Hirdetés

Egyedi és modern belső terek sok üveggel

Az üveg ma már ugyanolyan nélkülözhetetlen eleme az építészetnek, belsőépítészetnek, mint a tégla, a beton, vagy a különféle faanyagok.

Az üveggel való építészet fénykorát éli és folyamatosan fejlődik. Egyedülálló tulajdonsága, hogy elválasztja a teret, miközben látni engedi a mögötte lévőt. Funkciókkal rendelkezik, de „láthatatlan marad”.

Egy nagyméretű üvegfelület alkalmazása a belső térben – legyen annak bármilyen funkciója – légiessé, elegánssá, sőt, egyedivé varázsolja az enteriőrt.

Látványos üvegfal az irodai tárgyalóban
Látványos üvegfal az irodai tárgyalóban

A fürdőszobákban lehetőség van esztétikus és praktikus üvegfalú zuhanykabint, különféle méretű és kialakítású egyedi zuhany üvegfalakat beépíteni. A végeredmény látványos, modern és minden szempontból felhasználóbarát.

Zuhanyzó üvegfala
Zuhanyzó üvegfala

Térelválasztás során gyakran okoz fejtörést, miként oldjuk meg egy helyiségen belül a különböző funkciók elválasztását. Erre a legjobb megoldás valamilyen térelválasztó fal alkalmazása, amely gyakran ormótlannak, idegennek hat. Ekkor érdemes fontolóra venni a térelválasztó üvegfal és üvegajtó lehetőségeit, mely fizikailag határol ugyan, mégis átláthatóan, szellősen hagyja a teret, amely a beáramló fény szempontjából is jó megoldás.

Ha korlátról van szó, többféle anyagban is gondolkodhatunk, de egy exkluzív, modern belső tér látványa, kizárólag az üvegből készült korláttal lesz teljes. Elegáns megjelenést kölcsönöz az enteriőrnek ez a megoldás. Teraszon, erkélyen szintén javasolt az üvegkorlát, főként, ha fontos a modern luxus megjelenése és a panoráma zavartalan élvezete.

Lépcsőkorlát üvegből
Lépcsőkorlát üvegből

Szokatlan és egyedi megoldás például, ha padlója üvegből készül. Mintha a fellegekben járnánk, ugyanakkor a megfelelő üveg alkalmazásával legalább olyan biztonságos és teherbíró, mint alternatív anyagokból készült társai.

Üvegkorlát a terasz körül
Üvegkorlát a terasz körül

A MAX Üvegstúdió a belsőépítészetben alkalmazható, szinte minden üveggel kapcsolatos kérdésre megoldást kínál. Legyen szó üvegkorlátról, üvegfalról, üveg zuhanykabinról, tolóajtóról, vagy üvegpadlóról – a tanácsadáson, tervezésen túl a beépítést is elvégzik.  Minőségi termékeikre és szolgáltatásaikra garanciát vállalnak. Számukra kiemelkedő fontosságú a biztonság és a szakszerű kivitelezés.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Közel nulla

2021 január 1-től már minden épületre a közel nulla szabályozás vonatkozik. A tavalyi év végén elrendelt türelmi idővel azonban 2021. július 1-ig elhalasztották az új követelmények számonkérését. Változott a rendelkezés azon pontja is, mely a megújuló energia minimális részarányát írta elő. Bővebben a videóban.

Zuhanykabinok görgős ajtóval – újratervezett precíz működés, exkluzív kivitel

Hol vannak már az akadozó, könnyen vízkövesedő, bosszantó görgős zuhanykabinok?! Szerencsére ezeket leváltották modern utódaik, melyek mind működésüket, mind megjelenésüket tekintve magasan felülmúlják a régi darabokat.

A zuhanykabinon túl: trendteremtő fekete zuhanyfalak és kádparavánok

Egy fekete zuhanyfal, vagy kádparaván a fürdőszobában leginkább használóinak nyitottságáról, merész ízléséről árulkodik. A legrissebb trendek pedig mindenképpen őket igazolják.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

A tökéletes zuhanykabin titka a jól működő ajtó

A frissítő zuhanyozás élménye már a zuhanykabin ajtajának kinyitásával elkezdődik. Azonban nem mindegy, milyen érzéseket kelt a belépés mozdulata: kényelmetlenül feszengünk, mert be kell ide préselődnünk, vagy úgy érezzük, hogy feltárult a boldogság kapuja. A Radaway zuhanykabinok sokoldalú ajtónyitási lehetőségei az utóbbit garantálják.

A kedvenc fotónk a zuhanykabinra is felkerülhet - Zuhanykabin lézergravírozással

Természetes, hogy fürdőszobánk, ahogy otthonunk egésze, ízlésünket tükrözi és kényelmünket szolgálja. Legyünk tehát bátrak és gondoskodjunk az extra részletekről is, melyek akár a zuhanykabinon is megjelenhetnek!

Stílusos dekoráció a fürdőszobában: zuhanykabinok lézergravírozással

Egy csupa üveg zuhanykabin vagy zuhanyfal már önmagában is látványos része a fürdőszobának, de mindez tovább fokozható az üvegfelület lézergravírozásával.

Éjfekete zuhanykabin: az önkifejezés új eszköze

Szokatlannak tűnő, ámde egyre népszerűbb a fürdőszobákban az éjfekete zuhanykabin, mely elegánssá és egyedivé varázsolja a helyiséget.