Hirdetés

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Az M-Acryl idén öt újdonsággal jelentkezik: egy egyenes káddal három méretben; egy speciális, aszimmetrikus alakú káddal két méretben, jobbos és balos kivitelben; a kínálatban elérhető egy ugyancsak aszimmetrikus kád két méretben szintén mindkét oldali lehetőséggel; sarokkád két méretben, illetve egy luxus megjelenésű, ovális kád egy méretben.

Egyszerűen elegáns

A Viva egy letisztult, egyszerű stílusú, de nagyon elegáns megjelenésű, egyenes fürdőkád. A visszajelzések alapján a vásárlók különösen szemrevalónak tartják a kád rövidoldali végének elegáns élkidolgozását. A Viva 150x70, 160x70 és 170x75 cm-es méretekben kapható.

Viva kád – egyszerűen elegáns
Viva kád – egyszerűen elegáns
Letisztult megjelenés, elegáns élkidolgozás
Letisztult megjelenés, elegáns élkidolgozás

Tovább az M-Acryl termékkínálatra

2 in 1: kád és zuhanyzó

A Praktika típusú aszimmetrikus kád 160x70 és 170x70 cm-es változatokban vásárolható meg. Hagyományos módon nem előlapozható, viszont trópusi fa előlap és oldallap több színben is rendelhető hozzá. A Praktika kádhoz kompatibilis az Idea PNJ70-es kádparaván, akár normál, akár törölközőtartós kivitelben, és ugyancsak szerelhető a 180 fokban mozgatható, 70 cm-es EOS, illetve a NES kádparavánnal is. A Praktika nevében hordozza az előnyeit, hiszen használhatjuk kádként és zuhanyzóként is.

A Praktika kádhoz trópusi fa előlap és több színben rendelhető oldallap tartozik
A Praktika kádhoz trópusi fa előlap és több színben rendelhető oldallap tartozik

Tovább az M-Acryl termékkínálatra

Praktika, az aszimmetrikus fürdőkád
Praktika, az aszimmetrikus fürdőkád

Új név, kibővült méretpaletta
A korábban Mia-ként ismert kád a 2020-as kínálatban Sandra néven került a terméklistára. Az új névvel arra a felhasználói észrevételre reagáltak a Métánál, hogy a Mia, illetve a Mira kádat könnyen össze lehetett keverni a hasonló hangzása miatt. A Mia névváltozása mellett további újdonság, hogy a Héra kád idén már 140x70-es, a Claudia típus pedig 150x100 cm-es méretben is megvásárolható.

Amikor rácsodálkozol, hogy „ez igen!”

A Minima egy nagyon érdekes konstrukció, hiszen ez az aszimmetrikus kád csak 150x85 cm-es, mégis 240 liter vízzel tölthető fel, ami azt mutatja, hogy bár a kád mérete kicsi, mégis bőven fér bele fürdővíz. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy a kád a lehető legkeskenyebb peremmel készült, és így egyúttal a lehető legtágasabb a belseje is. A praktikus Minima a maxima belső teret biztosítja. 150x85-ös és 160x95-ös méretben kapható, aszimmetrikus, hatalmas belső térrel, minimál designnal. Az előlapja két részből áll: az íves, hosszú oldalra és az oldalsó részre is kerül egy előlaprész, így kiadva egy egészet. A kétrészes előlap lényege, hogy az íves előlappal rakhatod három fal közé, míg oldallappal kiegészítve sarokba is!

Minima kád keskeny peremmel, tágas belsővel
Minima kád keskeny peremmel, tágas belsővel
A Minima kád praktikus belső térrel, aszimmetrikus formával hívja fel magára a figyelmet
A Minima kád praktikus belső térrel, aszimmetrikus formával hívja fel magára a figyelmet

Egy igazi klasszikus

A 140x140-es és 150x150-es méretben megvásárolható Aura egy klasszikus sarokkád. Mesterien finom vonalvezetésű, elegáns megjelenésű, kényelmes ülőkével ellátott típus, viszonylag kicsi, de mégis kényelmes belső térrel. A számok nyelvén ez annyit tesz, hogy a 140 cm-es 200 liter, a 150-es pedig 235 liter vízzel is megelégszik. Akril előlap választható hozzá.

