Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Nappali tapasztalatok, nappali vélemények, nappali ötletek, nappali cégek, nappali képek, nappali tippek

Nappali trendek, ötletek, inspirációk, szakértői tanácsok, cégek, termékek, vásárlási listák és képgalériák – minden egy helyen. Legyen szó a nappali tervezéséről, berendezéséről vagy a nappali felújításáról, az oldalunkon rengeteg nappali témájú bloggal és szakmai cikkel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdést.

nappali cikkek

Február 24., 25. és 26. - Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás nyílik a BOK Csarnokban!

A Homeinfonak köszönhetően február utolsó hétvégéjén sem maradunk program nélkül. Ez a három nap ismét a lakberendezésről szól: bútorokkal, lámpákkal és lakástextíliákkal foglalkozó cégek állítják ki újdonságaikat. A nagyközönség és a szakma elsőként itt nyerhet bepillantást az aktuális trendekbe és a résztvevő cégek kínálatába.

Újraszervezett terek és különleges részletek - 55 négyzetméteres lakás felújítása

A Papp Linda tervei alapján megújult, apró terekre szabdalt lakásból tágas, modern és kényelmes otthon született, melynek figyelemreméltó részletei jellegzetes és egyedi hangulatot kölcsönöznek az enteriőröknek.

Láthatatlan határ nappali és terasz között

A trendi teraszajtók – vékony kereteikkel, akár 100%-ig akadálymentes küszöbeikkel szinte láthatatlanná válva mossák el a határt a nappali és a terasz között, miközben nem csak az esztétikai, de az energiahatékonysági elvárásoknak is meg kell felelniük.

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Elkezdődött a visszaszámlálás, még néhány napunk maradt a kedvezmények érvényesítésére. Érdemes gyorsan lecsapni mindenre, amit most jelentős árengedménnyel szerezhetünk be és nélkülözhetetlen otthonunk korszerűsítéséhez vagy felfrissítéséhez.

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

A Home of vision projekt megvalósítása egyedi és innovatív. Maga a lakás egy rendkívül erős szakmai összefogás eredményeként született meg.

Élet a zöldben – Otthon a kertben

A kerti élet ma már sokkal többet jelent, mint a teraszon elszórt néhány étkező bútor vagy napágyak sora a medence mellett. A nagy ötlet a különféle „kerti szobák” kialakítása, melyek ugyanazt a kényelmet és otthonosságot adják a falakon kívül is, mint a házunkban.

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

“Mi kerül ezen ennyibe?” Ez a szállóigévé vált mondat lehet az első gondolatunk, amikor felvont szemöldökkel méregetjük a – szerintünk - rendesen túlárazott terméket. Vajon valóban túlárazott-e a termék, jelen esetben a bútor, a szaniter vagy a burkolat? Tudjuk-e, hogy a minőségnek miért annyi az ára? És laikusként miről ismerjük fel, hogy egy bútor valóban minőségi-e? Az eligazodásban segít a Momento design vezetője, Szabó Heni.

2021 színei: napsárga és nyugtató szürke. Inspiráló párosítás, melytől otthonunk is frissebbnek hat

Kevés dologra vágyunk jobban mostanában, mint pozitív szemléletre, vidámságra, valamint a biztonságra. Ez mutatta az utat 2021 Pantone színeihez, így esett a választás az Ultimate Grey és az Illuminating színekre.

További cikkek nappali témában

nappali képek

Modern enteriőr látványos beltéri ajtóval

DOMI-DÓR Kft.

Skandináv étkező tervei

Agnesidesign

Modern nappali LED világítás

S-LIGHTLED – Franklin Kft.

Modern irodai, nappali világítás

Fénycentrum
További képek nappali témában

nappali vásárlási listák

Én nappalim
Én nappalim
681 713 FtAz árak tájékoztató jellegűek
A kert is lehet a nappalink!
A kert is lehet a nappalink!
290 837 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Navy&púder a nappaliban
Navy&púder a nappaliban
587 622 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Nappali
Nappali
525 233 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák nappali témában

Hogyan válasszuk ki a megfelelő falszínt? Melyek a tökéletes kanapé ismérvei? Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a legtrendibb stílusirányzatok? Milyen lakberendezési trükkökkel tehetjük tágasabbá a kis alapterületű, belvárosi lakás nappaliját? Nappali témájú cikkeinkben rengeteg képet és nappali alaprajzot mutatunk be, példákkal illusztrálva a nappali lakberendezési lehetőségeit a minimalista stílustól az indusztriális stíluson át a polgári stílusig. Körbejárjuk a többfunkciós nappali kérdéskörét, megmutatjuk mit érdemes tudni az egylégterű konyha-nappali kialakításáról vagy a teraszkapcsolatos nappaliról.