Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Kiss Márta Mária

2001-ben végeztem lakberendezőként. Ezen idő óta számtalan otthon és közösségi tér megformálásában vettem részt az ötletektől a költözésig. Egyre többen gondolják, hogy nem elég a stílus és a jó ízlés, szükség van arra a tapasztalatra, arra a széles látókörre, piac ismeretre, amit csak professzionális szakember tud hozzátenni az élhető terek megteremtéséhez. Én ehhez kínálok segítő kezet Önnek.
Amiben tudok Önnek segíteni:
Az otthonnak vagy kiadásra vásárolt ingatlanának felmérése után újragondolni a tereket, majd ezeket megtölteni tartalommal, hogy minden egyszerre legyen funkcionális, kényelmes és tetszetős. Az irodáknál, rendelőknél törekszem az ergonómiára és az érkező ügyfél maximális kiszolgálására, hogy az Ön vendége kényelmesen várakozzon.
A terveimet - hogy Ön minél inkább megismerhesse - 3D-s látványtervekből készült prezentációban mutatom be Önnek, hogy látványt és ne magyarázatokat kapjon.
Igény esetén végigkísérem Önnel a kivitelezés buktató fázisait, hogy ne legyenek megoldatlan bosszantó részletek, amik megzavarják az elégedettségét.
A tervezési munkára minden esetben személyes találkozó után egy egyedi árat adok az Ön számára.

Kiss Márta Mária inspiráló képek (10 db)