Szakértők

Kedves Sándor!

Klímát szeretnénk felszereltetni, de félünk attól, hogy túl nagy felfordulással jár. Kérem írja meg, hogy mire számíthatunk egy ilyen szerelési munkálat során.

üdvözlettel:
Nagy Sára
Válaszok (1)
 • Elfogadott válasz

  2016. június 20. - 04:02 - #permalink
  Tisztelt Sára!

  Megfelelő szaktudással, a folyamatok megtervezésével minimalizálhatjuk beépítés idejét. Első lépésként meghatározzuk, hol helyezkedjen el a kül- és beltéri egység. Ezt követően kerül meghatározásra a csövek- és elektromos vezetékek, amennyiben szükséges, a falakon átvezető furatok helye. Következő lépés az egységek felhelyezése és vezetékek elvezetése. Amely történhet kábelcsatornában, de véshetjük is a falat. Mindkét megoldásnak vannak előnyei és hátrányai:

  Kábelcsatorna hátránya, hogy látszik és ronthatja a lakás összképét, viszont javítási, karbantartási munkálatok esetében könnyen hozzáférhet a szakember a vezetékekhez. A fal vésésével észrevehetetlenül tudjuk elvezetni a vezetékeket, amely hátránya egy esetleges meghibásodás vagy átépítés során nehezítheti a munkálatokat.

  Miután a kül- és beltéri egységek és vezetékeik, csöveik a helyükre kerültek következik a rendszer vákuumozása és hűtőfolyadékkal való feltöltése. Végezetül megtörténik a hálózati tápellátás biztosítása és próbaüzem indítása. Amely során a szakember ellenőrzi a rendszer nyomását és működését.

  üdvözlettel:
  Nagy Sándor József
  A válasz jelenleg minimális Megjelenítés
Az Ön válasza

Jelszó megadásával csak azok férnek hozzá a kérdéshez, akik annak birtokában vannak.

A témához további URL-ek hozzáadására is van lehetőség.

Hivatkozás hozzáadása
Önnek ajánljuk