Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Tetoválás a falon

Dekoráció nélkül a lakás nem csupán barátságtalan, de jellegtelen és unalmas is. A dekorálásnak azonban számtalan módja lehetséges, az egyik leginkább kézenfekvő a falak díszítése, például faltetoválással.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

A faltetoválás több szempontból is remek megoldás lehet. Ha nem akarjuk a falakat tapétával borítani, mert egyszerűbbet, könnyebben kivitelezhetőt szeretnénk, vagy úgy találjuk, hogy az enteriőr jellegéhez kevésbé illenek a kiakasztott faliképek és egyéb függeszthető díszek, esetleg gyakrabban cserélgetnénk a motívumokat, akkor a faltetoválás lesz a mi dekorunk.

Walltrend faltetoválás népies motívummal
Walltrend faltetoválás népies motívummal
Walltrend bordűr faltetoválás
Walltrend bordűr faltetoválás
Walltrend kapcsoló tetoválás
Walltrend kapcsoló tetoválás

A Walltrend kínálatában számos terméket találunk: bordűrök, egész falat borító feliratok, állatminták, nonfiguratív motívumok, de választhatunk kimondottan helyiségre szabott tetoválást is, például a konyhába vagy a gyerekszobába. Egy kapcsoló tetoválással feldobhatjuk az unalmas villanykapcsolót, vagy a konnektorokat, a krétával írható matrica segítségével falitáblát, vagy rajzfelületet készíthetünk a gyerekeknek, egy látványos bordűrrel pedig a fürdőszobát, vagy a hálószobát varázsolhatjuk egyedivé.

A faltetkók saját kezűleg, gyorsan felhelyezhetők, de azért előtte nem árt némi tervezgetés, hogy az adott stílushoz és színvilághoz valóban a legjobb tetoválást válasszuk. Ha mégsem sikerül, vagy idővel megunjuk, semmi gond! Eltávolításuk egyszerű, nem jár felfordulással, piszokkal, csupán a cserét kell végiggondolnunk és jöhet az újabb darab.

Walltrend faltetoválás a gyerekszobában
Walltrend faltetoválás a gyerekszobában
Walltrend krétával írható falmatrica
Walltrend krétával írható falmatrica

És a faltetoválás csak egyike a dekorációs lehetőségeknek. A Walltrend webshopban böngészve olyan csemegékre akadhatunk, mint a bútor- vagy ajtófólia, az írható fóliák, az ablakmatrica, vagy a fali mágnesképek.

Walltrend ajtófólia
Walltrend ajtófólia
Walltrend mágneskép
Walltrend mágneskép

Népszerűek a témában

Stílusos otthon - Esztétikus és funkcionális bútorok egyedi tervezésben

Hogyan készülnek a prémium kerámia szaniterek?

Víz- és energiatakarékosság, letisztult, természetes dizájn: ezek a legfontosabb fürdőszobatrendek