Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Kreatív ötlet holland "istálló" stílusban

Rácsodálkozunk! Számunkra nem annyira ismert a stílus, habár biztosan láttunk már ismeretterjesztő filmben hasonlót. Az Egyesült Államokban terjedt el, onnan érkezett Hollandiába is az "istálló" házak divatja. Persze már semmi sem hagyományos a házban.
A holland cégtől a Barnhouse-t (istállóház) manapság katalógusból lehet megrendelni. Ez tulajdonképpen egy házzá átalakított pajta, széles nyeregtetővel és rengeteg üvegfelülettel és különleges, korszerű belső megoldásokkal. Lássuk a képeket!

Barn-ház nyeregtetővel, főként fából és üvegből építve.
A ház tájolásánál figyeltek rá, hogy a lehető legjobban kihasználják a helyet, és olyan szögben helyezték el a házat, hogy a nagy ablakok a nagy kertre nézhessenek.
Belül, a magas nyeregtető lehetővé teszi, hogy a nyitott terű nappali és étkező a három oldalra nyíló padlótól- a mennyezetig érő - ablakok révén sok természetes fény jusson be.
Egy ívelt fából készült fal mellett haladunk el a bejárati ajtótól a konyhába. Középen konyhasziget látható. A fal elrejti a mosókonyhát, a WC-t és a tárolót is. A konyhával szomszédos lépcsők vezetnek az emeletre a két hálószobához és a fenti fürdőszobához.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.