Hirdetés

ifj. Czinege Károly

elektromos fűtéspecialista, tanácsadó

3 diplomás mérnök, 3 gyermek édesapja, a Czinege és Fiai Kft. ügyvezető tulajdonosa. Rendkívül gyakorlatias szakember. Rendszeresen részt vesz Európa piacvezető elektromos fűtésgyártóinak képzésein.
Kitartóan kutatja a szakmával és a kereskedelemmel kapcsolatos szakirodalmat.
Tanácsadóként rendszeresen látogat villamos- és épületgépész tervezőket, segíti munkájukat. Első elektromos padlófűtését 1982-ben készítette, ami azóta is karbantartás nélkül üzemel.
Cikkeiben 20 év saját tapasztalatát, és munkatársai hasznos észrevételeit foglalja össze, osztja meg közérthető formában, hogy bárki hiba nélkül alakíthassa ki álmai otthonát.
Évek óta rendszeres előadója szakmai/épületgépészeti konferenciáknak, ahol nem teóriákról beszél, hanem gyakorlati példákat mutat be.
Az általa javasolt fűtőkábelek fűtik az IKEA, a KÖKI mélygarázsainak lehajtóit, a Kossuth tér lépcsőit, de védik a budavári Mátyás-templom homlokzatát is.
Több ezer magán- és irodaépületben működnek a használók nagy örömére hiba nélkül elektromos fűtései. Szakmai tapasztalatával sok ügyfelének jelentős összegeket takarított meg.
Küldetése, hogy egyszerű megoldásokkal hosszú időre komfortosabbá, élhetőbbé tegye a Te otthonodat is.
Vásárlási listák
További vásárlási listák