Hirdetés

Egyedi és modern belső terek sok üveggel

Az üveg ma már ugyanolyan nélkülözhetetlen eleme az építészetnek, belsőépítészetnek, mint a tégla, a beton, vagy a különféle faanyagok.

Az üveggel való építészet fénykorát éli és folyamatosan fejlődik. Egyedülálló tulajdonsága, hogy elválasztja a teret, miközben látni engedi a mögötte lévőt. Funkciókkal rendelkezik, de „láthatatlan marad”.

Egy nagyméretű üvegfelület alkalmazása a belső térben – legyen annak bármilyen funkciója – légiessé, elegánssá, sőt, egyedivé varázsolja az enteriőrt.

Látványos üvegfal az irodai tárgyalóban
Látványos üvegfal az irodai tárgyalóban

A fürdőszobákban lehetőség van esztétikus és praktikus üvegfalú zuhanykabint, különféle méretű és kialakítású egyedi zuhany üvegfalakat beépíteni. A végeredmény látványos, modern és minden szempontból felhasználóbarát.

Zuhanyzó üvegfala
Zuhanyzó üvegfala

Térelválasztás során gyakran okoz fejtörést, miként oldjuk meg egy helyiségen belül a különböző funkciók elválasztását. Erre a legjobb megoldás valamilyen térelválasztó fal alkalmazása, amely gyakran ormótlannak, idegennek hat. Ekkor érdemes fontolóra venni a térelválasztó üvegfal és üvegajtó lehetőségeit, mely fizikailag határol ugyan, mégis átláthatóan, szellősen hagyja a teret, amely a beáramló fény szempontjából is jó megoldás.

Ha korlátról van szó, többféle anyagban is gondolkodhatunk, de egy exkluzív, modern belső tér látványa, kizárólag az üvegből készült korláttal lesz teljes. Elegáns megjelenést kölcsönöz az enteriőrnek ez a megoldás. Teraszon, erkélyen szintén javasolt az üvegkorlát, főként, ha fontos a modern luxus megjelenése és a panoráma zavartalan élvezete.

Lépcsőkorlát üvegből
Lépcsőkorlát üvegből

Szokatlan és egyedi megoldás például, ha padlója üvegből készül. Mintha a fellegekben járnánk, ugyanakkor a megfelelő üveg alkalmazásával legalább olyan biztonságos és teherbíró, mint alternatív anyagokból készült társai.

Üvegkorlát a terasz körül
Üvegkorlát a terasz körül

A MAX Üvegstúdió a belsőépítészetben alkalmazható, szinte minden üveggel kapcsolatos kérdésre megoldást kínál. Legyen szó üvegkorlátról, üvegfalról, üveg zuhanykabinról, tolóajtóról, vagy üvegpadlóról – a tanácsadáson, tervezésen túl a beépítést is elvégzik.  Minőségi termékeikre és szolgáltatásaikra garanciát vállalnak. Számukra kiemelkedő fontosságú a biztonság és a szakszerű kivitelezés.

 | 
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Hetek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Az Elevenház Panzió Projekt

Üzem, raktár, üzlet, vállalati telephely – modern acélvázas csarnokokban

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

“A maximumot kihozni a tervezésből, csak az ügyféllel együtt lehet” – beszélgetés Zámbó Tímea építészmérnök, belsőépítésszel, az Év fürdőszobája pályázat díjazottjával

Ötletes berendezés kicsi fürdőszobákba

A Sanotechnik kiemelt ajánlatai 2020 elején

Kádból zuhanykabin? Akár ez is lehetséges a megfelelő kádparavánnal

Kád, mely egy csapásra zuhanykabin is lehet

Kis fürdőszobák nagy kihívásai - Tippek, trükkök, tanácsok

Zuhanykabinok görgős ajtóval – újratervezett precíz működés, exkluzív kivitel

A zuhanykabinon túl: trendteremtő fekete zuhanyfalak és kádparavánok

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Esztétikus és biztonságos zuhanytálcák a Radawaytől

Walk-in zuhanyzók a Radawaytől: maximum szabadság, változatos stílusok

Zuhanyzó máshogy: stílusos megjelenés, egészséges környezet a Radawaytől

Vásárlási listák
További vásárlási listák