Pont olyat szeretnék, mint ami a képen van!
Biztos hallotta már ezt vevőitől, megrendelőitől…

Ott lenni az egész célcsoport szeme előtt, épp akkor amikor az igény felmerül nem könnyű feladat, de mi éppen erre kínálunk Önnek megoldást. Legyen piacvezető, mutassa meg referenciáit, termékét az építkező, felújító lakosságnak!

Jól hangzik, érdekelnek a lehetőségek bővebb információ minden kötelezettség nélkül

Szeretné, hogy az emberek az Ön termékeiből merítsenek ötletet új otthonukhoz?

Önnek gyönyörű referenciái, termékei szolgáltatásai vannak - Nekünk havi több tízezer, felújítás, építkezés előtt álló, inspirációt kereső látogatónk. Ők pont azt keresik, amit Ön kínál, de még nem tudnak róla. Segítsen nekik stílusos otthonuk kialakításában!

Mit is kínálunk mi Cégének?

 • Szűrt, felújító, építkező közönség
 • 1.200.000 látogató/év
 • 5 millió oldal megtekintés
 • 85.000 Fős facebook követő
 • Reklám helyett látogatói élmény
 • Nem elad, hanem igényt ébreszt

Mutassa be nálunk a legszebb, enteriőrben befotózott termékeit, lakberendezési, építkezési és felújítási ötleteket kereső közösségünk számára. Adjon nekik csodás élményeket, ami megragadja a szemet, a szívet, ami iránt felébred a vágy, hogy “ó, igen, pont ilyet kerestem!” - és egy kattintással innen máris megtalálják Önt.

Ennyi építkező és felújító nézi ebben a pillanatban mások ajánlatait az Öné helyett a HOMEINFO.hu oldalon.

GOOGLE valós idejű számláló

0

Méltó helyet és környezetet biztosítunk az Ön megjelenéséhez.
Érték cége számára és élmény a látogatóknak.
Adjon tippeket, inspirációt, mutatkozzon be nekik!

Én sem szeretnék kimaradni az ötlettárból

Szeretné tudni, hogy a HOMEINFO Inspirációs ötlettárunkon milyen termékeket és szolgáltatásokat keresnek a látogatók a leggyakrabban?

Kattintson ide!

Leggyakrabban keresett témáink:

Nappali
Fürdő/wc
Konyha/étkező
HomlokzatTető
Gyerekszoba
Háló
Bejárat
Kert
Medence
Erkély/Terasz
Dolgozó
Előszoba

És sokan konkrét termékekre keresnek rá.
Nálunk ezek voltak a legtöbbet keresett termékek:

 • asztal
 • ajtó
 • ablak
 • villágítás
 • lépcső
 • szék
 • gardrób
 • lámpa
 • csempe
 • kandalló
 • szőnyeg
 • mosdó

Élményt kínálunk

A célunk, hogy látogatókink beleszeressenek abba, amit látnak: ezért nem csupán termékképeket mutatunk, mert nem webshop vagyunk. A siker kulcsa az élmény: ha a látogató az Ön termékét saját életterébe tudja képzelni Ön már nyert egy pontenciális vásárlót.

Hogyan hoz Önnek vevőt a HOMEINFO Inspirációs ötlettár?

Átlagosan fél percenként töltenek le egy képet, amit eltesznek, hogy utána ebből döntsön a család... Az Ön referencia képeinek is komoly inspiráló ereje van!

Miért éri meg folyatosan jelen lenni a HOMEINFO.hu oldalon?

Ezt a képet 617-szer nyitották meg egy év alatt. Így a hirdető logóját 617 alkalommal látták azok, akik fürdőszobafelszerelést keresnek. Ennek a partnerünknek 129 db. valós környezetben, szépen befotózott terméke van Inspirációtárunkban. Ha minden képet 617-szer látnak átlagosan, az kb. 79 593 élményteli pillanatot jelentett, ennyi lehetőség nyílt arra, hogy alkalom adódjon beleszeretni valamelyikbe.

A 2010-ben indult HOMEINFO.hu portál számokban:

1.200.000 látogatás évente65%-a természetes keresőből érkező látogató
5.000.000 oldalmegtekintés évente35% visszatérés
30.000 inspiráló kép4,3 oldal/ munkamenet átlagosan
86 szerző23 000 regisztrált építkező, felújító
18 szakértő33 000 írott, képi és videó tartalom
8 éve az építkező, felújító szolgálatában156 db. hírlevél / év
290.000 keresőben beindexelt aloldal85 000 Facebook követő

Tetszenek a számok, kérem a kapcsolatfelvételt

Három megjelenési lehetőséget is kínálunk!

ALAP csomag

Ezt csomagot azoknak ajánljuk, akiknek kevés termékük van, vagy egy féle szolgáltatásuk, ahol pár képben is fel lehet csigázni az érdeklődést. Ebben a csomagban maximum 20 db. képet töltünk fel az oldalra minimum fél évig folyamatosan megjelennek a képek logóval. Annak érdekében, hogy az összes regisztrálónk láthassa, a felkerülést követően a hírlevelünkbe is betesszük az ajánlót és a Facebook oldalunkra is kiteszünk egy szépen összeállított galériát.

