Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Szegletes Kata

Szegletes Kata vagyok, lakberendező.

1988-ban születtem, a lakberendező végzettséget 2017 áprilisában szereztem meg.

Egészen kis korom óta érdekel ez a terület. Emlékszem, mindig nagy érdeklődéssel forgattam a magazinokat, ámulva, milyen szép otthonokat lehet “készíteni”. Persze, nemcsak elméletben foglalkoztam vele, a saját szobám volt a terep, amin “gyakoroltam”: havonta újabb és újabb “enteriőröket” rendeztem be. Ez tényleg egy gyermekkori álom megvalósulása. Persze, akkor még nem tudtam milyen sok és nehéz munka van mögötte.

Felnőtt fejjel már inkább a kreativitása vonzott. Eredeti foglalkozásom gyógyszerész, amit szeretek, de mindig is hiányzott belőle a tervezés, a szépség, a létrehozás öröme, nehézsége. A lakberendezés egyesíti a praktikus gondolkodást a harmonikus külsővel. A legizgalmasabb része a szakmának a funkció és a szépség tökéletes arányú keverékének létrehozása. Hogy egy adott térben minden szempontból a legmegfelelőbb anyagot, bútort, burkolatot válasszuk ki. Hogy minden tökéletesen a helyén legyen.

Szeretem a kihívásokat. Szeretem, ha valami nehéz. Szeretek tanulni. Fő célom, hogy a megrendelő igényeire szabva, praktikus, szép, egyedi otthonok létrehozásában vegyek részt.

Szegletes Kata inspiráló képek (10 db)