, a FURO. Ezek a zuhanyzók minden elemükben magukban hordozzák a Radaway szakembereinek mottóját, akiket a tervezésnél az a szempont inspirál, hogy megoldásaikkal megteremtsék „a modern ember modern fürdőszobáját”.

A tisztálkodáson túl – az értünk „dolgozó” fürdőszobák ideje

Az elmúlt évtizedekben a fürdőszoba folyamatosan vívott ki magának egyre nagyobb jelentőséget a családok otthonaiban. A fejlődő technika, illetve a finomodó külső jegyek jóvoltából ez a helyiség a tisztálkodástól színterétől elmozdult az otthoni pihenés, kikapcsolódás irányába. A Radaway szakembereit ez is motiválja abban, hogy a vásárlók minél teljesebb körű megelégedésére biztosítsák a választás szabadságát, hogy különböző kompromisszumok megkötését mellőzve olyan zuhanyzó-megoldásokkal rukkoljanak elő, melyeket használva az ember azt mondhatja: „Ez az, pontosan ilyet szerettem volna!”

Radaway FURO zuhanykabin

A modern ember modern fürdőszobája

Ennek a szempontrendszernek (is) megfelelve a Radaway „A modern ember modern fürdőszobájába” elv mezsgyéjén haladva alkotta meg legújabb zuhanyzócsaládját, a FURO-t, amely legfontosabb újításként olyan otthonosságot kölcsönöz a fürdőszobájának, amit korábban talán elképzelni is nehéz lett volna.

Ennek részeként mindjárt ott van a zuhanyajtó olyan habkönnyed gördülése, hogy működése közben az ember arra gondol, hogy az ajtó szinte a levegőben „úszva” záródik és nyitódik. Ez annak a változtatásnak az eredménye, hogy a FURO a felső görgőket alsó görgősorra cserélte:

  • közvetlenül a padlóra kerül egy rozsdamentes sín, amin a kerék minden ajtóhúzáskor lágyan suhan;
  • egy ütköző és lökéscsillapító elnyeli az energiát;
  • biztonságossá és tartósabbá téve így az ajtószerkezet,
  • ráadásul a felső görgősáv eltűnésével a zuhanyfal elegánsabb, légiesebb és magasabb hatást kelt, és tisztításkor, szereléskor könnyebben hozzáférhető a szerkezet, ami ezzel is fokozza kényelmet.
Radaway FURO zuhanykabin

Igazán színes egyéniség

A FURO zuhanyzók 3 színben érkeztek meg a Radaway-család egyébként is széles és színes választékába. Dönthetünk a szinte minden fürdőszobastílushoz illeszkedő króm, a merész és kifejező, a zuhanyzót a helyiség központi elemévé varázsoló fekete, továbbá az arany szín mellett is, amivel megteremthetjük fürdőszobánk állandó ragyogását.

Radaway FURO zuhanykabin
Radaway FURO zuhanykabin
Radaway FURO zuhanykabin

Mert működik: egy megoldás két funkcióra

További újdonságként számolhatunk a FURO zuhanycsaládnál a fogantyúval, melyet a gyártó szakemberei úgy alakítottak ki, hogy egyben tökéletes és kényelmes törölközőtartóként is használhassuk.

Radaway FURO zuhanykabin

Ha a fürdőszoba stílusához jobban illik más dizájn (esetleg bőven el vagyunk látva törölközőtartóval a fürdőszobában), akkor választhatunk designfogantyút, vagy kis méretnél körfogantyút is.

Radaway FURO zuhanykabin

Stílus + forma teljes választékban

Akit meggyőztek a Radaway újításai, akinek éppen ez az új stílus adja meg azt, amire a tökéletes fürdőszobához szüksége van, annak semmilyen kompromisszumot nem kell megkötnie, hiszen FURO a kínálatban megtalálható teljes zuhanyforma-választékban elérhető.

Radaway FURO zuhanykabin
Radaway FURO zuhanykabin

IRÁNY A KÖZPONTI BEMUTATÓTEREM!

Szaktanácsadó munkatársak segítik döntését, hogy a fürdőszobájába a legtökéletesebb megoldást választhassa.

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A SZAKÉRTŐKKEL

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

A Méta szakembereivel a cég által forgalmazott Radaway zuhanykabinokról, azon belül is a 2020-as újdonságokról beszélgettünk.

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

Zuhany vagy kádfürdő? Megosztó felvetés, melyről ha most készítenénk egy gyors közvéleménykutatást, tippjeink szerint fele-fele arányban érkeznének a mellette-ellene válaszok és olyan is lenne, aki mindkettő mellett leteszi a voksát.

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.

KLUDI SMART LUXURY, kulcs a kifinomult fürdőszobához

A kortárs fürdőszobai dizájn a stílusokról, trendekről és az exkluzivitásról szól, különösen akkor, ha álmaink fürdőszobáját saját egyéniségünkhöz alakítanánk. A manapság oly népszerű stílusok mindegyikéhez, mint a kortárs, purista, avantgard és modern klasszikus, a KLUDI a megfelelő termékcsaládot kínálja.

Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Kevesebb, mint egy hónap múlva többet fog érni a pénze annak, aki az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez szükséges termékeket a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival vásárolja meg. Az akció iránt már most nagy az érdeklődés, a Homeinfo meg is kérdezte olvasóit, hogy leginkább mire használnák fel a több, mint 200 kedvezményre jogosító kupont.

Tiszta kutya, rendes ház - Tippek és trükkök a háziállat otthoni megfürdetéséhez

A Geberit tippjei otthoni kutyafürdetéshez.

Mennyit spórolhatunk a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival? Íme, egy példa arra, hogy elég sokat!

Hamarosan élhetünk a kedvezményekkel és jelentős összeget, akár 50 százalékot is megtakaríthatunk az építkezéshez, felújításhoz szükséges termékek árából. Most egy fürdőszoba felújítását véve alapul bemutatjuk, hogyan működik majd ez a gyakorlatban.

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

“Mi kerül ezen ennyibe?” Ez a szállóigévé vált mondat lehet az első gondolatunk, amikor felvont szemöldökkel méregetjük a – szerintünk - rendesen túlárazott terméket. Vajon valóban túlárazott-e a termék, jelen esetben a bútor, a szaniter vagy a burkolat? Tudjuk-e, hogy a minőségnek miért annyi az ára? És laikusként miről ismerjük fel, hogy egy bútor valóban minőségi-e? Az eligazodásban segít a Momento design marketing vezetője, Bányász András.