Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események
L'azour Home

…ha a szépség nem elég

A L’azour Home 2019-ben indult startup vállalkozásként Pécsett, azóta fiatalos lendületéből és családias légköréből ihletet merítve folyamatosan növekszik és bővül. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy egészen más perspektívába helyezve, valódi élménnyé tegyük a bútorvásárlást.

Egy lakást bárki be tud rendezni, azonban harmonikus otthont teremteni nehéz feladat. Fontos szempont a komfort, a minőség és az esztétikum is, de az összhatás akkor lesz teljes, ha a képletből nem hiányzik a boldog bútortulajdonos. Ehhez hitünk szerint el kell szakadni a személytelen értékesítéstől és segíteni kell, hogy lakásból valódi otthon válhasson.
Tudjuk, hogy a lakberendezés művészete időigényes és összetett folyamat, még a profiknak is. Emiatt nálunk a döntés folyamata minden pontban az egyedi igényekhez igazodik. Szeretnénk elkerülni, hogy a tökéletes bútor kiválasztása teher legyen, és igyekszünk kiküszöbölni minden felmerülő akadályt. Például hozzánk nem kell egy fárasztó nap után a munkahelyről rohanni, vagy kötelező jelleggel a hétvégéből értékes időt szánni a nézelődésre. Telefonon, online vagy személyre szabottan, előre egyeztetett időpontban várjuk az érdeklődőket személyes konzultációra a hét minden napján. Rugalmasan kezeljük az egyedi kéréseket is, legyen szó a kiszállítás dátumáról, a kiszemelt bútort ábrázoló további fotókról, raktározásról, többszöri konzultációról, valamint mennyiségi kedvezményt és országos házhozszállítást is biztosítunk. A receptünk sikeréről tanúskodnak a boldog bútortulajdonosok visszajelzései, és számos visszatérő vásárlónk bizalma.

Büszkék vagyunk rá, hogy a L’azour Home a különleges bútorok mellett emberközeli atmoszférát teremtve járult hozzá megannyi csodálatos otthonhoz.

A stílusról

A L’azour Home karakteres formavilágú termékei elsősorban fa, fém, bársony és bőr felhasználásával készülnek. A minőséget szem előtt tartva olyan egyedi, különféle lakberendezési stílussal kombinálható bútorok találhatóak meg kínálatunkban, melyek klasszikus és modern terekben is tökéletes harmóniát teremtenek. A tömörfát és fémet előszeretettel használó loft és skandináv stílus mellett a pazar luxust idéző arc deco, a bársonyos glamour, de az anyagok és vonalak keveredésétől gyönyörű modern stílus szerelmesei is kedvükre válogathatnak.

L'azour Home szakmai cikkek

L'azour Home inspiráló képek