Szakértők

Üdvözlöm!
Tanácsát szeretném kérni:Polisztirol szigetelést lett fölrakva a házra,az oromfal 3/4 ig tettük fel,állvány csak addig ért fel,a padlástér nem lakott.A teteje be lett ragasztózva rendesen,alapozva is.
A kérdésem ez így megfelelő védelem ?Meddig? Félő ha repedés keletkezik akkor a víz kárt okozhat.Mit tanácsol ha tovább nem tudom rakni?Esetleg párkányt fölrakni? Vagy mit?
Mi a hosszútávú biztos védelem?
Válaszát előre is köszönöm.
Válaszok (1)
 • Elfogadott válasz

  Kruchina Sándor
  Nem elérhető
  2018. február 15. - 14:47 - #permalink
  Kedves Krisztián!

  Amennyiben a hőszigetelés a fűtött térnél egy méterrel feljebb nyúlik, úgy hőtechnikai problémára nem kell számítani. Fontos viszont, hogy a padlás is szigetelve legyen, és a padlástérben is a falra a külsővel azonos mértékben.legyen fel vezetve a hőszigetelés A homlokzaton a lezárást EPS profil segítségével lehet a legesztétikusabban befejezni, amit úgy kell elkészíteni, hogy a profil alsó éle illeszkedjen a felragasztott táblákhoz. A profilra a homlokzati hőszigetelő rendszer felületképzését kell felhordani, és felső élét rugalmas fugázóval kell kifugázni. Ennek hiányában bádogozással lehet a megfelelő lezárást kialakítani.

  üdvözlettel:
  Kruchina Sándor
  A válasz jelenleg minimális Megjelenítés
Az Ön válasza

Jelszó megadásával csak azok férnek hozzá a kérdéshez, akik annak birtokában vannak.

A témához további URL-ek hozzáadására is van lehetőség.

Hivatkozás hozzáadása
Önnek ajánljuk