Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Miért tetszik a téglafal a lakásban?

Gyakran használt látványelem a tégla burkolat például egy nappaliban. Miért szeretjük? Természetesen a különleges látvány vonzó elsősorban.Fontos, hogy a berendezés stílusban illeszkedjen ehhez, egy vidéki, rusztikus, vintage berendezés például tökéletes, bőr bútorokkal, természetes szőnyeggel, textilekkel.
Aztán például a tégla felszívhatja a falban lévő természetes nedvességet, megakadályozva a penész képződést. Lehet eredeti fal letisztitva, vagy vásárolhatunk szeletelt téglát, amit ragasztással fel kell rakni a falra, ügyesen kifugázni. Kialakításához javasolt szakembert bevonni, a vakolat tisztitása, a tégla kezelése nem mindenhol egyforma technika.
Fontos, hogykésőbb is foglalkozni kell vele, javitgatni, tisztán tartani, impregnálni.
A képeken bemutatott gyönyörű lakás képei inspirálják, ha ilyet szeretne!

Még 7 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.