Télikert: átgondolt tervezéssel, precíz kivitelezéssel lesz látványos és élvezhető a végeredmény

Télikertet szeretnénk, de valójában fogalmunk sincs arról, hogy hol és hogyan alakítsuk ki? Egyáltalán alkalmas-e a házunk, lakásunk egy ilyen jellegű bővítésre, lesz-e ehhez elegendő hely? A tanácsunk, hogy semmiképpen se döntsünk egyedül és lehetőleg, ne magunk vágjunk bele a kivitelezésbe. A télikert építés nem igazán tartozik a “csináld magad” műfajába.

Először is legyünk tisztában azzal, hogy a családi házhoz megálmodott télikert építése engedélyköteles és azt a helyi hatóságnál be kell szereznünk. Tehát miután eldöntöttük, hogy lesz télikertünk és nagyjából elképzelésünk is van arról, hogy milyen méretű és stílusú legyen, legjobb, ha felkeresünk egy vagy több télikert építésre szakosodott vállalkozást. Kérjünk referenciákat, árajánlatokat, tájékozódjunk!

Partner-Doors télikert
Partner-Doors télikert

A Partner-Doors szakemberei azt tanácsolják, hogy a végleges döntés előtt érdemes már személyesen is egyeztetni a részletekről. Náluk például a szaktanácsadás ingyenes, a szolgáltatásnak része az árajánlat elkészítése is. A szaktanácsadást azért is érdemes igénybevenni, mert így az elképzeléseinket és a valós lehetőségeket egy hozzáértő csapat segítségével hangolhatjuk össze. Hiszen nem ritka, hogy a fejünkben megszülető ötlet végül nem, vagy csak kompromisszumok árán kivitelezhető. Az is előfordulhat, hogy a szakember az eredetinél sokkal jobb ötlettel áll elő, amit érdemes megfontolnunk.

Partner-Doors télikert
Partner-Doors télikert

Aztán felhívják a figyelmünket olyan lényeges kérdésekre, mint a télikert szigetelése, az árnyékolás és a vízelvezetés. A helyszíni felmérés után segítenek kiválasztani a megfelelő anyagokat, a színvilágot, a nyílászárókat, majd mindezt egy valósághű látványtervben be is mutatják.

Ne feledkezzünk meg a garanciákról sem! A Partner-Doors 2 év teljeskörű garanciát vállal az általa végzett munkára, de az üvegezésre 5, a profilra 10 év garancia jár.

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák