Hirdetés

Tetoválás a falon

Dekoráció nélkül a lakás nem csupán barátságtalan, de jellegtelen és unalmas is. A dekorálásnak azonban számtalan módja lehetséges, az egyik leginkább kézenfekvő a falak díszítése, például faltetoválással.

A faltetoválás több szempontból is remek megoldás lehet. Ha nem akarjuk a falakat tapétával borítani, mert egyszerűbbet, könnyebben kivitelezhetőt szeretnénk, vagy úgy találjuk, hogy az enteriőr jellegéhez kevésbé illenek a kiakasztott faliképek és egyéb függeszthető díszek, esetleg gyakrabban cserélgetnénk a motívumokat, akkor a faltetoválás lesz a mi dekorunk.

Walltrend faltetoválás népies motívummal
Walltrend faltetoválás népies motívummal
Walltrend bordűr faltetoválás
Walltrend bordűr faltetoválás
Walltrend kapcsoló tetoválás
Walltrend kapcsoló tetoválás

A Walltrend kínálatában számos terméket találunk: bordűrök, egész falat borító feliratok, állatminták, nonfiguratív motívumok, de választhatunk kimondottan helyiségre szabott tetoválást is, például a konyhába vagy a gyerekszobába. Egy kapcsoló tetoválással feldobhatjuk az unalmas villanykapcsolót, vagy a konnektorokat, a krétával írható matrica segítségével falitáblát, vagy rajzfelületet készíthetünk a gyerekeknek, egy látványos bordűrrel pedig a fürdőszobát, vagy a hálószobát varázsolhatjuk egyedivé.

A faltetkók saját kezűleg, gyorsan felhelyezhetők, de azért előtte nem árt némi tervezgetés, hogy az adott stílushoz és színvilághoz valóban a legjobb tetoválást válasszuk. Ha mégsem sikerül, vagy idővel megunjuk, semmi gond! Eltávolításuk egyszerű, nem jár felfordulással, piszokkal, csupán a cserét kell végiggondolnunk és jöhet az újabb darab.

Walltrend faltetoválás a gyerekszobában
Walltrend faltetoválás a gyerekszobában
Walltrend krétával írható falmatrica
Walltrend krétával írható falmatrica

És a faltetoválás csak egyike a dekorációs lehetőségeknek. A Walltrend webshopban böngészve olyan csemegékre akadhatunk, mint a bútor- vagy ajtófólia, az írható fóliák, az ablakmatrica, vagy a fali mágnesképek.

Walltrend ajtófólia
Walltrend ajtófólia
Walltrend mágneskép
Walltrend mágneskép
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Lépjen bele bátran! Itt az alacsony fürdőkád!

Sokak számára, akik egészségi állapotuk vagy életkoruk miatt nehezebben mozognak, a fürdőkádba lépés valóságos kihívásnak tűnhet. Az M-Acryl új Eco modell belépőmagassága rendkívül alacsony, így azok is bátran használhatják, akik tartanak a hagyományos magas és mély kádaktól.

Praktikus és dekoratív: díszlécek a falon

A díszlécek felhelyezése a legvégső fázis lehet egy burkolás, vagy festés után, de dekorációs célt is szolgálhat. A ragasztást akár saját kezűleg is elvégezhetjük.

Látványosan alakítható falfelületek 2. – A fésűs technika

Alapanyagok és eszközök a fésűs technika hibátlan alkalmazásához. A végeredmény: egyedi és látványos felület.

Látványosan alakítható falfelületek 1. – A húzott technika

Hogyan lesz a felület strukturált és dekoratív? Íme, az úgynevezett húzott technika megfelelő alkalmazása.

Különleges hangulat rozsdás falakkal

Rusztikus, kopottas, úgynevezett “rozsdás” falat alakíthatunk ki egy kisebb falszakaszon vagy akár az egész falon. Fontos azonban a megfelelő technika elsajátítása.

Mire jó a táblafesték?

A táblafesték falon történő alkalmazása évek óta népszerű, nem véletlenül, hiszen számtalan lehetőséget kínál a falak további dekorálására. Íme, a legfontosabb technikai fogások.

Antik kő hatás egyszerűen, falfestéssel

Antik kő hatás és fényes, csillogó felület a speciális glett anyag és festék, valamint a megfelelő szerszámok segítségével. Ötletek a megvalósításhoz.

Metáleffekt hatás a falakon

A fémes hatás a falakon merész vállalkozás, ám a végeredményt látva érdemes belevágni. Íme, a legfontosabb anyagok és szerszámok a tökéletes felülethez.