Hirdetés

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Az M-Acryl idén öt újdonsággal jelentkezik: egy egyenes káddal három méretben; egy speciális, aszimmetrikus alakú káddal két méretben, jobbos és balos kivitelben; a kínálatban elérhető egy ugyancsak aszimmetrikus kád két méretben szintén mindkét oldali lehetőséggel; sarokkád két méretben, illetve egy luxus megjelenésű, ovális kád egy méretben.

Egyszerűen elegáns

A Viva egy letisztult, egyszerű stílusú, de nagyon elegáns megjelenésű, egyenes fürdőkád. A visszajelzések alapján a vásárlók különösen szemrevalónak tartják a kád rövidoldali végének elegáns élkidolgozását. A Viva 150x70, 160x70 és 170x75 cm-es méretekben kapható.

Viva kád – egyszerűen elegáns
Viva kád – egyszerűen elegáns
Letisztult megjelenés, elegáns élkidolgozás
Letisztult megjelenés, elegáns élkidolgozás

Tovább az M-Acryl termékkínálatra

2 in 1: kád és zuhanyzó

A Praktika típusú aszimmetrikus kád 160x70 és 170x70 cm-es változatokban vásárolható meg. Hagyományos módon nem előlapozható, viszont trópusi fa előlap és oldallap több színben is rendelhető hozzá. A Praktika kádhoz kompatibilis az Idea PNJ70-es kádparaván, akár normál, akár törölközőtartós kivitelben, és ugyancsak szerelhető a 180 fokban mozgatható, 70 cm-es EOS, illetve a NES kádparavánnal is. A Praktika nevében hordozza az előnyeit, hiszen használhatjuk kádként és zuhanyzóként is.

A Praktika kádhoz trópusi fa előlap és több színben rendelhető oldallap tartozik
A Praktika kádhoz trópusi fa előlap és több színben rendelhető oldallap tartozik

Tovább az M-Acryl termékkínálatra

Praktika, az aszimmetrikus fürdőkád
Praktika, az aszimmetrikus fürdőkád

Új név, kibővült méretpaletta
A korábban Mia-ként ismert kád a 2020-as kínálatban Sandra néven került a terméklistára. Az új névvel arra a felhasználói észrevételre reagáltak a Métánál, hogy a Mia, illetve a Mira kádat könnyen össze lehetett keverni a hasonló hangzása miatt. A Mia névváltozása mellett további újdonság, hogy a Héra kád idén már 140x70-es, a Claudia típus pedig 150x100 cm-es méretben is megvásárolható.

Amikor rácsodálkozol, hogy „ez igen!”

A Minima egy nagyon érdekes konstrukció, hiszen ez az aszimmetrikus kád csak 150x85 cm-es, mégis 240 liter vízzel tölthető fel, ami azt mutatja, hogy bár a kád mérete kicsi, mégis bőven fér bele fürdővíz. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy a kád a lehető legkeskenyebb peremmel készült, és így egyúttal a lehető legtágasabb a belseje is. A praktikus Minima a maxima belső teret biztosítja. 150x85-ös és 160x95-ös méretben kapható, aszimmetrikus, hatalmas belső térrel, minimál designnal. Az előlapja két részből áll: az íves, hosszú oldalra és az oldalsó részre is kerül egy előlaprész, így kiadva egy egészet. A kétrészes előlap lényege, hogy az íves előlappal rakhatod három fal közé, míg oldallappal kiegészítve sarokba is!

Minima kád keskeny peremmel, tágas belsővel
Minima kád keskeny peremmel, tágas belsővel
A Minima kád praktikus belső térrel, aszimmetrikus formával hívja fel magára a figyelmet
A Minima kád praktikus belső térrel, aszimmetrikus formával hívja fel magára a figyelmet

Egy igazi klasszikus

A 140x140-es és 150x150-es méretben megvásárolható Aura egy klasszikus sarokkád. Mesterien finom vonalvezetésű, elegáns megjelenésű, kényelmes ülőkével ellátott típus, viszonylag kicsi, de mégis kényelmes belső térrel. A számok nyelvén ez annyit tesz, hogy a 140 cm-es 200 liter, a 150-es pedig 235 liter vízzel is megelégszik. Akril előlap választható hozzá.

Aura kád – kifinomult megjelenés, kényelem, tágas belső tér
Aura kád – kifinomult megjelenés, kényelem, tágas belső tér

Tovább a bemutatóteremhez

Aura, a klasszikus sarokkád
Aura, a klasszikus sarokkád

A beépített szépség

A Lux I. kád helyét vette át az M-Acryl újdonsága, az Oval. Ez a típus ugyanolyan kényelmes, mint a népszerű elődje, de az ellazulás, a felfrissülés élményét még esztétikusabb, még elegánsabb megjelenés mellett nyújtja a felhasználók számára. Ez a nagyon szép ovális kád 190x95-ös méretben érhető el, és a Méta szakemberei csak beépítésre javasolják.

