Hirdetés

Szakértők

Tetőfólia

Rengeteg féle tetőfóliát kínálnak a különböző gyártók, az ember nem tud kiigazodni rajtuk. Mikor, melyiket kell használni? És ha lehet negyedannyiért is fóliát kapni, miért vegyem a drágábbat?
Válaszok (3)
 • Elfogadott válasz

  Híves Zsolt
  Nem elérhető
  2012. május 16. - 17:29 - #permalink
  Az alátétfólia feladata a másodlagos vízvédelem, véd a porhó és csapó eső esetén. A tető rétegrendjében nagyon fontos szerepet játszik. Beépített tetők esetén az elhelyezése kötelező, és hosszútávon befolyásolja a tető élettartalmát. Hogy hova melyik fajta tetőfólia szükséges, azt a tervező vagy a szakértő kell, hogy eldöntse. Egy biztos, csak minőségi tetőfóliát érdemes vásárolni, hiszen ha a tetőfólia idő előtt elöregszik, annak cseréje csak a teljes tető megbontásával lehetséges!
  A válasz jelenleg minimális Megjelenítés
 • Elfogadott válasz

  2012. május 23. - 13:59 - #permalink
  A szomszédom szerint, ha nem építem be a tetőteret, akkor felesleges tetőfóliát beépíteni. A tetőfedő viszont másképp gondolja. Kinek van igaza?
  A válasz jelenleg minimális Megjelenítés
 • Elfogadott válasz

  Híves Zsolt
  Nem elérhető
  2012. május 24. - 10:39 - #permalink
  Mindkettőnek igaza van. Tetőtér beépítés esetén feltétlenül szükséges minőségi alátétfólia beépítése. Üres padlásterek esetében nem feltétlenül szükséges, de a por- és hómentesség érdekében ajánlott.
  A válasz jelenleg minimális Megjelenítés
Vásárlási listák
További vásárlási listák
Önnek ajánljuk