Aura kád – kifinomult megjelenés, kényelem, tágas belső tér
Aura kád – kifinomult megjelenés, kényelem, tágas belső tér

Tovább a bemutatóteremhez

Aura, a klasszikus sarokkád
Aura, a klasszikus sarokkád

A beépített szépség

A Lux I. kád helyét vette át az M-Acryl újdonsága, az Oval. Ez a típus ugyanolyan kényelmes, mint a népszerű elődje, de az ellazulás, a felfrissülés élményét még esztétikusabb, még elegánsabb megjelenés mellett nyújtja a felhasználók számára. Ez a nagyon szép ovális kád 190x95-ös méretben érhető el, és a Méta szakemberei csak beépítésre javasolják.

Oval kád – elegáns és esztétikus
Oval kád – elegáns és esztétikus
Az Oval kádat csak beépítésre javasolják a szakemberek
Az Oval kádat csak beépítésre javasolják a szakemberek

Még jobb, még kényelmesebb…

A Corner fejpárna minden olyan kádnál használható, amelyiknek a háttámla része (legalább viszonylag) egyenes fent, a nyak magasságában. Ez a típus egy kifejezetten nagyméretű fejpárna, amelyet három színben (fehér, fekete, antracit szürke) is árusítanak. A jól kiválasztott fejpárna által még teljesebbé varázsolható az a kikapcsolódás, amelyet a M-Acryl fürdőkádak biztosítanak nekünk az otthonunkban.

Corner fejpárna a teljesebb kényelemért Corner fejpárna a teljesebb kényelemért
Corner fejpárna a teljesebb kényelemért

Érdeklődöm a termékek iránt

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.

KLUDI SMART LUXURY, kulcs a kifinomult fürdőszobához

A kortárs fürdőszobai dizájn a stílusokról, trendekről és az exkluzivitásról szól, különösen akkor, ha álmaink fürdőszobáját saját egyéniségünkhöz alakítanánk. A manapság oly népszerű stílusok mindegyikéhez, mint a kortárs, purista, avantgard és modern klasszikus, a KLUDI a megfelelő termékcsaládot kínálja.

Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Kevesebb, mint egy hónap múlva többet fog érni a pénze annak, aki az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez szükséges termékeket a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival vásárolja meg. Az akció iránt már most nagy az érdeklődés, a Homeinfo meg is kérdezte olvasóit, hogy leginkább mire használnák fel a több, mint 200 kedvezményre jogosító kupont.

Tiszta kutya, rendes ház - Tippek és trükkök a háziállat otthoni megfürdetéséhez

A Geberit tippjei otthoni kutyafürdetéshez.

Mennyit spórolhatunk a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival? Íme, egy példa arra, hogy elég sokat!

Hamarosan élhetünk a kedvezményekkel és jelentős összeget, akár 50 százalékot is megtakaríthatunk az építkezéshez, felújításhoz szükséges termékek árából. Most egy fürdőszoba felújítását véve alapul bemutatjuk, hogyan működik majd ez a gyakorlatban.

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

“Mi kerül ezen ennyibe?” Ez a szállóigévé vált mondat lehet az első gondolatunk, amikor felvont szemöldökkel méregetjük a – szerintünk - rendesen túlárazott terméket. Vajon valóban túlárazott-e a termék, jelen esetben a bútor, a szaniter vagy a burkolat? Tudjuk-e, hogy a minőségnek miért annyi az ára? És laikusként miről ismerjük fel, hogy egy bútor valóban minőségi-e? Az eligazodásban segít a Momento design marketing vezetője, Bányász András.

Elsőre furcsa, de létezik: fény az éjszakában, a pihentető alvásért. Az éjszakai irányfény értékes segítséget nyújthat

Hogy napközben, a munkával, tanulással, bármilyen fizikai és/vagy szellemi tevékenységgel töltött időt milyen minőségben éljük meg, nagyban függ attól, hogy előtte milyen volt az éjszakánk.