Oval kád – elegáns és esztétikus
Oval kád – elegáns és esztétikus
Az Oval kádat csak beépítésre javasolják a szakemberek
Az Oval kádat csak beépítésre javasolják a szakemberek

Még jobb, még kényelmesebb…

A Corner fejpárna minden olyan kádnál használható, amelyiknek a háttámla része (legalább viszonylag) egyenes fent, a nyak magasságában. Ez a típus egy kifejezetten nagyméretű fejpárna, amelyet három színben (fehér, fekete, antracit szürke) is árusítanak. A jól kiválasztott fejpárna által még teljesebbé varázsolható az a kikapcsolódás, amelyet a M-Acryl fürdőkádak biztosítanak nekünk az otthonunkban.

Corner fejpárna a teljesebb kényelemért Corner fejpárna a teljesebb kényelemért
Corner fejpárna a teljesebb kényelemért

Érdeklődöm a termékek iránt

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Fürdőszoba és design, azaz mitől lesz igazán különleges a fürdőszoba?

A fürdőszoba, méretétől függetlenül, tipikusan az a helyiség, ahol a funkcionalitás szempontjai fokozottan előtérbe kerülnek. Ahhoz azonban, hogy ez tökéletesen működjön, érdemes figyelmet fordítani a minőségi berendezési elemek és szaniterek kiválasztására.

“A maximumot kihozni a tervezésből, csak az ügyféllel együtt lehet” – beszélgetés Zámbó Tímea építészmérnök, belsőépítésszel, az Év fürdőszobája pályázat díjazottjával

Természetközeliség, a külső és belső terek határainak feszegetése, a hagyományos funkciók továbbgondolása, mindez kreatív formavilággal, igényes és harmonikus megjelenéssel. Ha röviden akarnánk összefoglalni, ez jellemezné legjobban Zámbó Tímea munkáit, aki formabontó megoldásokat is szívesen alkalmaz terveiben.

Tartós és esztétikus gránit mosogatók a FERRO-tól - 15 év garanciával!

A gránit a Földön leggyakrabban előforduló magmás kőzet, amit már az őskorban is használtak építőkővé formálva. Neve a latin granum szóból ered, ami magyarul szemcsét jelent, és éppen ebben az állapotában feldolgozva lehet egyszerre hasznos és esztétikus is a háztartásunk számára, mégpedig a konyhánkban, a FERRO gránit mosogatói által.

Funkcionalitás és design a fürdőszobában

Használat szempontjából otthonunk egyik legnyilvánvalóbb helyisége a fürdőszoba. Rendeltetése egyértelmű, tehát az is világos mindenki számára, hogy melyek a legszükségesebb és kevésbé elvárt berendezési elemei. Ezen a ponton azonban érdemes meghaladni a száraz tárgyszerűséget, hiszen azt is joggal szeretnénk, hogy ez a helyiség esztétikus, – mi több – kellemes és korszerű legyen, tükrözze ízlésünket. A design tehát megkerülhetetlen, ha a legtöbbet szeretnénk kihozni a legkisebb helyiségből.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Működő design a Geberitnél

Újdonságok, innovációk a Geberittől

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Grohe innovációk

Mit hoz a jövő csaptelep fronton? Kovács Kevin, a Grohe projektmenedzsere mutatja be a cég innovációit.

Irányt mutatni a bőség zavarában: álomfürdőszoba győztes kivitelben - Interjú Az év fürdőszobája 2020 pályázat első helyezett tervezőpárosával

52 látványterv közül választotta ki a szakmai zsűri Az év fürdőszobája 2020 pályázat legjobbjait. A Homeinfo és a Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt megmérettetésen Pongó Kriszta és Magyar Tibor végzett az első helyen.

Ötletes berendezés kicsi fürdőszobákba

A panel- vagy garzon lakások kínzóan kis méretű fürdőszobái alaposan feladják a leckét, mikor a berendezésükre kerül a sor. Hogyan tömörítsünk mindent egyetlen talpalattnyi helyre úgy, hogy közben ne áldozzunk fel túl sokat a kényelemből és az esztétikumból? Mutatunk néhány okos megoldást!

A Kaldewei acél-zománc – egyedi alapanyag 30 éves garanciával

A tökéletes dizájnhoz szükséges tökéletes alapanyag neve: KALDEWEI acélzománc. Acél és üveg – két autentikus és természetes alapanyag. Mindkettőt évszázadok óta használják és mindkét alapanyag sajátos tulajdonsággal rendelkezik.