Szakértők

Pellet kazàn

Tiszteletem!
Idén kezdek épitkezni. Hàzban ( kb 120m2 ) csak padlófűtés lesz, amit egy pellet kazàn fűttene+ puffertartàly. Problémàm az, hogy nem tudom melyik màrkàt illetve típust vegyem. Ne legyen érzékeny az égôfej,stb. Mit tanàcsol, mik a tapasztalatok?
Válaszok (1)
 • Elfogadott válasz

  2019. április 30. - 11:15 - #permalink
  Tisztelt Kérdező!
  Tisztelt Kádár Viktor Úr!


  Köszönöm megkeresését. Gondolva a pellet manipulációjával kapcsolatos kérdésekre (tárolás, szállítás, mozgatás...) szeretném először szíves figyelmébe ajánlani a www.kazan-tudastar.hu oldalt. Ezen nagyon sok információ található padlófűtés, kazán témákban.

  Tanácsadóként én nem látom helyesnek, hogy típust ill. gyártót nevezzek meg. Talán célszerűbb lenne ilyen kazán telepítő szakembereket megkeresni és az általuk megadott referenciahelyek üzemeltetőivel beszélni a tapasztalatokról, a tüzelőanyag minőségéről.
  Ahogy említette, idén fogja elkezdeni az építkezést. A ház építészeti tervei mellett bizonyára készültek (vagy folyamatban van) gépészeti tervek is. A gépész tervező vélhetően olyan berendezést fog Önnek ajánlani és betervezni, amelyről tapasztalatai vannak -- ezt a lehetőséget is meg kellene vizsgálni.

  Gondmentes építkezést kívánva, szívélyes üdvözlettel:
  Rácz József
  A válasz jelenleg minimális Megjelenítés
Az Ön válasza

Jelszó megadásával csak azok férnek hozzá a kérdéshez, akik annak birtokában vannak.

A témához további URL-ek hozzáadására is van lehetőség.

Hivatkozás hozzáadása