Kérem a kapcsolatfelvételt

MÉDIUM csomag

A Médium csomagot olyan cégeknek ajánljuk, akiknek sok termékük van és biztosan szeretnék, hogy az összes, a témában inspirálódó érdeklődő találkozzon a brandjükkel. Nos ennél a csomagnál egy kis extrát is biztosítunk, írunk egy 2 000 karakteres cikket, amit feltöltünk a Lakberendezés rovatunkba. Így aki a cikket találja meg, az onnan tud átnavigálni a képekre, de fordítva is az összes kép mellé belinkeljük a cikket. Így, ha csak megnézi a képet akkor a kép melletti linkre kattintva a cikket is elolvashatja. Ennél a csomagnál minimum 3 hónapra kerülnek fel a képek és a cikk az oldalra. Annak érdekében, hogy az összes regisztrálónk láthassa, a felkerülést követően a hírlevelünkbe is betesszük az ajánlót és a Facebook oldalunkra is kiteszünk egy szépen összeállított galériát

Kérem a kapcsolatfelvételt

PRÉMIUM csomag

A Prémium csomagunkat olyan Partnereinknek javasoljuk, akik nem bízzák a véletlenre. Ez a csomag 80 db. kép megjelenítését teszi lehetővé az oldalon logóval. Továbbá egy cikket és 1 hónap folyamatos bannermegjelenést is kínál. A cikk és a banner ennél a csomagnál teljesen ingyenes! A minimum idő 1 hónap.

Kérem a kapcsolatfelvételt

A HOMEINFO portált az elmúlt 8 évben rengeteg cég támogatta mind szakmailag, mind anyagilag. Mi azt valljuk, hogy mindabból, amit kapunk szeretünk valamennyit továbbadni, mégpedig olyanoknak, akik erre valóban rászorulnak. Éppen ezért csatlakoztunk a már évek óta sikeresen működő Várépítő pályázat nevű kezdeményezéshez. Ennek keretében pedig a reklám és hirdetési árbevételünk 1%-át minden évben felajánljuk egy arra rászoruló gyermekintézmény felújítására. Nincs is jobb érzés annál, mint egy olyan közösséghez csatlakozni, ahol a reklámra fordított pénzünk egy kis része a magyar gyerekek komfortosabb életminőségét támogatja.

Gyakran ismétlődő kérdések

Hány potenciális érdeklődőt érhetek el a HOMEINFO-val?

Ez nagyban függ a feltöltött képek mennyiségétől és a kép témájától is. Minél több és minél szebb képpel van jelen a portálon, annál nagyobb az esélye, hogy eléri a potenciális vásárlóit. Inspirációs ötlettárunkon és blogtárunkon egy év alatt 3 000 000 egyedi oldalmegtekintés realizálódik, melyből igen nagy valószínűséggel fogják az Ön által forgalmazott termékek fotóit is megnézni.

Mit tartalmaz a havidíj? Mit készítünk mi és mit kell Önnek biztosítania?

A havidíj a három csomag esetében különböző, így különböző megjelenési formákat tartalmaz. Az alapcsomag 20 kép feltöltését, a médium csomag 50 kép és egy cikk feltöltését, a prémium csomag pedig 80 kép, egy cikk és egy banner feltöltését tartalmazza.
A cikk szólhat a cégről vagy termékekről is és a megírásában szakújságíró kollégáink segítenek Önnek. A banner elkészítését és feltöltését szintén tartalmazza a havi díj. Fontos, hogy a banner folyamatosan fut Blogtár felületünkön az együttműködés ideje alatt. Amennyiben a banneren bármikor változtatni szeretne, annak már külön díja van, ami 25 000 Ft + ÁFA.
Oldalunk üzemelteti a Lakberendezők, Belsőépítészek- Interior design Facebook zárt csoportot is. Kollégáink az Ön által az Inspirációtárunkba feltöltött képeiből rendszeresen fognak posztokat generálni. Ezt szintén tartalmazza a havi díj.

Mivel tud többet mint a Facebook? Mivel tud többet mint a Google Adwords?

A HOMEINFO nem hasonlítható semmilyen más online marketing eszközhöz. Hatékonysága abban rejlik, hogy egy belsőépítészeti és lakberendezési tartalmi környezetet biztosít az Ön referencia képeinek. A tartalmak közötti átjárhatóság pedig garantálja Önnek, hogy bármilyen az Ön témájához kapcsolódó látogatónak könnyen a szeme elé kerül. Mindezt élménybe csomagolt termékfotókon keresztül teszi. A látogató figyelmét ílyen formán nem direkt reklámokkal kierőszakoljuk, mint ahogy azt sok más social és keresőmarketing csatorna teszi, hanem szép képeinkkel kiérdemeljük azt.

Van-e hűségidő?

