A természetes egyszerűség harmóniája Bresciában

A Brescia dombjainak lejtőinél található ház szerkezete és elemeinek elrendezése között szoros kapcsolat van. A Wood egy belsőépítészeti projekt, melyet egy fából készült, előregyártott ház építésével párhuzamosan fejlesztettek ki. A fa mint anyag rendkívüli építészeti sokoldalúsága valójában egy skandináv stílusú és jövőképű projekt megvalósításával fejeződik be, amely az ügyfél fenntarthatóságon alapuló filozófiáját tükrözi.
Az egész házat keretezi a gyönyörű zöld gyep. Ezzel hangsúlyt ad a természetes környezetnek. A beltérben található a nappali, melyben olyan parkettát fektettek le, amely az egész házban egységes.
A szoba közepén található egy nagyméretű kanapé, amely fölött egy különleges, felfüggesztett lámpa helyezkedik el. A helyiségben megnyilvánul a környéket jellemző romantikus vonások sora. A sarkokat különféle növények gazdagítják, míg a megvilágítást néhány fali lámpa teszi hangulatossá.
A TV-szekrény az exkluzív, egyedi tervezésű, fekete festett vasból készült üveges tolóajtók lábánál helyezkedik el, amelyek lehetővé teszik a konyhába való belépést. A külső falon egy másik nagy tolóajtó található, amely a szabadban lévő fedett verandára vezet. Az elhúzható, áttetsző függönynek köszönhetően a külső környezet a nappali részévé válik. A mennyezet irányának változásai viszont a terek felosztását hangsúlyozzák.
A konyhát a tiszta fehér szín jellemzi. A mennyezet ékessége a látható fehér gerenda, mely harmóniában van a kerek étkezőasztallal, amit a nagy felfüggesztett lámpa világít meg.
A hálószoba közepén egyedi gyártású fejtámlás ágy uralja a színtere
A fürdőszoba a felületek lenyűgöző játéka. A barna szín homogenitása, a természetes fából készült bútorok anyagszerűsége, valamint a márvány és a beton hatásai tökéletes párbeszédet folytatnak.