Stílus tippek és trükkök különleges fürdőszobákhoz – Szabadon álló kádak és látványos radiátorok

Számos lehetőséggel élhetünk, ha fürdőszobánkat szeretnénk egyedivé és modernné varázsolni. Most a szabadon álló kádakban és fürdőszobai radiátorokban rejlő lehetőségeket vettük górcső alá.

A szabadon álló térkádak az utóbbi néhány évben lettek nagyon népszerűek és úgy tűnik, hogy a trend tartós, nem csupán múló divatról van szó. A rajongás irántuk érthető, hiszen különleges látványt kölcsönöznek a fürdőszobának. Nagy térigényük miatt nem minden helyiség alkalmas az elhelyezésükre, ekkor azonban egy falhoz tolható térkáddal megoldhatjuk a problémát. Így egy kisebb fürdőszobában sem kell lemondanunk arról az eleganciáról, melyet a szabadon álló kád látványa nyújthat.

Az Arezzo design kínálatában található AREZZO design SILK szabadon álló térkád, illetve az AREZZO design Manhattan, valamint Florida térkádak a legnépszerűbb modellek, tökéletesen kielégítik a velük szemben támasztott igényeket.

AREZZO design SILK szabadon álló térkád
AREZZO design SILK szabadon álló térkád

Manapság a kádak formáját illetően is megfigyelhetünk egy trendet. Letisztult geometria jellemzi ezeket a szanitereket, ezen belül a finom íveket, illetve a szögletes formákat látjuk viszont a leglátványosabb fürdőkben.

AREZZO design Manhattan falhoz tolható térkád
AREZZO design Manhattan falhoz tolható térkád

Igazán érdekes változás a színekben mutatkozik. A korábbi fehér vagy pasztell színvilághoz képest napjaink fürdőszobái egyre sötétebb tónusokat öltenek, nem ijedünk meg a fekete kiegészítőktől, a telt, mély árnyalatoktól és a matt felületektől sem. Ez pedig visszaköszön a kádak színvilágában is.

A legmerészebb ötleteinket is megvalósíthatjuk egy szabadon álló kád segítségével: akár a hálószobába is állíthatjuk, ily módon varázsolva egyedivé otthonunkat. Tehát, ha a fürdőszoba túl kicsi hozzá, ne mondjunk le róla, inkább gondoljuk tovább és teremtsünk bohém, stílusos enteriőrt.

Érdeklődöm a termék iránt

Persze felmerül a kérdés – legyen a kád akár a fürdőben akár a hálóban – hogyan lehet megtölteni vízzel? Egyszerű a válasz. A szabadon álló kádhoz szabadon álló csaptelep való, melyet ugyancsak megtalálunk az Arezzo design termékei között. Ezt a típust nem a falhoz, hanem a padlóhoz kell rögzíteni, a kiállásokat pedig ennek megfelelően ajánlott tervezni.

Ugyancsak sokakat foglalkoztat, hogyan lehet tisztán tartani a térkád környékét. A szabadon álló kád esetében ez egyértelmű, hiszen jól körbejárható, a falhoz tolható térkád esetében pedig az egyik oldala a falhoz illeszkedik, így a Manhattan és a Florida modellek esetében, mindkét kád környéke gyorsan és egyszerűen tisztítható.

AREZZO design Florida falhoz tolható térkád
AREZZO design Florida falhoz tolható térkád

Az Arezzo design szabadon álló, illetve falhoz tolható térkádjai 170 cm hosszúak, így magasabb testalkattal is kényelmesen használhatók.

Ejtsünk néhány szót a biztonságról is! A fürdőkád kritikus pont minden fürdőszobában, sokan – különösen kisgyerekek és idősek – csúsznak meg benne, vagy szállnak ki belőle nehezen. Az Arezzo design erre is kínál megoldást. Speciális, mozgatható csaptelepek, mint a “Springfield kád csaptelep ki- és behajtható kifolyóval AR-5020” terméküknél a kifolyó rész könnyen mozgatható, így fürdőzés közben nem ütjük be magunkat kiálló, kellemetlen tartozékokba. Választhatunk kapaszkodót a kádhoz, mellyel biztonságos és könnyű a be- és kilépés. Legalább ilyen fontos a megfelelő, nem csúszós burkolat kiválasztása, ami a kád környékére kerül, illetve a puha, jól tapadó kádkilépő.

Egy modern és kényelmes fürdőszoba nélkülözhetetlen eleme a fürdőszobai radiátor. Természetes igényünk, hogy a radiátor stílusa, színe, mérete, egész megjelenése tökéletesen illeszkedjen a fürdőszobánkba, sőt, akár különleges látványeleme is lehet a helyiségnek. Legalább ilyen fontos az energiatakarékosság és a megbízható működés.

AREZZO design Cube Crome törölközőszárító radiátor
AREZZO design Cube Crome törölközőszárító radiátor

Új lakásoknál már természetes, hogy betervezik a radiátort a fürdőszobába, de 40-50 évvel ezelőtt ez nem volt ennyire magától értetődő. Ennek ellenére sokan feleslegesnek érzik a törölközőszárító használatát, pedig határozottan állítjuk, hogy sokkal kényelmesebb így a fürdőszoba használata.

Érdeklődöm a termék iránt

A kádból vagy a zuhany alól kilépve rögtön egy puha, meleg törölközőbe bugyolálhatjuk magunkat és utána sem kell azon törni a fejünket, hogy a nedves textilt hol és hogyan szárítgassuk.

AREZZO design Tube Crome törölközőszárító radiátor
AREZZO design Tube Crome törölközőszárító radiátor

Az Arezzo designnál fellelhető legmodernebb radiátorok a fűtési szezonon kívül is szárítanak. Ehhez csupán egy fűtőpatron felszerelése szükséges, így külön szabályozhatjuk ennek a fűtőtestnek a hőmérsékletét.

AREZZO design minimál stílusú fürdőszobai radiátor
AREZZO design minimál stílusú fürdőszobai radiátor

A kínálat lenyűgöző: a klasszikustól a minimál stílusig, a kicsi méretűtől a nagyobb létszámú családot kiszolgálóig mindent megtalálunk. Színekben itt is a fekete a hódít, matt felülettel, formában pedig a szögletes törölközőszárítók legalább annyira népszerűek, mint az íves megjelenésűek. Nincs más dolgunk, csak a fürdőszobánk stílusához, méretéhez megfelelőt kiválasztani.

 | 
Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Miért válasszunk beépíthető háztartási gépeket? 7+1 figyelemre méltó készülék

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Fürdőkádak neked: extra széles kínálat a választás szabadságáért

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

Kiválasztás, beillesztés – Mit tud a Plug & Play kád?

Geberit megoldás az otthoni kikapcsolódáshoz

Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

5 tipp ahhoz, hogy látványos és kényelmes fürdőszobánk legyen

Kompromisszum nélkül a maximális komfortért: megbízhatóság, funkcionalitás, design és higiénia a Geberittől

Így válasszunk jakuzzit: a kiválasztás szempontjai az ideális mérettől a próbafürdőzésig

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Alacsony belépő magasság, magas minőség: ECO fürdőkádak az M-Acryltól

A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

Süllyesztett csaptelep MULTI-BOX rendszerrel – könnyen szerelhető, helytakarékos és biztonságos megoldás a modern fürdőszobákba

Vásárlási listák
További vásárlási listák