Kulcsmegosztás okosan

Elekes Attila

Praktikus és kényelmes megoldás a külső nyílászárók vezérlését egyetlen okoseszközre bízni.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

Egyre több háztartási cikk vesz körül minket, amelyek távirányítóval vezérelhetők. Ami kezdetben kényelmet jelentett, az ma már szükséges rossz. A leggyakoribb probléma a garázsajtó-, kapunyitó távirányítókkal fordul elő: elfelejtjük, hová tettük, melyik kapuhoz melyik távirányító tartozik, vagy folyton lemerül az elem.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

A Nold Technologies olyan felhasználóbarát megoldást hozott létre, amely kényelmes, egyszerű és biztonságos kulcsmegosztást tesz lehetővé.

Kulcsmegosztás okosan

A Nold Open a Bluetooth Smart vezetéknélküli technológia segítségével szinte bármely elektromos ajtó, garázs- vagy kapunyitó berendezést képes vezérelni. Csatlakoztassuk a kiegészítőt a meglévő kapunyitó eszközhöz és töltsük le a Nold alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

A Nold a legfejlettebb Bluetooth verziót alkalmazza az eszköz és a telefon közti kommunikációra, amelynek számtalan előnye van:

  • minden mobiltelefonban megtalálható, minimálisan csökkenti a telefon készenléti idejét
  • beállításához nem szükséges külső router, a használathoz pedig internet hozzáférés
  • egyszerűen párosíthatók az eszközök, hatótávja kiemelkedő, akár 40-50 méter is lehet.

Kulcsmegosztás okosan

Az applikáció segítségével korlátlan számú vendég hozzáférését kezelhetjük:
email cím megadásával oszthatjuk meg virtuális kulcsunkat, amelyet bármikor egyszerűen vissza is vonhatunk, akár távolról is.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Főfelhasználóként korlátlan számú eszközt adhatunk hozzá az applikációhoz. Beállítható időkorlátos kulcs, tehát a vendég hozzáférése a választott időpontig él.

Kulcsmegosztás okosan

Ismétlődő kulcsot is adhatunk, így a vendég mindig a választott időpontban tudja használni a virtuális kulcsát. A naplózási funkcióval a használat könnyedén nyomon követhető.

Bármikor ellenőrizhetjük, hogy melyik vendégünk melyik eszközünket használta. Igény esetén az applikáció értesítést is küld telefonunkra az eseményekről.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

A két kimeneti egységnek köszönhetően csatlakoztathatjuk két garázsajtóhoz, kapunyitóhoz, vagy beállítható egy kapu kétfajta üzemmódja: teljes, illetve gyalogos nyitásra.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Az eszköz alkalmas medencefedő és riasztóberendezés vezérlésére, készenléti üzemmódú eszközök áramtalanítására, továbbá integrálható elektromos zárszerkezetbe is.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

A legkedveltebb kényelmi funkció az Automata nyitás, mellyel a telefon megérintése nélkül is nyitható a garázsajtó vagy kapu.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Ha szeretne megbizonyosodni róla, hogy garázsajtó vagy kapunyitó berendezése kompatibilis a Nold Open eszközzel,

látogasson el weboldalunkra

.

A beszerelést illetően, garázsoknál ajánlott az ajtónyílás közelében, külső kapuknál pedig minél magasabbra elhelyezni az eszközt, ezáltal javítva a hatótávot. Részletekért konzultáljon a Nold csapatával!

Kulcsmegosztás okosan

Tegye meg az első lépést az okos otthon felé!

Kulcsmegosztás okosan

Kapcsolódó cikkek

IP-alapú videó kaputelefonok

Video-kaputelefonok új generációi kerülnek le a gyártósorokról, elsősorban a fogyasztók igényei, elvárásai szorgalmazzák a legkorszerűbb fejlesztéseket. Az új igényekre az IP-alapú integrált rendszerek adnak választ.

Vírus veszély! Az intelligens otthonokat vezérlő szoftverek is célponttá válhatnak

Néhány hete egy újonnan felbukkanó zsaroló vírus tartotta rettegésben világot, nem ok nélkül. Több ország egészségügyi vagy kormányzati rendszerét támadta és bénította meg napokra. Sajnos az okos otthonok sem immunisak az eféle vírusokra, előbb-utóbb a támadások célpontjaivá válhatnak.

Az otthon az, ahol biztonságban érezzük magunkat. Akciós garázskapuk 2017

Tegyük biztonságossá otthonunkat és használjuk ki az év garázskapu akcióit!

Távvezérlés egyetlen okos eszközzel

Okostelefonok, multimédiás televíziók, intelligens fűtési rendszerek … a lista lassan végtelenné bővül rohamosan fejlődő világunkban. Ám ezekért a készülékekért a gyártók sokszor borsos árat kérnek.

Napelemes mobilház nem csak városi nomádoknak

A mobilházak ma már messze túlmutatnak az eddig ismert lehetőségeken, a lakókocsikon és a látványosan felújított autóbuszokon. A Koda egy olyan prototípusa az előre gyártott otthonoknak, mely tökéletesen megfelel a modern, örökmozgó fiatalok életformájának és a környezetbarát elvárásoknak.

Fűtésszabályozás egyszerűen

Több ízben foglalkoztunk már a fűtés költséghatékonnyá és kényelmesebbé tételével. Jelen cikkünk egy egyszerű megoldást ismertet a feladat ellátására. Elolvasásával megtudhatja, hogyan szabályozza fűtését egyszerűen!

LARA Intercom Több, mint egy rádió

Kaputelefon és beengedés? Épületen belüli kommunikáció, esetleg rádió és mp3 lejátszó? Mindez egy eszközben? Olvassa el cikkünket és Ismerje meg a LARA Intercom-ot!

Vezéreljen bárhonnan, egyszerűen

Tudja meg, hogyan legyen mobiltelefonja vagy táblagépe az otthona vezérlője! Miért használna eszközre szabott kapcsolót, amikor lehet személyre szabott is? Ismerje meg az iNELS válaszát!

Kicsi a „málna”, de erős!

Felmerült már Önben a kérdés, hogyan tudná más gyártók eszközeit az iNELS rendszer felügyelete alá vonni? Amint elolvassa cikkünket, megkapja a választ!

Önnek ajánljuk
Álmennyezet tudástár