ARCHLine.XP - professzionális 3D CAD/BIM tervezőszoftver

Az ARCHLine.XP egy olyan professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére. Lehetővé teszi teljes lakóterek, konyhák, fürdőszobák, irodák, kereskedelmi egységek tervezését és prezentációját.

Teljes mértékben segíti a munkát az alaprajztól, a tervezéstől haladva a dokumentációig. Párhuzamosan dolgozhat tervein a 2D tervrajzokon és a 3D ábrákon, ezzel látványosabbá és kézzelfoghatóbbá téve a tervezés folyamatát. Egyszerűen és gyorsan megvalósíthatja elképzeléseit a burkolástól a bútorozásig. A bevilágítástól kezdve a berendezési tárgyak elhelyezéséig, könnyen, szakszerűen, látványosan tudja ötleteit bemutatni a megrendelőinek. A tervezők körében több ezer elégedett felhasználót jegyzünk világszerte.

ARCHLine.XP

Saját szervezésű tanfolyamainkon a résztvevők gyakorlati példákon keresztül sajátíthatják el az ARCHLine.XP alapjait és a hatékony tervezés eszközeit. A tanfolyam elvégzése után a hallgatók látványterveken és pontos műszaki dokumentációval tudják bemutatni munkájukat a megrendelőknek. A tanfolyam végén van lehetőség vizsgát tenni, melynek sikeres teljesítését követően ARCHLine.XP felhasználói oklevelet állítunk ki.

ARCHLine.XP

A személyes oktatások mellett folyamatosan azon dolgozunk, hogy színvonalas webinarokkal, oktatóvideókkal, izgalmas esettanulmányokkal és interjúkkal segítsük felhasználóink munkáját az ARCHLine.XP tervezőszoftverben.

ARCHLine.XP
 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Vásárlási listák
További vásárlási listák