Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Díszítse kisbabája ágyát saját kezűleg

A gyerekek a születésüket követő első években a legtöbb időt alvással töltik. A szülők pedig nagy szeretettel és odafigyeléssel gondoskodnak megfelelő minőségű, biztonságos és nem utolsó sorban szép fekhelyről számukra. A Dremel segítségével most könnyen egyedivé, személyre szabottá varázsolhatja gyermeke kiságyát. Ehhez semmi más nem szükséges, csak egy Dremel Gravírozó szerszám, ami használatával bármilyen mintát könnyűszerrel a felületre véshet, a gyermek nevétől a mesehősökig, vagy a csillagoktól a mackó figurákig.

Első lépés

Engedje szabadjára kreativitását és tervezze meg egy A3 méretű papíron azt a mintát, amelyet a kiságyra szeretne gravírozni. Amennyiben szereti a mackókat, használja bátran a mellékelt sablont. Pauszpapír segítségével vigye fel a mintát a kiságyra.

 Első lépées
 Második lépés

Második lépés

Most következik a gravírozás. Helyezze be a keményfém gravírozócsúcsot (9924) a Dremel Gravírozó szerszámba. Ezt követően lassan és óvatosan vésse a mintát a kiságyba. Figyeljen oda arra, hogy a használat során ugyanolyan erővel nyomja a gépet a felületre annak érdekében, hogy a gravírozócsúcs egyforma mélyen vájja a motívumot a fába.

Harmadik lépés

Utolsó lépésben távolítsa el a gravírozás során keletkezett fűrészport a felületről. Ehhez a művelethez használjon kefét vagy ecsetet.

 Harmadik lépés

Szükséges eszközök és anyagok

  • Dremel Gravírozó
  • Keményfém gravírozócsúcs (9924)
  • Ceruza, A3 méretű papír, pauszpapír

Nehézségi fok: kezdő

Díszítse kisbabája ágyát saját kezuleg

További információért látogasson el a www.dremeleurope.com weboldalra.