Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

ARCHLine.XP - professzionális 3D CAD/BIM tervezőszoftver

Az ARCHLine.XP egy olyan professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére. Ez a megengedhető árú 3D BIM szoftver lefedi a teljes tervezési folyamatot egyetlen átfogó programon belül. A felhasználók párhuzamosan dolgozhatnak terveiken a 2D tervrajzokon és a 3D ábrákon, ezzel látványosabbá és kézzelfoghatóbbá téve a tervezés folyamatát.

Ez a rendkívül sokoldalú tervezőeszköz lehetővé teszi többek között teljes lakóterek, konyhák, fürdőszobák, irodák, valamint kereskedelmi egységek tervezését és prezentációját. A szoftver bármilyen projektben alkalmazható, rugalmasságának köszönhetően tervezői szabadságot biztosít számos tervezési projekthez.

ARCHLine.XP

Elképzeléseidet egyszerűen és gyorsan megvalósíthatod a burkolástól a bútorozásig, a világítástól a berendezési tárgyak elhelyezéséig. Ötleteidet könnyen, szakszerűen, látványosan mutathatod be a megrendelőknek, a végső terveket pedig kiváló minőségű, fotorealisztikus render képekkel prezentálhatod.

ARCHLine.XP

Online tanfolyamaink segítségével a résztvevők rugalmasan, gyakorlati példákon keresztül sajátíthatják el az ARCHLine.XP alapjait és a hatékony tervezés eszközeit. A tanfolyam elvégzése után a felhasználók pontos műszaki dokumentációval, valósághű látványtervek segítségével tudják bemutatni munkájukat a megrendelőknek. A tanfolyam végén lehetőség van vizsgát tenni, melynek sikeres teljesítését követően ARCHLine.XP felhasználói oklevelet állítunk ki.

ARCHLine.XP

A tanfolyamok mellett folyamatosan azon dolgozunk, hogy színvonalas oktatóvideókkal, folyamatosan frissülő hasznos cikkekkel, illetve inspiráló projektekkel segítsük felhasználóink munkáját az ARCHLine.XP tervezőszoftverben. Mára világszerte több ezer elégedett felhasználót tartjuk nyilván.

Népszerűek a témában

Ytong: ahol a minőség, a fenntarthatóság és az elkötelezettség találkozik

Sikeres küzdelem az idő vasfoga ellen

5 ok, amiért érdemes az Ytong lépcsőelem beépítését fontolóra venni