Hirdetés

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Az M-Acryl idén öt újdonsággal jelentkezik: egy egyenes káddal három méretben; egy speciális, aszimmetrikus alakú káddal két méretben, jobbos és balos kivitelben; a kínálatban elérhető egy ugyancsak aszimmetrikus kád két méretben szintén mindkét oldali lehetőséggel; sarokkád két méretben, illetve egy luxus megjelenésű, ovális kád egy méretben.

Egyszerűen elegáns

A Viva egy letisztult, egyszerű stílusú, de nagyon elegáns megjelenésű, egyenes fürdőkád. A visszajelzések alapján a vásárlók különösen szemrevalónak tartják a kád rövidoldali végének elegáns élkidolgozását. A Viva 150x70, 160x70 és 170x75 cm-es méretekben kapható.

Viva kád – egyszerűen elegáns
Viva kád – egyszerűen elegáns
Letisztult megjelenés, elegáns élkidolgozás
Letisztult megjelenés, elegáns élkidolgozás

2 in 1: kád és zuhanyzó

A Praktika típusú aszimmetrikus kád 160x70 és 170x70 cm-es változatokban vásárolható meg. Hagyományos módon nem előlapozható, viszont trópusi fa előlap és oldallap több színben is rendelhető hozzá. A Praktika kádhoz kompatibilis az Idea PNJ70-es kádparaván, akár normál, akár törölközőtartós kivitelben, és ugyancsak szerelhető a 180 fokban mozgatható, 70 cm-es EOS, illetve a NES kádparavánnal is. A Praktika nevében hordozza az előnyeit, hiszen használhatjuk kádként és zuhanyzóként is.

A Praktika kádhoz trópusi fa előlap és több színben rendelhető oldallap tartozik
A Praktika kádhoz trópusi fa előlap és több színben rendelhető oldallap tartozik
Praktika, az aszimmetrikus fürdőkád
Praktika, az aszimmetrikus fürdőkád

Új név, kibővült méretpaletta
A korábban Mia-ként ismert kád a 2020-as kínálatban Sandra néven került a terméklistára. Az új névvel arra a felhasználói észrevételre reagáltak a Métánál, hogy a Mia, illetve a Mira kádat könnyen össze lehetett keverni a hasonló hangzása miatt. A Mia névváltozása mellett további újdonság, hogy a Héra kád idén már 140x70-es, a Claudia típus pedig 150x100 cm-es méretben is megvásárolható.

Amikor rácsodálkozol, hogy „ez igen!”

A Minima egy nagyon érdekes konstrukció, hiszen ez az aszimmetrikus kád csak 150x85 cm-es, mégis 240 liter vízzel tölthető fel, ami azt mutatja, hogy bár a kád mérete kicsi, mégis bőven fér bele fürdővíz. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy a kád a lehető legkeskenyebb peremmel készült, és így egyúttal a lehető legtágasabb a belseje is. A praktikus Minima a maxima belső teret biztosítja. 150x85-ös és 160x95-ös méretben kapható, aszimmetrikus, hatalmas belső térrel, minimál designnal. Az előlapja két részből áll: az íves, hosszú oldalra és az oldalsó részre is kerül egy előlaprész, így kiadva egy egészet. A kétrészes előlap lényege, hogy az íves előlappal rakhatod három fal közé, míg oldallappal kiegészítve sarokba is!

Minima kád keskeny peremmel, tágas belsővel
Minima kád keskeny peremmel, tágas belsővel
A Minima kád praktikus belső térrel, aszimmetrikus formával hívja fel magára a figyelmet
A Minima kád praktikus belső térrel, aszimmetrikus formával hívja fel magára a figyelmet

Egy igazi klasszikus

A 140x140-es és 150x150-es méretben megvásárolható Aura egy klasszikus sarokkád. Mesterien finom vonalvezetésű, elegáns megjelenésű, kényelmes ülőkével ellátott típus, viszonylag kicsi, de mégis kényelmes belső térrel. A számok nyelvén ez annyit tesz, hogy a 140 cm-es 200 liter, a 150-es pedig 235 liter vízzel is megelégszik. Akril előlap választható hozzá.

