Szakértők

Tisztelt uram ! Nagyon köszönöm a válaszát kicsit meg nyugtatot de azért mégis egypár kérdést még szeretnék kérdezni Öntöl , ha nem gond kérem válaszoljon. Amint irtam válik a szin de csak a ház két oldalán azt is lekell szedni ?100 %-osan lekel vakarni vagy csak ahol jön le ?És ahol maradt arra rálehet tenni az uj szint ? Nem fog vajon késöbb az uj alatt feljönni ?Járt itt egy mester aki 5cm uj szigetelés ráhelyezést javasolt , de ha válik a szin hogy ragad meg vajon a ragasztó ?És még egy utolsó mivel lehet leszedni hogy ne sérüljön az alatta lévö háló ? Nagyon várom a válaszát nem szeretném ha bevinnének a málnásba igy ezért kérem az Ön korekt válaszát. Mégegyszer Tisztelettel Sari László
Válaszok (1)
 • Elfogadott válasz

  2019. március 27. - 13:37 - #permalink
  Kedves László!

  Ahogy ön is írta, az épnek tűnő rész meghagyásával az a gond, hogy nem lehet tudni, mikor kezd esetleg az is tönkremenni, ezért ha csak újraszínezésben gondolkodik, akkor a teljes felületen el kellene távolítani a vakolatot. Ennek során sajnos számolnunk kell azzal, hogy helyenként a hőszigetelés és a ragasztó közötti tapadás lesz kisebb, és jön a ragasztó hálóstul.
  A kiegészítő hőszigetelés megoldást adhat. Ebben az esetben a laza részek eltávolítása után ragasztással és dűbelezéssel (ahol a dűbel a tartószerkezethez rögzíti az új és a régi hőszigetelést egyszerre) lehet az új, jobb hőszigetelő képességű burkolatot kialakítani. Fontos, hogy csak olyan rendszerrel dolgozzon, ami az ilyen megoldásra be lett vizsgálva - a nagyobb vakolatos cégeknek van ilyen megoldása.

  üdvözlettel:

  Kruchina Sándor
  A válasz jelenleg minimális Megjelenítés
Az Ön válasza

Jelszó megadásával csak azok férnek hozzá a kérdéshez, akik annak birtokában vannak.

A témához további URL-ek hozzáadására is van lehetőség.

Hivatkozás hozzáadása