Tetoválás a falon

Dekoráció nélkül a lakás nem csupán barátságtalan, de jellegtelen és unalmas is. A dekorálásnak azonban számtalan módja lehetséges, az egyik leginkább kézenfekvő a falak díszítése, például faltetoválással.

A faltetoválás több szempontból is remek megoldás lehet. Ha nem akarjuk a falakat tapétával borítani, mert egyszerűbbet, könnyebben kivitelezhetőt szeretnénk, vagy úgy találjuk, hogy az enteriőr jellegéhez kevésbé illenek a kiakasztott faliképek és egyéb függeszthető díszek, esetleg gyakrabban cserélgetnénk a motívumokat, akkor a faltetoválás lesz a mi dekorunk.

Walltrend faltetoválás népies motívummal
Walltrend faltetoválás népies motívummal
Walltrend bordűr faltetoválás
Walltrend bordűr faltetoválás
Walltrend kapcsoló tetoválás
Walltrend kapcsoló tetoválás

A Walltrend kínálatában számos terméket találunk: bordűrök, egész falat borító feliratok, állatminták, nonfiguratív motívumok, de választhatunk kimondottan helyiségre szabott tetoválást is, például a konyhába vagy a gyerekszobába. Egy kapcsoló tetoválással feldobhatjuk az unalmas villanykapcsolót, vagy a konnektorokat, a krétával írható matrica segítségével falitáblát, vagy rajzfelületet készíthetünk a gyerekeknek, egy látványos bordűrrel pedig a fürdőszobát, vagy a hálószobát varázsolhatjuk egyedivé.

A faltetkók saját kezűleg, gyorsan felhelyezhetők, de azért előtte nem árt némi tervezgetés, hogy az adott stílushoz és színvilághoz valóban a legjobb tetoválást válasszuk. Ha mégsem sikerül, vagy idővel megunjuk, semmi gond! Eltávolításuk egyszerű, nem jár felfordulással, piszokkal, csupán a cserét kell végiggondolnunk és jöhet az újabb darab.

Walltrend faltetoválás a gyerekszobában
Walltrend faltetoválás a gyerekszobában
Walltrend krétával írható falmatrica
Walltrend krétával írható falmatrica

És a faltetoválás csak egyike a dekorációs lehetőségeknek. A Walltrend webshopban böngészve olyan csemegékre akadhatunk, mint a bútor- vagy ajtófólia, az írható fóliák, az ablakmatrica, vagy a fali mágnesképek.

Walltrend ajtófólia
Walltrend ajtófólia
Walltrend mágneskép
Walltrend mágneskép
Személyi kölcsön
Kapcsolódó cikkek

Tapéta a fürdőszobában

Automatikusan csempekatalógusokat kezdünk böngészni, amint fürdőszoba felújításba kezdünk, és el sem tudjuk képzelni, hogy más, akár kedvezőbb költségű megoldás is adódik, mely ráadásul új és talán izgalmasabb esztétikai élményt is hozhat az enteriőr kialakításában.

Mire jó a táblafesték?

A táblafesték falon történő alkalmazása évek óta népszerű, nem véletlenül, hiszen számtalan lehetőséget kínál a falak további dekorálására. Íme, a legfontosabb technikai fogások.

Antik kő hatás egyszerűen, falfestéssel

Antik kő hatás és fényes, csillogó felület a speciális glett anyag és festék, valamint a megfelelő szerszámok segítségével. Ötletek a megvalósításhoz.

Metáleffekt hatás a falakon

A fémes hatás a falakon merész vállalkozás, ám a végeredményt látva érdemes belevágni. Íme, a legfontosabb anyagok és szerszámok a tökéletes felülethez.

Karácsonyi dekoráció kül- és beltérre

Koszorúk, csillámló díszek, fényfüzérek és girlandok, no meg az elmaradhatatlan fenyőfa. Ezek nélkül elképzelni sem tudjuk a karácsonyt.

Elegáns és vagány beton tárgyak

A beton töretlen népszerűségét mi sem mutatja jobban, minthogy egyre nő a magyar alkotók száma ezen a piacon. Egy tehetséges hölgy kreativitásának köszönhetően ismét gazdagodott a beton kiegészítők tárháza.

Dekoráljunk egyszerűen vászonképpel, fotótapétával, térelválasztóval!

Egy enteriőr hangulatára a bútorok, textíliák és kiegészítők mellett a dekorációk is nagymértékben hatnak. Sőt meglehet, hogy egyik-másik díszítőelem sokkal inkább a figyelem fókuszába kerül, mint egy jellegtelen kanapé.

Különleges beton használati tárgyak

A beton használata már régen túlnőtt az építőiparban ismert módokon. Ma már ez az erőteljes, masszív anyag nem csupán az alap. Egyéni lakberendezési tárgyak köntösében kelt új életre.

Fából, szeretettel

Különleges, száz százalékban kézi munkával készülő lakberendezési tárgyak és kedves kiegészítők. Ezekkel büszkélkedhet egy tehetséges és elkötelezett magyar pár, aki azért hívta létre vállalkozását, hogy jó minőségű alapanyagokból készítsen egyedi, modern használati tárgyakat, fából.

Önnek ajánljuk
Álmennyezet tudástár