Hirdetés

Ön tudja, milyen veszélyek leselkednek Önre otthonában?

Amikor azt hiszi, biztonságban van, otthona kedvenc helyiségében, ahol nyugalom és feltöltődés vár Önre, akkor van a legkiszolgáltatottabb helyzetben, és még csak nem is tud róla.

Ez nem más, mint a fürdőszobája, ahol az alapos takarítás sem védheti meg Önt azoktól a veszélyfaktoroktól, amelyek az egészségére is komoly hatással vannak.

kivitelezes_burkolat_2011.05.01.0

Melyek ezek az alattomos tényezők és hogyan védekezhet ellene?

Ha kis fekete vagy szürke foltok jelennek meg fürdőszobája falán, a fugán vagy a mennyezeten, akkor Ön is célponttá válik, mert az ártalmatlannak tűnő, csúnya foltocskák veszélyesebbek, mint gondolná.

Ezek nem mások, mint a penészgombák, amik a vizes, nedves helyiségekben, mint a fürdőszoba, konyha könnyen megtelepedhetnek, és spóráik olyan allergéneket terjesztenek, amelyek komoly betegségek melegágyai, mint például a manapság egyre gyakoribb asztma , légúti problémák is.

Tehát, ha penészgomba üti fel a fejét kedvenc helyiségében, akkor ne várjon sokat, amíg az észrevétlenül megtámadja az egészségét, és allergiás reakciókhoz vezet, hanem indítson célzottan Ön támadást ellene a három legérzékenyebb pontján:

  • speciális fugázóanyaggal,
  • szilikonnal, és
  • megfelelő beltéri festékkel, amelyek vízlepergető és penészedésgátló tulajdonsággal bírnak.

Mérjen megsemmisítő csapást fürdőszobája és családja egészsége egyik legnagyobb ellenségére, a penészgombára! És hogy mi a leghatékonyabb fegyver, amivel védekezhet ellenük?

Olvassa el az „Úgy érzi otthon biztonságban van?" című elektronikus kiadványt, amelyből megtudhatja, hogy milyen eszközökkel előzheti meg a penészgomba kialakulását, és érezheti végre teljes biztonságban magát otthonában.

www.fugazoanyag.hu/peneszellen

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

A fürdőszoba takarítása plafontól a lefolyóig - vegyszerrel és nélküle

Beszürkült fuga? Penész? Fénytelen csaptelepek? Hogyan tartsuk újszerű állapotban a fürdőnket?

Stílusos színek a megújult Ceresit CE 40 fugázók között

Színesítse meg hétköznapjait prémium fugázókkal! A Henkel Magyarország Kft. a Ceresit termékkör esetében is folyamatosan törekszik arra, hogy a prémium minőség mellett olyan újításokat fejlesszen ki, amelyek igazodnak a mai kor követelményeihez és szükségleteihez. Ezért kerültek a színek a továbbfejlesztett Ceresit CE 40 termékünk középpontjába a legújabb Color Perfect formulával. Tökéletesen lehet vele dolgozni, és tökéletes velük együtt élni!