Hirdetés

Szakértők

Tisztelt Szakértő!


Szegedi lakótelepi téglablokkos lakásomat a közelmúltban vettem birtokba. Az előző tulajdonosok becsületesen tájékoztattak a nyílászárókkal kapcsolatos problémáról, miszerint a kb. 15 éve beépített 3 db műanyag ablak (ebből 1 erkélyajtóval kombinált) szilikon tömítése „elöregedett”, cserére érett, a vasalatok beállítása is szükséges lehet, az ablakok rosszul zárnak.
Az ablakokat egy azóta felszámolódott vállalkozás gyártotta, ezért a javításra igényemmel megkerestem néhány ablakgyártó- és beépítő céget, azonban mindenhonnan elutasító választ kaptam.
Ön szerint mi lehet a megoldás problémámra? Lehetséges, hogy nyílászáró cserén kell gondolkodnom (a frissen festett lakásomban)?

Hálásan köszönöm, hogy figyelmével, válaszával megtisztel.
Válaszok (2)
 • Elfogadott válasz

  2017. május 29. - 18:26 - #permalink
  Köszönöm válaszát, üdvözlettel: Veresné
  A válasz jelenleg minimális Megjelenítés
 • Elfogadott válasz

  2017. május 29. - 11:10 - #permalink
  Sajnos ha nem beazonosítható a nyílászáró típusa és a szakcégek sem vállalják a felújítást akkor a legjobb megoldás a csere egy megbízható márkatermékre.
  A nagyobb márkák biztosítják kereskedőhálózatukkal a termékek szervizét és az alkatrészek hosszú hozzáférhetőségét.  Üdvözlettel / Kind regards / Mit freundlichen Grüßen:

  Decsov Gábor
  Üzletágvezető
  A válasz jelenleg minimális Megjelenítés
Az Ön válasza

Jelszó megadásával csak azok férnek hozzá a kérdéshez, akik annak birtokában vannak.

A témához további URL-ek hozzáadására is van lehetőség.

Hivatkozás hozzáadása
Önnek ajánljuk