Formabontó világítás

Varsányi Brigitta

Izgalmas és formabontó, új termékcsalád jelent meg a hazai piacon a világítástechnika világában.
Ez a magyar design termék saját fejlesztésű, kézzel készített alkotás.


Lampalu lámpa

Lampalu lámpa

A lámpák alapanyaga kiváló minőségű színterezett alumínium ötvözet. Ez a 0,18 mm vastagságú anyag formatartó és rendkívül rugalmas.  Fontos, hogy csak LED izzóval használhatóak ezek a mennyezeti lámpák.

Harminc féle típust gyártanak, az alapszín a fehér. Jelenleg folyamatban van, hogy számos más színben is lehessen rendelni a terméket.

Kialakításukat tekintve két típus készül. Az egyiknél az elemek megjelenése, a vázszerkezet biztosítja a megálmodott formát.

Lampalu lámpa

 Lampalu lámpa

A másiknál szegecsekkel illesztik össze az elemeket, biztosítva a formatartó, rugalmas kinézetet.

 

 Lampalu lámpa

Lampalu lámpa

Különleges, egyedi formájuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek ezek a lámpák nagyon sok stílushoz. Modern vagy minimál enteriőrökben ugyanolyan remekül mutatnak, mint az indusztriál otthonokban. Látványos küllemükkel az étkezőasztal vagy a nappali fölött meghatározó szerepet töltenek be, nem lehet nem észrevenni őket.

A termékeket az alábbi linkre kattintva megvásárolhatják:

https://www.homeinfo.hu/inspiraciotar/shop/termekek.html?make=83

Kapcsolódó cikkek

Trendi időmérő

A minden részletre odafigyelő, igényes emberek biztosan időtálló tárggyal gazdagodnak, ha design faliórát választanak otthonukba.

Édes kis ölelke-párnák

A cukiság fogalma új szintre emelkedett az ölelke-párnák alkotójának köszönhetően. A rendkívül sokféle típusban létező párnák, aranyos figuráikkal, igazán babáknak és kisgyermekeknek való termékek.

Természet ihlette kerámiák

A számos önálló kiállítással és köztéri alkotással is büszkélkedő keramikus hölgy éveken át a nagyhírű Herendi Porcelánmanufaktúra tervezőművésze volt, most pedig saját „gyermekének” útjait egyengeti. Meixner Etelka összetéveszthetetlen stílusban alkot. A magyar kerámiaműhelyben készülő alkotásokon életre kel a természet.

Páratlan páros – a beton és a fa

A beton és a fa együttes alkalmazása asztali lámpatesteknél roppant tetszetős designt eredményez.  A hideg érzetet magában hordozó, karakteres anyag, a beton és a természetes, meleg fa összepárosítva nagyszerű hatást kelt és különleges színfolttal gazdagítja otthonunkat.

Különleges beton használati tárgyak

A beton használata már régen túlnőtt az építőiparban ismert módokon. Ma már ez az erőteljes, masszív anyag nem csupán az alap. Egyéni lakberendezési tárgyak köntösében kelt új életre.

A LED szalag és a benne rejlő lehetőségek

A világítástechnikában a legsokoldalúbban alkalmazható technológia a LED szalag, melyen belül az egyszínű szalagoktól kezdve az RGBW szalagokig számos termékvariáció létezik. Ebben az összefoglalóban többet is elárulunk a LED szalagokról, mint amit egy termékkatalógus mutat.

Hogyan válasszunk fényforrást?

A LED forradalom elérte a csúcsát: minden világítástechnikai kereskedésben megjelent a LED. Éppen ezért fontos ismernünk, hogy a vásárlás során mire figyeljünk, és hogyan válasszuk ki ezt a típusú fényforrást.

Kilincs a stílus szolgálatában

Mindennapi használata során fel sem merül, hogy létezhet-e az ajtó kilincs nélkül. Akkor azonban feltűnővé válhat, ha stílusidegen az adott környezetben, ha a használata nehézkes, nem praktikus, illetve ha Olivari kilincsről van szó.

Kis panel fürdőszoba, okosan

A panellakások fürdőszobáinak berendezése legalább akkora kihívás, amekkora siker övezheti a jól strukturált, praktikus végeredményt. Mi alapján válasszon a szaniterek közül, és hová helyezze azokat? Most alaprajzokkal is segítünk!

Önnek ajánljuk
Álmennyezet tudástár