Szakértők

Mit kell tudni az anhidrit esztrichről?
Vasalás, bedolgozás, stb.

Köszönettel: t.l.
Válaszok (1)
 • Elfogadott válasz

  2017. május 11. - 12:20 - #permalink
  Vendégírt:

  Kedves Babo !

  Magamtól nem sokat tudok róla, de egyrészt az internetet ajánlom az utánanézéshez, másrészt a terméken is fel kell legyen tüntetve a felhasználás.

  Idemásolok egy linket és utána egy leírást. Hátha pont erre gondolt.

  http://www.lb-knauf.hu/Termekek/Aljzatkepzes?pcat=30

  "Az Estrich FE önterülő anhidrit esztrich gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Különleges anhidrit kötőanyagot, természetes kvarc töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. A hagyományos cementesztrichekhez képest (különösen nagyobb felületek esetén) sokkal gyorsabb, professzionális, kisebb létszámot igénylő munkavégzést tesz lehetővé. Önterülő, magas kezdeti szilárdságú, ezért padlókiegyenlítőként alkalmazható kontakt módon közvetlenül a Haftemulsionnal alapozott nyers betonaljzatra felhordva, vagy fólia választóréteggel betonaljzatra, hő és hangszigetelő rétegre. Kiváló hővezetési tényezőjű, így különösen alkalmas padlófűtés csöveinek beágyazására és borítására. A felhordott esztrich réteg nagy szilárdságú, vízszintes, kiszáradás után tetszőleges anyaggal burkolható. Felhordható lakásokban, kórházakban, tornacsarnokokban, áruházakban, ipari objektumokban, minden olyan helyen, ahol a felületet tartós vízterhelés nem éri."

  "Burkolás előtt az esztrichnek ki kell száradnia. Az anhidritesztrichet burkolás előtt Esztrichalapozóval kell előkezelni."


  Üdvözlettel:
  Gáspár László


  Mit kell tudni az anhidrit esztrichről?
  Vasalás, bedolgozás, stb.

  Köszönettel: t.l.
  A válasz jelenleg minimális Megjelenítés
Az Ön válasza

Jelszó megadásával csak azok férnek hozzá a kérdéshez, akik annak birtokában vannak.

A témához további URL-ek hozzáadására is van lehetőség.

Hivatkozás hozzáadása
Önnek ajánljuk