Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Ön tudja, milyen veszélyek leselkednek Önre otthonában?

Amikor azt hiszi, biztonságban van, otthona kedvenc helyiségében, ahol nyugalom és feltöltődés vár Önre, akkor van a legkiszolgáltatottabb helyzetben, és még csak nem is tud róla.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Ez nem más, mint a fürdőszobája, ahol az alapos takarítás sem védheti meg Önt azoktól a veszélyfaktoroktól, amelyek az egészségére is komoly hatással vannak.

kivitelezes_burkolat_2011.05.01.0

Melyek ezek az alattomos tényezők és hogyan védekezhet ellene?

Ha kis fekete vagy szürke foltok jelennek meg fürdőszobája falán, a fugán vagy a mennyezeten, akkor Ön is célponttá válik, mert az ártalmatlannak tűnő, csúnya foltocskák veszélyesebbek, mint gondolná.

Ezek nem mások, mint a penészgombák, amik a vizes, nedves helyiségekben, mint a fürdőszoba, konyha könnyen megtelepedhetnek, és spóráik olyan allergéneket terjesztenek, amelyek komoly betegségek melegágyai, mint például a manapság egyre gyakoribb asztma , légúti problémák is.

Tehát, ha penészgomba üti fel a fejét kedvenc helyiségében, akkor ne várjon sokat, amíg az észrevétlenül megtámadja az egészségét, és allergiás reakciókhoz vezet, hanem indítson célzottan Ön támadást ellene a három legérzékenyebb pontján:

  • speciális fugázóanyaggal,
  • szilikonnal, és
  • megfelelő beltéri festékkel, amelyek vízlepergető és penészedésgátló tulajdonsággal bírnak.

Mérjen megsemmisítő csapást fürdőszobája és családja egészsége egyik legnagyobb ellenségére, a penészgombára! És hogy mi a leghatékonyabb fegyver, amivel védekezhet ellenük?

Olvassa el az „Úgy érzi otthon biztonságban van?" című elektronikus kiadványt, amelyből megtudhatja, hogy milyen eszközökkel előzheti meg a penészgomba kialakulását, és érezheti végre teljes biztonságban magát otthonában.

www.fugazoanyag.hu/peneszellen

Népszerűek a témában

3+1 ok, amiért érdemes térkövet választani

Hidegburkolat variációk dekoratív és különleges terekbe

Leier Rendszerház ajándék térkővel és kerítéssel az építkezőknek