Nincs hűségidő. Képeit bármikor díjmentesen és kötelezettség nélkül leszedheti az oldalról.

Mikor indult a HOMEINFO?

A HOMEINFO egy 8 éve működő portál, amely minden évben 30-50%-al növeli látogatottságát. Jelenleg 33 000 tartalommal elégítjük ki a lakásépítésben, felújításban, ingatlanfejlesztésben, lakberendezésben, építészetben érdeklődő látogatókat.

Ki áll a HOMEINFO mögött?

A HOMEINFO portál tulajdonosa két magyar magánszemély Elekes Attila és Dévényi Tamás. Attila az informatika területén dolgozik több mint 10 éve, Tamás a szakmai média és építészet területén szerzett tapasztalatát tette bele a portálba. Kollégáink a grafikai tervezés, lakberendezés, újságírás, IT fejlesztés és webmarketing területeken tevékenykedő lelkes fiatal csapat. Garantáljuk, hogy megjelenését egy igazi lendületes és profi csapat segíti majd.

Tudom-e cserélni, frissíteni a képeimet, anyagaimat?

Igen, a szerződés megkötésekor minden partnerünk saját fiókot kap, ahol lehetőssége van a képeit bármikor cserélni vagy csomagot váltani. Hirdetési rendszerünk rugalmas és könnyen kezelhető bárki számára.

Tudok-e hús-vér magyar munkatársaktól segítséget kérni?

Természetesen Párdi Petra kolléganőnk gondoskodik arról, hogy reggel 9.00 és délután 17.00 között bármikor, bármilyen felmerülő kérdésükre válaszoljon. Keresse Őt bizalommal bármilyen kérdése merül fel!

Kapok-e statisztikát? Honnan tudhatom, hogy helyesek a számok?

Minden hónap végén a rendszer automatikus statisztikát küld partnereink részére a megadott email címre. Ez a statisztika tartalmazza a képmegtekintések számát. A statisztika egy hitelesített Google Analytics rendszerből illetve Adverticum reklámszerverről nyeri ki az adatokat, így garantáljuk, hogy a számok maximálisan megfelelnek a valóságnak.

Az első lépés mindig nehéz, főleg, ha marketingről van szó, de mivel már több száz cég használja portálunkat márkaélmény alapú marketingre, ezért szívesen vesszük, ha a tapasztalataikról érdeklődik bármely Ön által is ismert partnerünknél.

Mi a személyes kapcsolatban hiszünk és magunk se szeretünk olyan cégekkel együttműködni, ahol nem ismerünk egyetlen embert sem.

Gépekkel ki szeret szerződni?

Minden partnerünkkel kollégáink folyamatos kapcsolatot tartanak annak érdekében, hogy referencia képei a leghatékonyabban teljesítsenek.

Nincs hűségidő, nincs kötelezettség, sőt az első egy hónap minden új partnerünk számára ingyenes. Van bármi akadálya, hogy Ön is kipróbáljon egy már jól bejáratott marketing eszközt? Szerintünk nincs és a legrosszabb, ami történhet, hogy néhány tízezer ember találkozik Cége brandjével.

Rengeteg reklám zajos média felület jobbnál jobb ajánlatai közül választhatunk manapság, de Ön ismer olyat, ahol nem kell megfizetnie a meddőszórást? Mi nem sokat, de a HOMEINFO.hu pont ettől költséghatékony! Potenciális, targetált és előszűrt érdeklődők, akik az oldalainkat látogatják.

Mi történik, miután kitöltötte a formot?
Első és legfontosabb, ez nem kötelezi Önt semmire, egyszerű kapcsolatfelvétel, a megrendelés írásos szerződésben történik. Kollégánk mihamarabb fel fogja venni Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a kívánságait, megbeszélik, mi és hogyan lenne előnyös és kifizetődő az Ön számára.

Jó időben jó helyen lenni - most elhatározás kérdése

Tudjuk jól, hogy egy új marketing módszer mindig kockázattal jár, hiszen soha sem lehet biztos benne, hogy tényleg azt kapja-e amit ígérnek, és hogy ha igen, akkor sem biztos, hogy az Ön cégénél is beválik.

Éppen ezért, azt mondjuk, hogy próbálja ki egy hónapra. Nincs hűségidő, mert a cél, hogy Önnek MEGÉRJE a jelenlét hazánk egyik leglátogatottabb lakberendezési és felújítási inspirációs portálján. Ha megfelelőnek látja, akkor ne maradjon le az ajánlatunkról, keressen minket most!

Akik már minket választottak:

Üzemeltető és tulajdonos: DEVELON HUNGARY SZOLGÁLTATÓ KFT.
A honlapot üzemelteti: DEVELON Hungary Kft.

Cégadatok
Develon Hungary Kft.
Székhely: 1116 Budapest, Barázda utca 18. földszint 106.
Adószám: 22638380-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 936944
Bankszámlaszám: 10918001-00000073-55960003 (UniCredit Bank Hungary Zrt.)