Hirdetés

Szakértők

Tisztelt Szakértő!
Használt családi ház vásárlása előtt állunk, napokban kerül sor a szerződés aláírására. A házban az összes nyílászáró ki lett cserélve egyszerű, dupla üvegezésű, műanyag ablakra, hideg peremezéssel. Sajnálatosan nem komolyabb ablakok kerültek be (tripla üvegezésű, meleg peremes, stb.), de ettől függetlenül még a ház hőszigetelés előtt szeretném javítani az ablakok körüli hőszigetelési tulajdonságot (hőhíd csökkentése érdekében). Kérdezném, hogy van-e lehetőség az ablak külső és belső oldalára utólagosan párazáró, illetve pára átersztő-vízzáró fólia felhelyezésére úgy, hogy az ablakok már be vannak építve. Ha igen, milyen gyártó termékét javasolja? Hogyan kell elhelyezni a fóliát egy ilyen utólagos javításnál? Köszönöm a válaszát!
Válaszok (1)
 • Elfogadott válasz

  2018. augusztus 31. - 07:37 - #permalink
  Kedves Zsombor!

  A nyílászárók beépítésénél a pozicionálás a falnyílásban és a helyes szigetelőanyaghasználat nagymértékben befolyásolja a termék problémamentes használhatóságát.

  Utólag a nyílászárók pozícióján változtatni nem lehet. Szükség esetén a falnyílás szigetelése megoldást jelenthet a nem kívánt nedvesedés megelőzésére.

  A párazáró –páraáteresztő szigetelőfóliák elhelyezése a fal vakolása/ színezése előtt lehetséges. A konkrét megoldásra a kivitelezők tudnak ajánlatot adni.


  Üdvözlettel:

  DECSOV Gábor
  Üzletágvezető
  A válasz jelenleg minimális Megjelenítés
Az Ön válasza

Jelszó megadásával csak azok férnek hozzá a kérdéshez, akik annak birtokában vannak.

A témához további URL-ek hozzáadására is van lehetőség.

Hivatkozás hozzáadása