Aura kád – kifinomult megjelenés, kényelem, tágas belső tér
Aura kád – kifinomult megjelenés, kényelem, tágas belső tér
Aura, a klasszikus sarokkád
Aura, a klasszikus sarokkád

A beépített szépség

A Lux I. kád helyét vette át az M-Acryl újdonsága, az Oval. Ez a típus ugyanolyan kényelmes, mint a népszerű elődje, de az ellazulás, a felfrissülés élményét még esztétikusabb, még elegánsabb megjelenés mellett nyújtja a felhasználók számára. Ez a nagyon szép ovális kád 190x95-ös méretben érhető el, és a Méta szakemberei csak beépítésre javasolják.

Oval kád – elegáns és esztétikus
Oval kád – elegáns és esztétikus
Az Oval kádat csak beépítésre javasolják a szakemberek
Az Oval kádat csak beépítésre javasolják a szakemberek

Még jobb, még kényelmesebb…

A Corner fejpárna minden olyan kádnál használható, amelyiknek a háttámla része (legalább viszonylag) egyenes fent, a nyak magasságában. Ez a típus egy kifejezetten nagyméretű fejpárna, amelyet három színben (fehér, fekete, antracit szürke) is árusítanak. A jól kiválasztott fejpárna által még teljesebbé varázsolható az a kikapcsolódás, amelyet a M-Acryl fürdőkádak biztosítanak nekünk az otthonunkban.

Corner fejpárna a teljesebb kényelemért Corner fejpárna a teljesebb kényelemért
Corner fejpárna a teljesebb kényelemért

Érdeklődöm a termékek iránt

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Működő design a Geberitnél

Újdonságok, innovációk a Geberittől

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Grohe innovációk

Mit hoz a jövő csaptelep fronton? Kovács Kevin, a Grohe projektmenedzsere mutatja be a cég innovációit.

Irányt mutatni a bőség zavarában: álomfürdőszoba győztes kivitelben - Interjú Az év fürdőszobája 2020 pályázat első helyezett tervezőpárosával

52 látványterv közül választotta ki a szakmai zsűri Az év fürdőszobája 2020 pályázat legjobbjait. A Homeinfo és a Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt megmérettetésen Pongó Kriszta és Magyar Tibor végzett az első helyen.

Ötletes berendezés kicsi fürdőszobákba

A panel- vagy garzon lakások kínzóan kis méretű fürdőszobái alaposan feladják a leckét, mikor a berendezésükre kerül a sor. Hogyan tömörítsünk mindent egyetlen talpalattnyi helyre úgy, hogy közben ne áldozzunk fel túl sokat a kényelemből és az esztétikumból? Mutatunk néhány okos megoldást!

A Kaldewei acél-zománc – egyedi alapanyag 30 éves garanciával

A tökéletes dizájnhoz szükséges tökéletes alapanyag neve: KALDEWEI acélzománc. Acél és üveg – két autentikus és természetes alapanyag. Mindkettőt évszázadok óta használják és mindkét alapanyag sajátos tulajdonsággal rendelkezik.

A fürdőszoba takarítása plafontól a lefolyóig - vegyszerrel és nélküle

Beszürkült fuga? Penész? Fénytelen csaptelepek? Hogyan tartsuk újszerű állapotban a fürdőnket?

Lakásátalakítás csúcsrajáratva: hogyan lehet egy nagyból öt kicsit kihozni?

Adott egy szokatlanul tágas, belvárosi lakás, melynek tulajdonosa úgy döntött, hogy a nagyból több kis apartmant szeretne kialakítani. Az elsőre szinte lehetetlennek tűnő küldetést Fogarasi Dianna enteriőrtervező ötletei nyomán sikerült kivitelezni. Mutatjuk, hogyan.

Stílusos színek a megújult Ceresit CE 40 fugázók között

Színesítse meg hétköznapjait prémium fugázókkal! A Henkel Magyarország Kft. a Ceresit termékkör esetében is folyamatosan törekszik arra, hogy a prémium minőség mellett olyan újításokat fejlesszen ki, amelyek igazodnak a mai kor követelményeihez és szükségleteihez. Ezért kerültek a színek a továbbfejlesztett Ceresit CE 40 termékünk középpontjába a legújabb Color Perfect formulával. Tökéletesen lehet vele dolgozni, és tökéletes velük együtt élni!

Geberit One WC, új generációs, TurboFlush öblítésű WC-kerámia

A Geberit ONE egyesíti a vállalatcsoport több évtizedes műszaki tudását a visszafogott és tökéletes megjelenéssel.