Terrakotta Csempecentrum

Fő tevékenységünk csempe és padlólap forgalmazása, melyekből igen széles választékot igyekszünk biztosítani: hazai, olasz és spanyol csempegyártók több mint ezer termékét kínáljuk.

A burkolólapokon kívül szaniterárut, wellness- és hidromasszázs termékeket, csaptelepet, kádat, zuhanykabint árusítunk: szinte mindent, amire Önnek fürdőszobájához szüksége lehet.

Kínálatunkban Ön is megtalálhatja az elképzelésének megfelelő termékeket az olcsótól és egyszerűtől az exkluzív kategóriáig.

Fürdőszobája megszületéséhez szolgáltatásainkkal is hozzájárulunk: szaktanácsadással segítünk az Ön elképzelésének megfelelő termék kiválasztásában, a látványtervezéssel pontosan megtervezzük, feldíszítjük leendő fürdőjét, a megrendelt árut rövid szállítási határidővel, a vásárlói igényekhez alkalmazkodva szerezzük be, majd kérésre házhoz szállítjuk.

A Terrakotta Csempecentrum 1990 óta áll az építkezők, lakásfelújítók szolgálatában. Az eltelt több mint másfél évtized alatt öt dél-magyarországi városban (Szeged, Baja, Békéscsaba, Orosháza, Makó) nyitottunk üzletet, melyek hétfőtől szombatig várják a vásárlókat.

Mivel burkolunk 2019-ben? Burkolat trendek kül- és beltéren

Egyszerű, természetes és patinás felületek, nagyméretű burkolólapok jellemzik 2019 burkolat trendjét.