Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Különös izgalom uralja a Homeinfo szerkesztőségét: mindannyian a HOMEINFO Heteket várjuk. Mikor csapnánk le az áhított burkolatokra, szaniterekre, lakberendezési termékekre, ha nem most? Bemutatjuk, mi minden szerepel a vásárálási listánkon.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Szinte az egész csapat éppen felújít, átépít, költözik, felfrissít – összefoglalva tehát: nyakig ülünk valamilyen átalakításban, csak éppen más-más fázisait éljük ennek a gyakran bonyolult, időnként bosszantó, de unalmasnak semmiképpen sem nevezhető időszaknak. Nem titok, hogy a HOMEINFO Hetek adta lehetőségeket mi is kimaxoljuk és már jó előre kinéztük, hogy mit fogunk most megvásárolni az eredetinél lényegesen kedvezőbb áron.

MEGNÉZEM A KEDVEZMÉNYEKET

A Homeinfo alapítói mindketten többszörös családapák, ami azt jelenti, hogy otthonaik folyamatos átalakuláson mennek keresztül. Elsősorban a gyerekszobák berendezését kell mindig frissítteni, de a növekvő csemetékkel együtt alakul át a lakás többi része is. Sőt, egyik alapítónk családja éppen bővült, ezért hamarosan tágasabb otthonba költöznek, melynek gépészete még beszerelésre vár, majd a burkolás, festés, berendezés lesz még hátra. Nem titok, hogy számukra is nagyszerű lehetőségekkel kecsegtetnek a HOMEINFO Heteken elérhető termékek.

A gyerekszobák frissítése a padlóburkolat cseréjével kezdődik. A kínálatában a 10%-os kedvezménnyel kapható lamináltra esett a választás, illetve a szőnyegek közül is sikerült választani egyet-egyet, 20%-os kedvezménnyel. Időszerű a bútorok cseréje is, melyeket most 15%-os kedvezménnyel érhetnek el. Helytakarékos megoldásként a korábbi ajtókat a gyerekszobákban hamarosan falban futó tolóajtókra cserélik, ezek 12%-kal kedvezőbb áron érhetők el.

HOMEINFO Hetek

A költözés előtt álló családra még sok munka és sok beszerzés vár. A hőszivattyút már kinézték, a HOMEINFO Heteken 100 000 forintos kedvezménnyel meg is vásárolhatják és a megfelelő szaniterekre is találtak 20%-os kupont. A burkolatoknál 10%-kal kell majd kevesebbet fizetni, a konyhabútorra 15%, a konyhagépekre szintén 10% kedvezmény lesz.

HOMEINFO Hetek

A marketinges és sales-es különítményünk szorgos tagjai otthonuk szépítésére helyezik a hangsúlyt. A kosaraikba kerül majd tapéta és szőnyeg 10%-kal olcsóbban, új mosogató ugyancsak 10%-os kuponnal, korszerű LED-ek 10%, illetve fürdőszoba bútorok 15% kedvezménnyel.

HOMEINFO Hetek

Zseniális koordinátorunk otthonából egy légkondi hiányzik, ezért ő – gondolva a jövő nyárra – mindenképpen bevásárol, most 20%-kal kedvezőbb áron. Egyúttal a konyhai és fürdőszoba csapok cseréjét is őszre időzíti, hiszen ezeket most 10-15%-kal olcsóbban teheti meg.

HOMEINFO Hetek

Fejlesztőnk a világítás felújításánál tart éppen, így neki kapóra jönnek a 15%-os kuponok, melyeket a villanykapcsolók, konnektorok vásárlásánál vált majd be, illetve a lámpáit is 10-15%-os kedvezménnyel szerzi be.

HOMEINFO Hetek

Pr menedzserünk terasza felújításért kiált. Soha jobb alkalom a burkolat cserére! A HOMEINFO Heteken prémium WPC teraszburkolatot szeretne vásárolni, erre kap majd 35% kedvezményt, kültéri lámpákra pedig talált egy 15%-os kupont.

Újságíró kollégánk élénken érdeklődik az okosotthon rendszerek iránt és végre meghozta a döntést: megéri beruházni most 10% kedvezménnyel, hiszen a kényelem és a biztonság számára mindennél fontosabb.

HOMEINFO Hetek

Főszerkesztőnk régóta kinézett a fürdőszobájába egy látványos zuhanykabint minden hozzávalóval, melyet a 20%-os kuponnak hála, meg is fog vásárolni. Frissen felújított otthonában szükség van még étkező székekre. A kínálatban meg is találta a neki tetszőket, 10%-os kedvezménnyel.

HOMEINFO Hetek

A HOMEINFO Hetek indulásáig, szeptember 17-ig még van néhány napunk, így listáink még bővülhetnek, sőt, jó eséllyel bővülni is fognak. A sikereket és tapasztalatokat sem titkoljuk majd, folyamatosan hírt adunk az eredményekről.

ÉRDEKLŐDÖM A HOMEINFO HETEK IRÁNT

Népszerűek a témában

Otthoni edzőterem kialakítása

Útmutató kárpitválasztáshoz

Stílusos otthon - Esztétikus és funkcionális bútorok egyedi tervezésben

Ez is érdekelhet

Szárazépítés vizes helyiségekben Austrotherm UNIPLATTE® építőlemezekkel

Modern fürdőszobák díszei az öntöttmárvány térkádak

Magnifico! Mágnesen alapuló technológia a tolóajtók szolgálatában

Hörmann garázskapu és bejárati ajtó konfigurátor

Így lehet energetikailag hatékony a tető

Gyors, díjmentes, nagyságrendi számítás a Terrán TetőKalkulátorával!

Paradox – Bemutatkozik az új BlueEye applikáció

Mit tud a megújult Torrenta zuhanykabin család?

Erre figyeljünk oda, ha redőnyt vásárolunk! – válaszol a szakértő

Erre figyeljünk, ha pergolát vásárolunk! – válaszol a specialista

Az egyrétegű falazatok használata a gyakorlatban

A Wellis legújabb kiválósága, a Tornado Ultracsendes WC

SOLIDSoft zuhanytálca: mintha párnán járnánk

Modern fürdőszobák díszei az öntöttmárvány térkádak

Leier Rendszerház ajándék térkővel és kerítéssel az építkezőknek

CSOK Plusz: elérhető közelségben az áhított otthon

Gyors házépítés, tartós megoldás - Egyre kedveltebbek az előre tervezett típusházak

Bemutatkoznak a Sabina egyenes kádak - Így választhat magabiztosan jó és jó között

Stílusos otthon - Esztétikus és funkcionális bútorok egyedi tervezésben

Fürdőszoba gyerekeknek – mire figyeljünk, hogy biztonságos és vidám legyen?

Japandi stílus: a kelet-nyugati belső terek szintézise

„Megtalálni az egyensúlyt a dizájn és a funkció között” – vallja Dr. Herczeg Andrea, a LOSZ Év lakberendezője 2022 pályázat díjazottja

Ezt a szolgáltatást minden kivitelezőnek ismernie kell! A Wienerberger „Első sor” megoldása az, amire minden építtető vágyott, még ha eddig nem is tudott róla

Egyedi, különleges és utánozhatatlan